snikops Posted March 8, 2008 Author Posted March 8, 2008 Dziękuję:loveu: Ja Tobie również życzę dużo prezentów, zdrowia, szczęścia, miłości, pieniążków, dobrej pracy:cool3: I Tygry oraz Brendy byś miała z nimi dużo radosnych dni:p Quote
jo_ann Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Mudik napisał(a):Jak juz sie uspokoiłam to jedno mnie zastanowiło w twoim poście. czemu nie pojechaliście jej uśpić do weta albo on do was tylko oddaliście do schroniska,nie rozumiem? Skoro ja wzięliście to tym bardziej macie obowiązek być z nią do końca a nie oddawać ja gdzieś do uśpienia, jak zwierze na rzeź. Sorry,że tak ostro ale to naprawdę nie w porządku, chyba ,że ona tam w schronie nadal jest ...:roll::cool1::-( przejrzyjcie sobie wczesniejsze posty tej dziewczynki.. jej poszukiwania psa do adopcji, ciagle zmienianie zdania, rozne wersje skad jest Cherry i co sie z nia stalo... robazyca serca w Polsce... za duzo animalplanet chyba. nie wierze w ani jedno jej slowo...:angryy: mitomania i bezstresowe wychowanie chyba wychodza... Quote
Kostek Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 dziewczynka jest w gimnzajum 1 klasa wiec o czym tu mowa:( Quote
jo_ann Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 o tym, ze sa osoby, ktora ja znaja osobiscie... ja bym sie pokusila o powazna rozmowe z jej matka...:angryy: Quote
darunia-puma Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 czy w kończu cherry została uśpiona czy nie? dlaczego ona została oddana do schroniska to chore !!!!! nie masz dziewczyno serca Quote
Berek Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Nasza Bedzix to chyba mlodociana mitomanka... albo wyjątkowo nieprzyjemny owoc "bezstresowego wychowania". Ciumkających nad nią dogomaniaczkom polecam na przyklad taki oto link: http://www.agility.fora.pl/moj-pies,13/fotki-i-filmy-dropsika,940-105.html :cool3: Albo taki: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102937&page=3 Quote
iwop Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Dlaczego bedzix nie została jeszcze zbanowana? Bedzix nie jesteś pierwsza małoletnią mitomanką... która żarty sobie na dogo robi ale uważaj internet nie jest anonimowy. Juz parę takich panienek miało przykrości - zawiadomieni rodzice, szkoła itp. Wiec uważaj :mad: Quote
snikops Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 nie jestem żadną małoletnią mitomanką.. To nasz weterynarz jest jakiś chory.. Kazał nam oddać Cherry, bo stwierdził u niej robaczycę serca.. Teraz jak poczytałam w necie to rzadko kiedy psy chorują na tą chorobę w Polsce.. A Cherry podobno jest w schronisku. Nikt o tym nie wiedział, że to wszystko to pomyłka. Moja mama chcę zaskarżyć lekarza. W pewnym sensie wysłał szczeniaka na pewną śmierć a my go posłuchaliśmy i w tym pomogliśmy. Dziś dzwonimy do schroniska. Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni:angryy: Quote
snikops Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 iwop napisał(a):Dlaczego bedzix nie została jeszcze zbanowana? Bedzix nie jesteś pierwsza małoletnią mitomanką... która żarty sobie na dogo robi ale uważaj internet nie jest anonimowy. Juz parę takich panienek miało przykrości - zawiadomieni rodzice, szkoła itp. Wiec uważaj :mad: Nie robię sobię żartów na dogo, bo niby po co.. by mieć dobrą zabawę z tego?:roll: To głupie dzięki dogo znalazłam dom szczeniakowi. No i wiem, że internet nie jest anonimowy, bo mojego brata koleżanka miała już pewne problemy.. Quote
tygra Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 cześć dobrzeby było żeby się sprawa z suczką wyjasniła. A gdzie u weta bylaś? Quote
