panienkabubu Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 No to finał szczeniaczków Urocza para:loveu: Quote
panienkabubu Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 ciag dalszy nastąpi :razz::razz::razz::razz: Quote
panienkabubu Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 ciąg dalszy nastąpi, leje strasznie, muszę psy schować do domu, bo przemokną :eviltong: Quote
renia13 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 panienkabubu -:multi: super fotki , a nie wygrzebiesz tam gdzies w swoich zasobach:cool3: shih tzu ??:modla: Quote
panienkabubu Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 No na pewno mam z finału :cool3: Czy inne to nie jestem w stanie teraz tego powiedzieć:cool3: Quote
vpassione Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 O, na dwa zdjęcia jeszcze się załapało moje czarne.. :crazyeye: panienkabubu, a Ty to na wyborach juniora nas świetnie omijałaś, już widzę psy które stały obok i nagle ciach - nie ma nas :mad: Quote
panienkabubu Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Finałowe konkurencje focone przez mojego znajomego :cool3: Quote
Marchewkowy Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 super zdjęcia świetna fotorelacja i nawet nasz brat jest na fotkach :D Quote
pokoik1 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Widzę, że komuś też się podobaliśmy http://images23.fotosik.pl/214/3ac887d1908a8217.jpg :loveu: Quote
izabela.szczepaniak Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 pokoik1 napisał(a):Widzę, że komuś też się podobaliśmy http://images23.fotosik.pl/214/3ac887d1908a8217.jpg :loveu: O tak szczególnie ten biało czarny :loveu::loveu::loveu: Quote
Mona4 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 :loveu::loveu::loveu: Nasza dziewczynka http://img253.imageshack.us/img253/6480/21ww0.jpg Bytomskie wystawy przechodza w zapomnienie,teren zaniedbany,brak jakiego kolwiek zadaszenia,na trybunach polamane ławki,Sypiace sie na glowe resztki zadaszenia,skaleczyly starsza kobiete.Przy ringach brak wody dla psow. Zwiedzajacy zawiedzeni,mala iloscia stoisk z akcesoriami do psow,mala frekwencja wystawcow,wysokimi cenami biletow.Jedynie czego bylo pod dostatkiem to Piwa i smakolykow. Tak przeglondajac katalog,widac ze coraz mnie wystawcow zglasza psy na Bytomska Wystawe.Moze gdyby wlasciciel zadbal o teren,albo organizator zmienil miejsce wystawy przyciagnelo by to wiecej wystawcow. Naprawde serce boli patrzec jak BYTOM zaczynajac od MIEDZYNARODOWEK przejdzie na okregowki z powodu fatalnej organizacji i zaniedbanego terenu. A to nasze fotki Wiecej zdjęc tutaj.... http://www.garnek.pl/harpia39 Quote
Skibka Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 A no piwa było zdecydowanie pod dostatkiem.. Teren rzeczywiście zaniedbany, drzazgi z ławek wchodziły w 4 litery... Według mnie za duży chaos nie było wiadomo gdzie jest jaki ring... A teraz trochę z innej beczki głoszono że ktoś zostawił psa w aucie i pies się dusi czy ktoś wie czy właściciel przyszedł po psa czy wybili szybę? Jak można psa w samochodzie w słońcu zostawić...:shake: Quote
izabela.szczepaniak Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Ponieważ to że pies się dusi w aucie nie było powtarzane sądze że "właściciel " poszedł do auta. A co do terenu ..to no cóż można powiedzieć kiedyś teren należał do kogoś innego a teraz też do kogoś innego. Quote
Madzia_K Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Ale za to była górnicza orkiestra :cool3::cool3::cool3:.Aleb...ja mam zdjęcia czekoladówek, tak jak obiecałam. Jak tylko opanuję swoją sieć zaraz wyślę;). Quote
