Jagoodka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 panienkabubu napisał(a):Dziękuję :loveu: Tą flatkę zapamiętałam, przepiękna sunia :loveu: A no :)) ta suńka wystawiana była w klasie mlodziezy i ma zaledwie 16 miesiecy!!! Quote
vpassione Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Wybaczcie, że tak na raty, ale mam jeszcze dwa zdjęcia robione z biegu :eviltong: Cudowniaste bullki: I moje diablęcie: Klikać w miniatury by powiększyć. Quote
Skibka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 panienkabubu a czy któryś psiak jest Twój?? :cool3:: Quote
katik Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 na pierwszej fotce chyba jest Halszka, a na drugiej Halszka i Frania. :loveu: Quote
Czarne Gwiazdy Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 A ja jak co wystawę bardzo proszę o pomoc w ustaleniu wyników finałowych konkurencji. res.BIS Junior sznaucer mini cz-sr - Hermiona Blue Bricassart p.s. pamiętaj o "wystawach" :evil_lol: Quote
karenina Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 BOG gr X 1 chart rosyjski Astryda ZłocistA Wilma 2. chart polski Urzekająca Uroda Full Speed 3 charcik włoski Eledi Grace Hadria di Forum Romanum Quote
Madzik93 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Wyniki labradorów Zwycięstwo rasy- RED HOT CHILLI PEPPER Azgard NDPwR - ARISTOS Biszkoptowe Szczęście NDSwR - KENDI Anpi Buffyland Best Junior - RED HOT CHILLI PEPPER Azgard 1. pies szczenieta ARIS An-artuan 2. NELSON Sycówka 1. młodzież GIOVANNI z Grodu Hrabiego Malmesbury 2. LOCKY Kreuzburg 1. pośrednia HAPPY BOY Lualaba 1. otwarta BODO z Góralskiej 2. Mallorn’s GROMIT 3. FERGUS MAC LEDA z Psiego Chaosu 4. WEST Sable Blues 1. championy ARISTOS Biszkoptowe Szczęście – NDPwR 1.suka szczenięta BORA z Mościejewskich Łąk 1. młodzież RED HOT CHILLI PEPPER Azgard – BJ, BOB 2. ALIZE Czar Labradoru 3. SIBITI Leminiscatus 4. ZOE z Psiego Chaosu 1. pośrednia LULU Anpi Buffyland 2. A’REMZY Adekados 3. ALBA Dżemojady 4. VIVA VERA 1. otwarta GLAMOUR Prestige Constans 2. NIGHT NIGHT Optimus Canis 3. AMBRA z Sarniej Góry 4. ZELDA Nigra Umbra 1. championyKENDI Anpi Buffyland - NDSwR A o fotki bardzo prosze :oops: Quote
Marta&Karmen Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 REDA&MELA napisał(a):Gratulacje! Twoja karmen jest cuuudna:loveu:. Dzięki;) to Wy też byłyście? Quote
Czarne Gwiazdy Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 A ja jak co wystawę bardzo proszę o pomoc w ustaleniu wyników finałowych konkurencji. BIS Puppy III - sznaucer mini pieprz i sól - DAUMIER DAVIS Laryland Quote
Skibka Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 panienkabubu napisał(a):Skibka - obie moje :cool3: Bardzo przyjazne suczki :loveu: Ale niestety nie widziałam jak były wystawione...:oops: Quote
Tecia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 No to my tez sie chwalimy:) Nasz mlodziak - niespelna 14 miesiecy:) - NJwR, BOB, BOG I i BIS II Jesli ktos ma fotki z BOG VII i z BIS to ja baaaardzo ladnie poprosze:) Quote
Marta&Karmen Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Tecia napisał(a):No to my tez sie chwalimy:) Nasz mlodziak - niespelna 14 miesiecy:) - NJwR, BOB, BOG I i BIS II Jesli ktos ma fotki z BOG VII i z BIS to ja baaaardzo ladnie poprosze:) Wiuelkie gratulacje:multi: Quote
Talagia Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Tecia napisał(a):No to my tez sie chwalimy:) Nasz mlodziak - niespelna 14 miesiecy:) - NJwR, BOB, BOG I i BIS II Jesli ktos ma fotki z BOG VII i z BIS to ja baaaardzo ladnie poprosze:) Gratuluje jeszcze raz!!! :multi::multi: Quote