Berek Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 "To nasz weterynarz jest jakiś chory.. Kazał nam oddać Cherry, bo stwierdził u niej robaczycę serca.. Teraz jak poczytałam w necie to rzadko kiedy psy chorują na tą chorobę w Polsce.. A Cherry podobno jest w schronisku. Nikt o tym nie wiedział, że to wszystko to pomyłka. " Dziecko, toż to jakieś majaczenia dalsze są... Pod bronią was lekarz trzymał? Przemocą zabrał psa i do schronu odwiózł? Co to niby znaczy "kazał"? A adoptowanej Figi to pewnie Opatrzność "kazała" nie przyjąć... :evil_lol: BTW już to przerabialismy, te rózne pomyłki, nieporozumienia, "to nie ja to mama...", "to nie ja to siostra..."... Ech. :diabloti: Quote
WŁADCZYNI Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 I co się stało z Cherry? Dlaczego Twoi rodzice zgodzili się na nią a naFigę nie?:shake: I na inne szczeniaki? Możesz to jakoś rozjaśnić bo trochę nieciekawe się to robi.:shake: Jeśli chodzi o bezstresowe wychowanie - można też wychować w ten sposób dobrze - dziecko wyrasta na człowieka miłego,sympatycznego, skromnego itd - wspanialym przykładem jestem ja:diabloti: Quote
snikops Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 Mam prośbę jeśli chcecie pogadać na temat Figi lub Cherry to piszcie w ich wątku. To galeria Dropsika więc nie chciała bym zaśmiecać takimi postami galerii. Pozdrawiam ;) Quote
Onomato-Peja Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 jaki słodki ten dropsik taki czarnuchny i skory do zabaw zapraszam do mnie Quote
kasiaprodex Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Bedzix']Witam wszystkich z łzami w oczach. Dziś o godzinie 14 po południu poszłam do weterynarza z mamą. Wcześniej (tydzień) Cherry miała pobieraną krew by zobaczyć czy nie ma jakiś chorób/ robaków. Dzisiejszy dzień jest najgorszym w moim życiu. Tak się zżyłam z tą suką. Tak mi na niej zależało. A tu.. Nie mogę w to uwierzyć, że jej tu nie ma. Nie liże mi ręki i nie zachęca do zabawy. Nagle zrobiło się tak cicho w domu. Każdy domownik ma smutek w oczach. Suka miała robaczycę serca. Było to podobno bardzo poważne.. Nie chcę pisać co dalej się z nią stało.. W sumie oddaliśmy ją w ręce naszego zaufanego weterynarza. Dziś ma trafić do schroniska w legionowie.. Tam wyślą ją do tęczowego mostu:placz::-( Nie wiem po co to piszę.. Może dlatego, że już nie mam co ze sobą robić. Była u mnie zaledwie 2 tygodnie. A odmieniła moje życie (mojej rodziny). Było tak wesoło. A teraz. Smutek. Płacz. Mam tyle jej zdjęć.. Tle nagrać.. Tule wspomnień.. Powinnam usunąć.. Lecz nie mogę.. Czuję się jak by ktoś wbił mi nóż w serce.. Super oddałas psa aby go uspili w schronisku w legionowie. Jezeli byl psiak ta powaznie chory dlaczego go twój wet nie uspil go na miejscu? Zastanawiam sie kto tu jest chory i nie na robaczyce tylko na głowe? Kto komu wbił nóż w serce. Dziewczyno jestes ................ (wykropkowane dlatego bo mod by mnie zbanował):angryy: Quote
kasiaprodex Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Bedzix napisał(a):nie jestem żadną małoletnią mitomanką.. To nasz weterynarz jest jakiś chory.. Kazał nam oddać Cherry, bo stwierdził u niej robaczycę serca.. Teraz jak poczytałam w necie to rzadko kiedy psy chorują na tą chorobę w Polsce.. A Cherry podobno jest w schronisku. Nikt o tym nie wiedział, że to wszystko to pomyłka. Moja mama chcę zaskarżyć lekarza. W pewnym sensie wysłał szczeniaka na pewną śmierć a my go posłuchaliśmy i w tym pomogliśmy. Dziś dzwonimy do schroniska. Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni:angryy: Co to znaczy "kazał" jeżeli kazał by ci skoczyc z mostu to tez bys skoczyła. Trzeba miec troche rozumu w glowie a nie ........ Quote
