panienkabubu Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Elitesse napisał(a):moja coreczka pierwszy raz w ml - DEE DEE Elitesse - V1 Zwyc Ml :multi: GRATULACJE :loveu: Kolejne fotki Wrzucam kilka podobnych zdjęć robionych seriami, bo nie mam pewności, ze to nie wasze psy, więc gdyby coś, to macie więcej :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 I moja Halszka Kolejnych 20 zdjęć za moment :) Quote
panienkabubu Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Kolejne 20 za chwilę, a reszta już jak wrócę. Postaram się przerzedzić te fotki, żeby Was tu nie zasypać, ale wtedy nigdy nie mam pewności, że te, które wyrzucę to nie wasze :cool3: Także jesteście skazani na setki fotek :evil_lol: to dla tych, którzy nie byli tam ;) Swoją drogą. Mam spalone ramionka :oops: Quote
Guest Karmel Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 Helo a ma moze ktos fotki Haszczaków? kamil.k4@vp.pl z góry dziekuje:):loveu: Quote
Natula Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 "panienkabubu" napisał(a): http://i281.photobucket.com/albums/kk228/mylovelyd/5fcf6963.jpg Moja Luna ,masz moze wiecej? Bo wiem ze wiecej miała robione Quote
panienkabubu Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 Błyskotka napisał(a):Panienkobubu a masz może chowki ??? Mam mam :-) Natula napisał(a):Moja Luna ,masz moze wiecej? Bo wiem ze wiecej miała robione Tak, ale wszystkie są prześwietlone :roll: Quote
panienkabubu Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 yuli_ napisał(a):A nam chyba nikt zdjęć nie robił... :placz: nam tzn...?:cool3: Powracam z fotkami :cool3: Quote
vpassione Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 panienkabubu napisał(a):nam tzn...?:cool3: Owczarek belgijski gr. -> patrz avatar :roll: Tzn. robili nam zdjęcia poza ringiem, ale chyba nikt z dogomani i chyba tych zdjęć nie dostanę.. łe :-( A Twoje berndzie cudowne, co chwilę mi się na oczy rzucały :cool3: Quote
panienkabubu Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 yuli_ napisał(a):Owczarek belgijski gr. -> patrz avatar :roll: Tzn. robili nam zdjęcia poza ringiem, ale chyba nikt z dogomani i chyba tych zdjęć nie dostanę.. łe :-( A Twoje berndzie cudowne, co chwilę mi się na oczy rzucały :cool3: Dzięki :loveu::loveu: Ja nie kojarzę, żebym miała belgi, ale może akurat :loveu: Quote
Guest Karmel Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 panienkabubu oo prosze widze ze juz coraz blizej ringu z hasiorami;) zalapal sie jakis???? Quote
Recommended Posts