aleb Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 My na pewno będziemy, tylko jeszcze nie wiem z kim :) Quote
Tecia Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Talagia napisał(a):Wspominam bardzo miło z Raciborza i z Czerniejewa. Sympatyczny pan, który chyba bardzo lubi seterki ;) Dostaliśmy dokładny opis, przy BOBie wytłumaczył jakie plusy i minusy mają psy i dlaczego wygrywa ten a nie inny ;) Telagia a cos bardziej konkretnego np co preferuje? na co kladzie nacisk przy ocenie ruch czy statyka? gustuje w typowo angielskich psach czy raczej woli amerykance? Zastanawiam sie nad ta wystawa ale mowiac szczerze wolalabym uniknac sedziego preferujacego amerykance:) Quote
kapka22 Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 My tez bedziemy, bo to wkoncu nasz oddzial....:cool3: Quote
cockermanka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 matrix..... napisał(a):my jednak zostaniemy sobie w domu ... My tez się nie wybieramy....szkoda,że taki sędzia na cockery :shake: Quote
Talagia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Tecia napisał(a):Telagia a cos bardziej konkretnego np co preferuje? na co kladzie nacisk przy ocenie ruch czy statyka? gustuje w typowo angielskich psach czy raczej woli amerykance? Zastanawiam sie nad ta wystawa ale mowiac szczerze wolalabym uniknac sedziego preferujacego amerykance:) Zdecydowanie angolce ;) Boba wybierał w statyce, ale na ruch tez zwracal spora uwage (kazal powiekszyc ring, bo seterki nie mialy gdzie biegać :loveu:) Co preferuje hmm... ladna glowa, dobra mechanika ruchu, wybiera najbardziej reprezentacyjnego psa Quote
Tecia Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Talagia napisał(a):Zdecydowanie angolce ;) Boba wybierał w statyce, ale na ruch tez zwracal spora uwage (kazal powiekszyc ring, bo seterki nie mialy gdzie biegać :loveu:) Co preferuje hmm... ladna glowa, dobra mechanika ruchu, wybiera najbardziej reprezentacyjnego psa No to chyba sie skusimy:p Mamy blisko i Twoja opinia o sedziowaniu brzmi zachecajaco:razz: Co prawda do maja jeszcze kawalek czasu ale Bytmo milo wspominamy. W Bytomiu nasza panna konczyla dorosly championat :loveu: to moze chlopak skonczy mlodziezowy:lol: Jestesmy zdecydowanie na tak:evil_lol: Quote
McDzik Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ma ktoś katalog z tamtego roku? Orientuje się ktoś ile było leonbergerów? Szukam jakiejś krajówki, żeby ukończyć Mł.Ch. suni, mamy czas do 5 lipca, a Bytom nawet daleko nie jest aż tak. Edit: O, sędziowie mi pasują w II grupie, a jak już będzie pan Zbigniew Ostrowski, to po prostu życ nie umierać :D Dał nam kiedyś juz 'WO' z sunią, z którą chcę tam jechac w młodzieży, więc czemu nie? Quote
aleb Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 McDzik napisał(a):Ma ktoś katalog z tamtego roku? Orientuje się ktoś ile było leonbergerów? Szukam jakiejś krajówki, żeby ukończyć Mł.Ch. suni, mamy czas do 5 lipca, a Bytom nawet daleko nie jest aż tak. W zeszłym roku było 10 Leonbergerów ;) Quote
McDzik Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Ojojj malutko.. no a jak jest pan Ostrowski, to mogę jechac z nadzieją, że przypadną mu leony :D :D .. No to wstepnie się deklaruje, ze będę ;) Quote
McDzik Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 No juz gadałam z tatą xD Wpisałam mu Bytom w jego kalendarzyk, żeby żadnego wyjazdu służbowego nie planował na ten dzień xD łiii xD Quote
basia bonnie Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 a jakby szło się z dworca PKP na wystawę, to daleko? :roll: Quote
JustynaJK Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 z dworca PKP to raczej spory kawałek piechotą,ale można dojechać autobusem lub tramwajem Quote
panienkabubu Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Albo poprosić jakiegoś dogomaniaka o podwiezienie :) Quote
Elitesse Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 basia bonnie napisał(a):a jakby szło się z dworca PKP na wystawę, to daleko? :roll: JustynaJK napisał(a):z dworca PKP to raczej spory kawałek piechotą,ale można dojechać autobusem lub tramwajem ja dwa lata temu tak jechalam i polecam bo to wygodne !! Quote
Dorkaa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Ja się wybieram. Z aparatem :diabloti: Basia (Bonnie) będziesz? To jest na dworze? Quote
marymek Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Z tego co pamiętam to Bytom jest na dworze ;-) Quote
basia bonnie Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 A łatwo jest dojechac tym autobusem? Tzn. czy łatwo jest wysiąść na dobrym przystanku?:evil_lol:i potem trafić?:evil_lol: będę bardzo wdzięczna, gdyby ktoś mi to wytłumaczył :) Dorkaa napisał(a): Basia (Bonnie) będziesz? jeśli jest łatwo trafić to prawdopodobnie będę:cool3:;) EDITD: przepraszam, już nikt mi nie musi tłumaczyć, nie będzie mnie :( zapomniałam, że w maju mam jechać na pokaz arabów:oops: może za rok się pojawie;) Quote
JustynaJK Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 łatwo trafić,napewno będą drogowskazy wysiada się obok kościoła dużego,starego w Szombierkach. Kościół jest po lewej stronie i napewno będzie widać gdzie iść. Bytom ma wystawę na wolnym powietrzu-tam nie ma hali Quote
panienkabubu Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Pokaz arabów? Zazdroszczę!!! Wystawa jest w tym miejscu co 2 lata temu? Quote
basia bonnie Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 panienkabubu napisał(a):Pokaz arabów? Zazdroszczę!!! Tak, tzn. nie wiem czy na pewno w maju będzie pokaz, ale zazwyczaj były:eviltong: ale nawet jeśli nie będzie to pojadę z mamą odwiedzić Michałów ;) Quote
katik Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 panienkabubu napisał(a):Pokaz arabów? Zazdroszczę!!! Wystawa jest w tym miejscu co 2 lata temu? W tym samym miejscu od wielu lat. Quote
Recommended Posts