kasiaprodex Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 [quote name='Mudik']Nie wiem co napisać, odebrało mi mowę!!!!!!!:-(:-(:-(:-(:-( W takich wypadkach trzeba myśleć tak ,że odeszła szczęśliwa i zaznała w życiu miłości. Wszyscy na pewno są z tobą.Trzymaj sie dla Cherry Pewnie psiul był szczęsliwy go trafil do schroniska. Cała mordka sie usmiechała i pewnie pytała co ja takiego złego zrobiłam ze trafiłam do Cherry? Cherry i na pewno wszyscy nie sa z toba.:angryy: Quote
WŁADCZYNI Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 ok daj adresy to wątków, ale jeżeli do tej galeri prowadzi Twój banner "galeria dropsika i cherry" i tu o niej pisałaś i wszyscy tu pytają to odpowiedz. ok masz pytania w wątku Cherry. edit jeszcze jeden uprzedzam że potrafię byc gorzej upierdliwa niż stado pcheł, a i pamięć mam całkiem dobrą. i jeszcze jedno pytanie nie było o Figę, tylko o sytuację z nią - czemu ona nie mogła u Cieie zostać a Cherry tak? Quote
Mudik Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 kasiaprodex napisał(a):Pewnie psiul był szczęsliwy go trafil do schroniska. Cała mordka sie usmiechała i pewnie pytała co ja takiego złego zrobiłam ze trafiłam do Cherry? Cherry i na pewno wszyscy nie sa z toba.:angryy: To z Toba było "do właścicielki".Potem troche poczytałam,dowiedziałam się trochę i juz wiem,że to z "właścicielką" jest problem. Poczytaj dalej ,że sama drążyłam temat "uśpienia " i odwiezienia do schroniska suni. Niestety Będzix przestaje być wiarygodna,zwłaszcza po ostatnich postach. Quote
oktawia6 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 kobieta podająca się za bedzix-szukająca stale nowych psów co oddała swoją suką do eutanazji do schroniska widznieje już na CZARNYCH KWIATKACH tego portalu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24905 osoba ta szuka Border Collie wczęsniej Boksera i tak dalej...... Quote
Kostek Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 oktawio to nie kobieta to dziecko wychowane a no wlasnie raczej nie wychowane.... Quote
snikops Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 [quote name='oktawia6']kobieta podająca się za bedzix-szukająca stale nowych psów co oddała swoją suką do eutanazji do schroniska widznieje już na CZARNYCH KWIATKACH tego portalu: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=24905 osoba ta szuka Border Collie wczęsniej Boksera i tak dalej...... nie szukałam nigdy boksera.. A z resztą jak coś do mnie macie to piszcie na PW. Quote
Bzikowa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 hohoho widzę, ze nasza mala Beatka znowu zaczęła się nudzić:shake: i rozrywkę zapewnia sobie kosztem psów (i nerwow dogomaniakow) ! Kilka pytan: 1.Dlaczego, skoro szukasz niby suniom domów , nigdzie nie ma ich ogłoszeń? Jakoś się nie starasz... 2.Co do cholery stało się z Cherry i dlaczego jesteś na tyle głupia, ze oddałaś ją do schronu (nienajlepszego btw:cool1:) zeby tam ją uśpili i na dodatek nie wiesz czy ją uśpili już czy jeszcze nie i czzy w ogole to zrobią. 3. Dlaczego mama pozwolila Ci na wzięcie trojki SZCZENIAKOW ktore potrzebują max. czasu a Figi wziąc nie mogłaś?? Raz w życiu napisz całą prawdę , chociaż moze lepszym pomyslem bylaby wycieczka malej delegacji do Twojej mamy... zeby dowiedziec sie prawdy nareszcie:shake: Obserwując Cię na treningach i czytając Twoje posty na roznych forach stwierdzam, ze zaliczasz sie do gatunku 'slodka idiotka'.... Dobrze się bawisz mala???? Quote
Recommended Posts