Jump to content
Dogomania

BYTOM - 18.05.2008 - krajowa (CAC)

Recommended Posts

• Replies 505
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::loveu::loveu:

Nasza dziewczynka

http://img253.imageshack.us/img253/6480/21ww0.jpg

Bytomskie wystawy przechodza w zapomnienie,teren zaniedbany,brak jakiego kolwiek zadaszenia,na trybunach polamane ławki,Sypiace sie na glowe resztki zadaszenia,skaleczyly starsza kobiete.Przy ringach brak wody dla psow.
Zwiedzajacy zawiedzeni,mala iloscia stoisk z akcesoriami do psow,mala frekwencja wystawcow,wysokimi cenami biletow.Jedynie czego bylo pod dostatkiem to Piwa i smakolykow.

Tak przeglondajac katalog,widac ze coraz mnie wystawcow zglasza psy na Bytomska Wystawe.Moze gdyby wlasciciel zadbal o teren,albo organizator zmienil miejsce wystawy przyciagnelo by to wiecej wystawcow.
Naprawde serce boli patrzec jak BYTOM zaczynajac od MIEDZYNARODOWEK przejdzie na okregowki z powodu fatalnej organizacji i zaniedbanego terenu.

A to nasze fotki

Wiecej zdjęc tutaj.... http://www.garnek.pl/harpia39

Posted

A no piwa było zdecydowanie pod dostatkiem.. Teren rzeczywiście zaniedbany, drzazgi z ławek wchodziły w 4 litery...
Według mnie za duży chaos nie było wiadomo gdzie jest jaki ring...

A teraz trochę z innej beczki głoszono że ktoś zostawił psa w aucie i pies się dusi czy ktoś wie czy właściciel przyszedł po psa czy wybili szybę? Jak można psa w samochodzie w słońcu zostawić...:shake:

Posted

Ale za to była górnicza orkiestra :cool3::cool3::cool3:.Aleb...ja mam zdjęcia czekoladówek, tak jak obiecałam. Jak tylko opanuję swoją sieć zaraz wyślę;).

Posted

Madzia_K napisał(a):
Ale za to była górnicza orkiestra :cool3::cool3::cool3:.Aleb...ja mam zdjęcia czekoladówek, tak jak obiecałam. Jak tylko opanuję swoją sieć zaraz wyślę;).

Czy nam też nie było coś obiecane? A jakoś bassetów w pobliżu nie widziałam :roll:

Posted

spokojnie...popstrykałam przy każdym ringu, aczkolwiek bassetów przy sobie nie miałam, bo nasze psy niesamowicie przeszkadzają wystawiającym:lol:. Zawsze chcą się ze wszystkimi przywitać :cool3:. Opanuję te kilkaset fotek i poślę na maila, jesli nie uda mi się wstawić ich tu;)

Posted

Mona4 napisał(a):

Tak przeglondajac katalog,widac ze coraz mnie wystawcow zglasza psy na Bytomska Wystawe.Moze gdyby wlasciciel zadbal o teren,albo organizator zmienil miejsce wystawy przyciagnelo by to wiecej wystawcow.
Naprawde serce boli patrzec jak BYTOM zaczynajac od MIEDZYNARODOWEK przejdzie na okregowki z powodu fatalnej organizacji i zaniedbanego terenu.

To w Bytomiu były międzynarodówki?:-o.
Ile to było lat temu?

Posted

Mona4 napisał(a):
Bytomskie wystawy przechodza w zapomnienie,teren zaniedbany,brak jakiego kolwiek zadaszenia,na trybunach polamane ławki,Sypiace sie na glowe resztki zadaszenia,skaleczyly starsza kobiete.Przy ringach brak wody dla psow.
Zwiedzajacy zawiedzeni,mala iloscia stoisk z akcesoriami do psow,mala frekwencja wystawcow,wysokimi cenami biletow.Jedynie czego bylo pod dostatkiem to Piwa i smakolykow.

A ja mam zupełnie inne wrazenia. Pozytywne. Pierwszy raz byłam na krajówce w Bytomiu, ale pewno nie ostatni. :razz:
-Teren zaniedbany. Fakt. Ale czy to wina organizatorów? To już jest dyskusyjne.
-Brak zadaszenia wynagradzała duża ilośc zieleni wokół wystawy.
-Brak wody dla psów przy ringach? Moja sunia spijała wodę z miedniczki przy ringu. Nikt nie miał nic przeciw temu. Co więcej woda szybko została zmieniona na świeżą i chłodną.
- Mała frekwencja wystawców? To co można powiedzieć o wystawie np w Krośnie gdzie zgłoszono zaledwie ponad 500 psów czyli o połowe mniej. To była tylko krajówka w dodatku kolidująca terminem z innymi wystawami.
- Mało stoisk? Odpowiedź jak wyżej. Jeśli tu było mało stoisk to jak wypada ostatni Lublin?
-Wysokie ceny biletów? A gdzie są niskie?
Podsumowując: wystawa jak wystawa. Bywałam na lepszych ale bywałam też na gorszych. Nie widze powodu do .... przepraszam za zwrot aż takiego ,,wieszania psów na organizatorach" :roll:

Posted

Hej hej hej nie zapędzajmy się tak!
Odnośnie wody, wszędzie były napisy, w którym kierunku do wody, a ja sama byłam w szoku, bo przyszły dziewczyny "Łączniczki" i zapytały nas czy chcemy coś ciepłego do picia :crazyeye: Po czym w żarcie powiedziałam, że raczej zimne dla psów, a jedna z nich złapała za miskę i pobiegła po wodę :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja oczywiście nie miałam tego na myśli, bo nie wiedziałam,że tak to będzie wyglądać, ale ona ucieszona przyniosła wodę moim psom (było 5 minut przed oceną i nie zdążyłabym sama) :crazyeye::crazyeye::crazyeye:

Więc złego słowa na ten temat powiedzieć nie mogę.