vpassione Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Madzia_K napisał(a):Ale za to była górnicza orkiestra :cool3::cool3::cool3:.Aleb...ja mam zdjęcia czekoladówek, tak jak obiecałam. Jak tylko opanuję swoją sieć zaraz wyślę;). Czy nam też nie było coś obiecane? A jakoś bassetów w pobliżu nie widziałam :roll: Quote
Madzia_K Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 spokojnie...popstrykałam przy każdym ringu, aczkolwiek bassetów przy sobie nie miałam, bo nasze psy niesamowicie przeszkadzają wystawiającym:lol:. Zawsze chcą się ze wszystkimi przywitać :cool3:. Opanuję te kilkaset fotek i poślę na maila, jesli nie uda mi się wstawić ich tu;) Quote
REDA&MELA Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Mona4 napisał(a): Tak przeglondajac katalog,widac ze coraz mnie wystawcow zglasza psy na Bytomska Wystawe.Moze gdyby wlasciciel zadbal o teren,albo organizator zmienil miejsce wystawy przyciagnelo by to wiecej wystawcow. Naprawde serce boli patrzec jak BYTOM zaczynajac od MIEDZYNARODOWEK przejdzie na okregowki z powodu fatalnej organizacji i zaniedbanego terenu. To w Bytomiu były międzynarodówki?:-o. Ile to było lat temu? Quote
Karmi Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Mona4 napisał(a):Bytomskie wystawy przechodza w zapomnienie,teren zaniedbany,brak jakiego kolwiek zadaszenia,na trybunach polamane ławki,Sypiace sie na glowe resztki zadaszenia,skaleczyly starsza kobiete.Przy ringach brak wody dla psow. Zwiedzajacy zawiedzeni,mala iloscia stoisk z akcesoriami do psow,mala frekwencja wystawcow,wysokimi cenami biletow.Jedynie czego bylo pod dostatkiem to Piwa i smakolykow. Tak przeglondajac katalog,widac ze coraz mnie wystawcow zglasza psy na Bytomska Wystawe.Moze gdyby wlasciciel zadbal o teren,albo organizator zmienil miejsce wystawy przyciagnelo by to wiecej wystawcow. Naprawde serce boli patrzec jak BYTOM zaczynajac od MIEDZYNARODOWEK przejdzie na okregowki z powodu fatalnej organizacji i zaniedbanego terenu. A ja mam zupełnie inne wrazenia. Pozytywne. Pierwszy raz byłam na krajówce w Bytomiu, ale pewno nie ostatni. :razz: -Teren zaniedbany. Fakt. Ale czy to wina organizatorów? To już jest dyskusyjne. -Brak zadaszenia wynagradzała duża ilośc zieleni wokół wystawy. -Brak wody dla psów przy ringach? Moja sunia spijała wodę z miedniczki przy ringu. Nikt nie miał nic przeciw temu. Co więcej woda szybko została zmieniona na świeżą i chłodną. - Mała frekwencja wystawców? To co można powiedzieć o wystawie np w Krośnie gdzie zgłoszono zaledwie ponad 500 psów czyli o połowe mniej. To była tylko krajówka w dodatku kolidująca terminem z innymi wystawami. - Mało stoisk? Odpowiedź jak wyżej. Jeśli tu było mało stoisk to jak wypada ostatni Lublin? -Wysokie ceny biletów? A gdzie są niskie? Podsumowując: wystawa jak wystawa. Bywałam na lepszych ale bywałam też na gorszych. Nie widze powodu do .... przepraszam za zwrot aż takiego ,,wieszania psów na organizatorach" :roll: Quote
panienkabubu Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Hej hej hej nie zapędzajmy się tak! Odnośnie wody, wszędzie były napisy, w którym kierunku do wody, a ja sama byłam w szoku, bo przyszły dziewczyny "Łączniczki" i zapytały nas czy chcemy coś ciepłego do picia :crazyeye: Po czym w żarcie powiedziałam, że raczej zimne dla psów, a jedna z nich złapała za miskę i pobiegła po wodę :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja oczywiście nie miałam tego na myśli, bo nie wiedziałam,że tak to będzie wyglądać, ale ona ucieszona przyniosła wodę moim psom (było 5 minut przed oceną i nie zdążyłabym sama) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Więc złego słowa na ten temat powiedzieć nie mogę. Quote
Recommended Posts