REDA&MELA Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Marta&Karmen napisał(a):Dzięki;) to Wy też byłyście? Nie nie byłyśmy;). Ale oglądałam twoją strone:cool3:. Tecia, Gratulacje! Quote
Marta&Karmen Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 REDA&MELA napisał(a):Nie nie byłyśmy;). Ale oglądałam twoją strone:cool3:. Tecia, Gratulacje! Aha, juz myślałam że ślepa jestem i was nie widziałam:lol: Quote
REDA&MELA Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Marta&Karmen napisał(a):Aha, juz myślałam że ślepa jestem i was nie widziałam:lol: Nie, z twoimi oczami wszystko w pożądku:evil_lol:. A jakie wystawy macie w planach? Quote
izabela.szczepaniak Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Witam Gratulacje dla wszystkich ;) a tu pare zdjęć http://iza374.fotosik.pl/albumy/435430.html Quote
panienkabubu Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Tecia napisał(a):No to my tez sie chwalimy:smile: Nasz mlodziak - niespelna 14 miesiecy:smile: - NJwR, BOB, BOG I i BIS II Jesli ktos ma fotki z BOG VII i z BIS to ja baaaardzo ladnie poprosze:smile: Mogłabym prosić o dane tego psiaka? :cool3: to do artykułu.. Quote
Judit Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 Tecia napisał(a):No to my tez sie chwalimy:) Nasz mlodziak - niespelna 14 miesiecy:) - NJwR, BOB, BOG I i BIS II Jesli ktos ma fotki z BOG VII i z BIS to ja baaaardzo ladnie poprosze:) gratulacje :multi::multi: po raz kolejny wygrana w wielkim stylu :loveu: My też się pochwalimy, młodziutka sunia od nas German Beauty Shadow Dog w kl.młodzieży oc.doskonała, lok.I, Zw.Mł, NJwR, w wieku 12 miesięcy zakończyła Młodzieżowy Championat Polski! :p Quote
panienkabubu Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 OK - już spisałam z katalogu :loveu: Gratuluję:loveu: Macie wyniki innych grup może?:cool3: Quote
panienkabubu Posted May 18, 2008 Author Posted May 18, 2008 Kopiuję z artykułu dla ciekawych: Zwycięzcą I Grupy FCI został przedstawiciel rasy: Owczarek Francuski Briard, Ch. Pl., Ch. Sk. MR. BEAN Moravia Campanella, wł. Lucie Ondryasova, Zwycięzcą II Grupy FCI został przedstawiciel rasy: Berneński Pies Pasterski Zwycięzcą III Grupy FCI został przedstawiciel rasy: West Highland White Terrier, I’M THE BEST Superbia, wł. Anna Siwulska Zwycięzcą IV Grupy FCI został przedstawiciel rasy: Jamnik Zwycięzcą V Grupy FCI został przedstawiciel rasy: Szpic Miniaturowy Pomeranian, EASY von Little Dragon Heart, wł. Ingrid Zierbock Zwycięzcą VI Grupy FCI został przedstawiciel rasy: Bloodhound, ARMONIC Justirag, wł. V. i K. Policarovi Zwycięzcą VII Grupy FCI został przedstawiciel rasy: Seter Irlandzki Mahoniowy, Irish Melody LUCKY LUKE, wł. Ewa Wójcik Zwycięzcą VIII Grupy FCI została przedstawicielka rasy: Flat Coated Retriever, VALLEY Virgo Vestalis, wł. Dominika Pieczonka Zwycięzcą IX Grupy FCI został przedstawiciel rasy Zwycięzcą X Grupy FCI została przedstawicielka rasy: Chart Rosyjski – Borzoi Mł. Ch. Pl. ASTRYDA Złocista Wilma, wł. Agata Juszczyk Proszę o uzupełnienie w miarę możliwości, reszty nie dowidzę ze zdjęć. Brakuje mi także BIS Szczeniąt, BIS Ras Polskich, BIS oddziału Bytom, BIS Weteranów. Quote
panienkabubu Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Słuchajcie mam 3 GB zdjęć :cool3: Chcecie? :cool3: Quote
Elitesse Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 moja coreczka pierwszy raz w ml - DEE DEE Elitesse - V1 Zwyc Ml :multi: Quote
panienkabubu Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Wrzucam pierwsze 40 zdjęć. Reszta będzie popołudniu. Mam mnóstwo zdjęć z finałów (każdą grupę, juniory i szczenięta, nawet BIS), także wytrwałych zapraszam :cool3: bo zanim do finałów dojdę, to czeka mnie wrzucenie 400zdjęć:cool3: No to jedziemy z tym "koksem"... Quote
Recommended Posts