Guest monia3a Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Trzymam kciuki za powodzenie dla całej akcji ;) Quote
Fela Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Chyba jednak przeceniłam wiek suni. Ona raczej nie ma 5 lat, co najwyżej 3. Quote
aisaK Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Wyciagnijcie ją, prosze...domek już czeka... Quote
Fela Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Jest problem - dom tymczasowy w Warszawie lub okolicach pilnie potrzebny! Ewentualnie miejsce w hotelu (wszystko pozajmowane :( ) Quote
zonia Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Trzymam mocno kciuki za suńke, a co do DT i hotelików to spróbuję popytać;) Quote
aisaK Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Hoteliki pozajmowane? Ona ma szczepienia? jesli tak to tylko chip i paszport...jak bym chciała, żeby już była w domku! Quote
Fela Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Tak jak pisałam, wczoraj dopiero była szczepiona na wściekliznę.Jeszcze dwa tygodnie przed nami. Quote
esperanza Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Jedyne potencjalne miejsce dla Bony to kojec z budą, tak jak w schronisku. Quote
aisaK Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 A czy ona w schronisku jest bezpieczna? Co z tym wyjazdem do Hamburga, czy to nadal aktualne? Quote
esperanza Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Według mnie nie jest bezpieczna. Co do wyjazdu, nic nie wiem. Pogadam z Felą. Quote
aisaK Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 No to skoro nie jest bezpieczna to może dac ją do kojca z buda, na razie , żeby była bezpieczna... Quote
esperanza Posted February 15, 2008 Author Posted February 15, 2008 Ktoś musiałby po nią pojechać do schroniska i przewieźć pod Piaseczno. Na razie nikt z wolontariuszy chyba nie jedzie. Quote
aisaK Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 Napisałam do jednej osoby, z Warszawy, która kiedys proponowała mi transport dobeczków w okolicy warszawy. Moze ona pomoże, jak się odezwie to podam wam jej nr telefonu abyście ją pokierowały. Quote
aisaK Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Kurcze, dalej nie mam odpowiedzi.... co tu robić? Kto mógłby sunię zabrać do hoteliku? Quote
aisaK Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Jeżeli miałaby szczepienia, to tylko chip i paszport i mam dla niej już DT, w Gorlitz... Quote
esperanza Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 Jutro postaramy się wreszcie coś ustalić. AisaK wyślij mi proszę swój numer telefonu na pw. Quote
aisaK Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 DT jednak nie wypali, ale i tak trzeba ją szybko wyciagać...:( koszty hotelowania pokryje fundacja Quote
Fela Posted February 23, 2008 Posted February 23, 2008 Są, są (nie pisałam wcześniej, bo nie miałam kiedy do kompa usiąść :oops:) Bona jest już w Warszawie na Tatarkiewicza, po sterylizacji. Chętnie przyjmie odwiedziny. No i za kilka dni musi opuścićlecznicę. Dokąd ją zabierzemy? Quote
aisaK Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Macie tam jakis hotelik? Jesli nie znajdziemy domu w Polsce, niemcy opłacą hotelowanie suni Quote
beam6 Posted February 25, 2008 Posted February 25, 2008 Byłyśmy wczoraj z Ludwą w odwiedzinach u Bony. Maleńka jest bardzo biedna - miała sterylkę i przecinany żoładek :shake:. Chudzinka. Dostała przy nas kroplówkę żywieniową - przy czynnej pomocy Ludwy, która trzymała Bonę :evil_lol: Ale kołnierza nie dała sobie założyć za chiny ludowe. Parciany kaganiec też zeżarła. W końcowym efekcie kupiłyśmy Jej ubranko pooperacyjne i wystroiłyśmy Pannę. Mamy nadzieję, że go nie zje :) Odkarmić narazie nie ma jak bo trzy dni ścisła dieta a potem p.doktór zaleciła puszkę (mało a treściwie). Quote
Recommended Posts