ludwa Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 na moje oko na stróża się nadaje ale nie takiego co zagryza przy wejściu na podwórko (dopiero jak zaciągnie w ciemne miejsce, żeby nikt nie widział:diabloti:) A tak na serio raczej tak Quote
ludwa Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Ślicznota. Tylko nikt nie chce ślicznoty:cool3: Quote
Fela Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Majorka ma cały czas ogłoszenia na allegro, ale żadnych telefonów. Kto pomoże w jej ogłaszaniu? Quote
esperanza Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Będzie w piątkowej GW i poniedziałkowej Ofercie, ale to za mało. Kto zrobi jej więcej ogłoszeń? Quote
Fela Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 Z moich obserwacji oferta i GW nie dają specjalnych rezultatów (zgłaszają się tylko ludzie, którzy kupuja ofertę bo szukają pracy. I chca jeszcze psa do kompletu :angryy:). Ale dobre i to. Quote
Fela Posted April 14, 2008 Author Posted April 14, 2008 Majorka ma szansę na dom, ale pod warunkiem, że zostanie wysterylizowana. OZaraz po przywiezieniu ze schroniska jej stan nie pozwalał na operację, ale teraz jest już wszystko ok. Tyle, że nie ma kasy... Quote
esperanza Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Uważam, że lepiej wysterylizować i wydać do adopcji, niż trzymać w hotelu, gdzie i tak za pobyt trzeba zapłacić. Quote
ludwa Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Nareszcie. Pięknocie się należy indywidualne głaskanie. ludzie tylko dla niej.... Oby tak wszystkim się szczęściło.... Quote
beam6 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Fela napisał(a):Majorka w domu. Bardzo lakoniczny ten komunikat :shake: Będą jakieś szczegóły :razz:? Quote
Fela Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Niestety, nie będzie szczegółów - prawdopodobnie jednak dom nie stanie na wysokości zadania. To chyba jednak nie są ludzie dla Majorki :-( Jakim cudem zmienił się tytuł? (przecież ja go nie zmieniałam, ani też wczoraj nie piłam, choć przyznam, miałam wielką chęć się uchlać) Quote
Maupa4 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Czyli Majorka z powrotem wraca do "adopcji" ?? Quote
Fela Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Maupa, dzięki za czujność. Na razie chyba niech zostanie tam, gdzie się domów szuka. Musimy zobaczyć, jaki będzie rozwój wypadków. Ech. Quote
Recommended Posts