kasiaprodex Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Bedzix napisał(a):nie szukałam nigdy boksera.. A z resztą jak coś do mnie macie to piszcie na PW. a niby to dlaczego na PW ?.Niech inni tez wiedza jakie ma ktos zdanie o Tobie i tego co robisz. To ostrzezenie dla innych co do Twojej osoby. :angryy: Quote
kasiaprodex Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Moze jest juz pora aby rodzice sie dowiedzieli co Ty wyprawiasz Quote
snikops Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 nie.. ale to jest galeria mojego psa i nie chcę tu rozmawiać o takich rzeczach:roll: Prawdę napisałam w temacie Cherry/ Quote
furciaczek Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Zobaczylam brodata mordeczke:loveu: weszlam...poczytalam i sie zalamalam:shake: ehhhh Quote
snikops Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 no i z brodatej chciała bym się tutaj cieszyć ;) Quote
Mudik Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 mitomania to choroba,ktoś dorosły powinien sie spotkac z jej mama i uzmysłowić,że córka potrzebuje pomocy psychologa niestety:shake::shake::shake: Quote
furciaczek Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Mudik napisał(a):mitomania to choroba,ktoś dorosły powinien sie spotkac z jej mama i uzmysłowić,że córka potrzebuje pomocy psychologa niestety:shake::shake::shake: A po co?? Ona sie chce cieszyc tylko...:roll: Quote
Marta_Ares Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 zobaczylam sliczna Cherry w galerii u Mudik, wchodze na watek a tu takie rzeczy....:angryy: Czy ktos moglby sprawdzic co sie stalo z sunia czy nadal jest w schronie??? Quote
Berek Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 "Poza tym kilka dni wcześniej byłam z bratem oddać Cherry do schroniska (nacisk mamy), ale nie mogłam jej tam zostawić więc po sporach wróciliśmy do domu z Cherry. Bodajże panie ze schroniska wiedziały, że suczka ma przyjechać, ale nic nie wiedziały o wykonaniu u nich eutanazji. " Ciekawe, czy sznaucerek się utrzyma w tym domu choć kilka lat. Aż strach myśleć co by było gdyby na przykład zachorował. Dziewczynka bawi się pieskami, a mama najwyraźniej nie ma nic przeciwko temu. :cool3: Quote
darunia-puma Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 no cóż takie wychowanie albo jego brak powala z nóg Quote
NNL-BC Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Wlasnie dzwonilam do schroniska w Legionowie. 05.03 matka Beatki przywiozla Cherry do schroniska. Suczka jest zdrowa, nic jej nie dolega. Jest wystraszona i bardzo plochliwa. Beato, klamiesz. Klamiesz na absolutnie kazdy temat. KAZDY !!! Pozdrawiam Ewa Quote
darunia-puma Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 czy nie ma możliwości aby na forum podkreślam miłośników psów takie osoby były wyrzucane?powinna dostać bana i może zająć się nauką a nie psuć nam humor i robić z siebie ............ pytanie do modów - czy jest możliwość wyrzucenia tej osoby z dogo ? jak można pozwolić by wśród miłośników psów którzy ratują zwierzęta była taka kreatura ?!!!!! Quote
Marta_Ares Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 czyli slicznotka jest do adopcji uff przynajmniej dobrze ze to sie wyjasnilo BAN sie nalezy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
oktawia6 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 NNL-BC napisał(a): Wlasnie dzwonilam do schroniska w Legionowie. 05.03 matka Beatki przywiozla Cherry do schroniska. Suczka jest zdrowa, nic jej nie dolega. Jest wystraszona i bardzo plochliwa. Beato, klamiesz. Klamiesz na absolutnie kazdy temat. KAZDY !!! Pozdrawiam Ewa oddałaś gnoju psa do schroniska!-sprawdzone już:angryy::angryy::angryy: Quote
ARKA Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Bedzix napisał(a):no i z brodatej chciała bym się tutaj cieszyć ;) :crazyeye::crazyeye::crazyeye: a te pieski co unieszczesliwilas, myslisz,ze jak oddalas do schroniska to jest cacy?? Pomyslimy co dalej z Toba zrobic jak Ciebie nauczyc SZACUNKU do zwierzat i ODPOWIEDZILNOSCI i KARE za to co juz ZLEGO im uczynilas. Zwierzeta to nie pluszowe maskotki, ze jak sie znudza to do wywalenia są.:angryy: Quote
snikops Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 wiem.. ale nie życzę sobię byście mnie obrażali! Suka trafiłą do sschroniska (została odwieziona przez moją mamę) ponieważ tak nam doradzono! Sznaucerka mam już od małego i oddawać nie mam zamiaru an nikt inny w naszej rodzinie! Mała sunia czeka nadal na dom. Quote
furciaczek Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 A jak wet kaze Ci odniesc sznaucia do schronu to co?? Nie oddasz?? Quote
