Madzia_K Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Dzikuję Fiona:loveu:. Zdjęcia wysłałam. Przy okazji...widzę, że ktoś złapał nasze bassety:lol: Quote
Patikujek Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 To chyba ja, chyba ja:loveu: Śliczne były, a może mnie kojarzysz byłam ja w dogomaniackiej czarnej koszulce i taka ruda lokata kobitka(mona4) po koniec wystawy was spokaliśmy:) A teraz niech mi mówią osoby które na tej wystawie były jak to się stało że nie spotkaliśmy się:mad: spacjalnie cały dzień latałam w dogomaniackiej koszulce:mad: Quote
Madzia_K Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 My widzieliśmy wielu dogomaniaków...ale jakoś tak głupio było zagdać:oops:...bo basseciarze to "nieśmiali som":cool3::lol: Quote
Patikujek Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 to trzeba było się odzywać:mad: macie to niewybaczone:mad: a tak w ogóle to my mkieliśmy ( a dokładnie Mona) miała 2 yorki na rękach:) szkoda że się nie przyznaliście że z dogo jesteście:shake: Quote
rabbitcom Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Bardzo proszę, czy mógłby mi ktoś podać Bytomską stawkę Buldoga Angielskiego, bo niestety nikt znajomy nie był na wystawie! :placz: Dzięki serdeczne! Quote
vpassione Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Buldogi angielskie: Psy: kl. młodzieży: ADORABLE ARVIN Shaxaree TYCJAN Spółka z Krzywego Koła kl. pośrednia: WISE-MAN Testudo NIKODEM Spółka z Krzywego Koła Suki: kl. szczeniąt: ZUZA z Niedźwiedziej Gawry kl. młodzieży: FONDA Bulls on Parade GALILEA An-Ka-Kam GRUBA BERTA An-Ka-Kam NEL Sierakowianka TEKLA Spółka z Krzywego Koła kl. pośrednia: FRYTKA Brawado MAYBE BABY Genetrix kl. otwarta: FINKA spod Raduni Jakby ktoś jakąś jeszcze stawkę chciał, to służę katalogiem(byle nie labradory i tym podobne, gdzie było 30 czy do 50 psów nawet.. :eviltong: ) Quote
panienkabubu Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Przygotowani na kolejne porcje zdjec? :evil_lol: Quote
Recommended Posts