Jump to content
Dogomania

BYTOM - 18.05.2008 - krajowa (CAC)

Recommended Posts

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='McDzik']Super foty!
panienkabubu - możesz mi sprawdzić tego mastifa tybetańskiego? 321 z tego co widze.
321 to leonberger, ten MT to bodajże 327 - DARSHAN Bisurman.

Posted

marymek napisał(a):
321 to leonberger, ten MT to bodajże 327 - DARSHAN Bisurman.

A teraz widze, że to jednak siódemka była! Dzięki wielkie! A wystawiało się coś z 'Doliny Sanu' albo z 'Blisko lasu'?

Posted

marymek napisał(a):
Nie. Z MT były tylko:
LOTAR Miriada, FENG Narpo Ransi, TORMA Mahatma La, no i ten z numerkiem 327 ;-)

0 kurczaki jak malutko! W jakiej klasie był ten zwycięski pies? Bo jeśli to pies, to strasznie mały. Ostatnio widziałam w Krośnie 4 rodzeństwa z 'Blisko lasu' i wszystkie w młodzieży, to takie byczki że szok, a futra co nie miara! Pytałam właścicielke jak psu włos na 'grzywie robiła, to powiedziała, że tylko przeczesała :crazyeye: ...

Posted

marymek napisał(a):
Nie wiem czy mnie źle nie zrozumiałaś, ale ja mówiłam o tym że MT był na wyborach BOG II. Czy na pudle stanął to nie wiem.

A no źle zrozumiałam.

Posted

McDzik, proszę czytaj co piszę, gdy wstawiam zdjęcia. Poinformowałam, że grupa II wybierana była po grupie X, a to jeszcze nie koniec zdjęć.
Po co tworzyć miliardy niepotrzebnych postów, jak można przeczytać?
Pzdr.

Posted

panienkabubu napisał(a):
McDzik, proszę czytaj co piszę, gdy wstawiam zdjęcia. Poinformowałam, że grupa II wybierana była po grupie X, a to jeszcze nie koniec zdjęć.
Po co tworzyć miliardy niepotrzebnych postów, jak można przeczytać?
Pzdr.

Ale czytałam, wiem wiem, dlatego coś tam pisałam, że 'brakowało mi tu podium II grupy', bo pisałaś, że były na końcu, co Cie zdenerwowało [probably czekałaś na bernardyny?] noo i czekam ;) Nie ma się co złościć :) chciałam się tylko dowiedzieć co to był za MT