snikops Posted March 11, 2008 Author Posted March 11, 2008 nawet jak by był chory, że trzeba by było go uśpić zrobili byśmy to w lecznicy, która jest niedaleko nas.. Ale w końcu suka też mogła być tam uśpiona. Tylko problem w tym, że jest zupełnie zdrowa..:roll: Przepraszam Was wszystkich, ale przez 5 miesięcy nie będę miała internetu ponieważ się przeprowadzam. Więc z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych chciała bym już złozyć wszystkich zdrowych i spokojnych Świąt. Pozdrawiam. Quote
Marta_Ares Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 jak jest chory to nie zawsze trzeba usypiac... i dobrze moze przynajmniej mniej zwierzat skrzywdzisz jak nie bedziesz miala dostepu do neta, ale moim zdaniem to poprostu uceczka, boisz sie odpowiedzialnosci za to co zrobilas Quote
Mudik Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Bedzix napisał(a):wiem.. ale nie życzę sobię byście mnie obrażali! Suka trafiłą do sschroniska (została odwieziona przez moją mamę) ponieważ tak nam doradzono! Sznaucerka mam już od małego i oddawać nie mam zamiaru an nikt inny w naszej rodzinie! Mała sunia czeka nadal na dom. To po hjaką cholerę go wzięłaś gówniarzu jeden.Zdajesz sobie sprawę jak ja skrzywdziłaś,dałąś jej nadzieje a potem odebrałaś.To co dziewczyny zaczęły na treningu ,socjalizując ja spieprzyłaś,znów będzie ktoś musiał włożyć pracę w oswojejnie jej . Ja bym Cie do żadnego klubu nie przyjęła i żadnego zwierzaka nie pozwoliła mieć ,jesteś nie odpowiedzialnym szczylem i zachowałaś sie jak świnia!!!!!!!!!!!!!!!! Sorry ale nie wytrzymałam.:angryy::angryy::angryy::angryy: Dawno powinnaś dostać bana.Ludzie sa banowani za pixele w podpisach mimo ,że robia wielka robotę na rzecz zwierzaków w potrzebie a ty,kłamałaś kreciłaś,naraziłaś na taki stres suke ze schronu,ludzie wieżli Ci psa taki kawał a ty sie go pozbyłaś,brak słów. Aż strach pomyśleć co z ciebie wyrośnie!!!!!!!!!!!!!!! Quote
anmi0 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 jezzu:-( dlaczego ja oddałaś???!!! przeciez jest zdrowa!!! to po co ja wziełaś? Po co jej dałas nadzieje? kto ci i co doradzil?! wet? ze jak nie chcecie psa to do schroniska? :angryy::angryy::angryy: i wytłumacz mi to a nie uciekaj! Quote
NNL-BC Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Trzeba bylo uslyszec Pania ze schroniska jak sie o tej rodzinie wyrazala... Dzien przed oddaniem Cherry przez matke Beatki, Beatka byla w schronisku z bratem i z Cherry, miala ja juz wtedy zostawic. Odstawila szopke, wyrywajac psa, 'przytulajac' itd... Prawie ja udusila. Ludzie ze schroniska byli w szoku. Czekali 2 godziny (do 22...) az Beatka sie namysli i zdecyduje co z psem zrobic. Mowili ze pobila sie z bratem jak chcial zabrac Cherry. Pomyslcie co takie sceny zrobily z psychika tego biednego szczeniaka... Cherry mieszka w biurze u szefowej schroniska, staraja sie ja socjalizowac i oswajac z ludzmi. Moze ktos by sie zdecydowal wziasc mala na DT? Nauczyc ja ze ludzi nie trzeba sie bac, odkrecic to co zafundowala jej Beatka? Ja bym sama bardzo bardzo chciala ale... pod koniec marca rodza mi sie szczeniaki i wiem ze nie bede miala czasu dla Cherry... No i boje sie ze sobie 'cos' przywloke ze schroniska... Nowo narodzonym szczeniakom duzo nie trzeba zeby zachorowac, a choroba w 1 tygodniu prawie zawsze sie konczy smiercia szczeniaka... W kazdym razie jakby ktos chcial a przeszkoda by byla kasa... to ja sie zobowiazuje dolozyc do wszelkich kosztow. Pozdrawiam Ewa Quote
furciaczek Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Bedzix napisał(a):nawet jak by był chory, że trzeba by było go uśpić zrobili byśmy to w lecznicy, która jest niedaleko nas.. Ale w końcu suka też mogła być tam uśpiona. Tylko problem w tym, że jest zupełnie zdrowa..:roll: Przepraszam Was wszystkich, ale przez 5 miesięcy nie będę miała internetu ponieważ się przeprowadzam. Więc z okazji nadchodzących Świąt Wielkanocnych chciała bym już złozyć wszystkich zdrowych i spokojnych Świąt. Pozdrawiam. Taka mloda a tak dwulicowa, bezwstydna....:angryy: Jak mozna miec taki tupet:angryy: Ty mi zyczysz wesolych swiat??!!! Jak maja byc wesole skoro kolejny niewinny pies zostal skrzywdzony??!! Ty umywasz teraz rece, traktujesz to wszystko jak gdyby nic sie nie stalo...a inni teraz beda wychodzic z siebie i starac sie aby mala znalazla ODPOWIEDZIALNY dom!!!! Problem to jest w tym ze jedyne co potrafisz to klamac, oszukiwac, mydlic ludziom oczy i krzywidzic innych... Mam nadzieje ze to ostatni skrzywdzony przez Ciebie zwierzak!!!! Nie masz sumienia...pokory i wstydu najwyrazniej rowniez Ci brakuje... Quote
anmi0 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Jeszcze tak kłamać, że pies chora i będzie musiał być uśpiony...:shake::shake::shake: Quote
Mudik Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Czy jakis mod mógłby zamknąć wątek,zdjęc nie ma i jak pisała właścicielka przez 5 miesięcy nie bedzie . A tylko nabijamy posty na jej blog.,który już przestał byc foto blogiem:shake::shake::shake: Quote
Recommended Posts