Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 113
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

o dziękujemy i częściej zapraszamy :)
Jak na razie Dropsik padł po dzisiejszej wycieczce na pola mokotowskie :)
Zdjęcia będą jutro, bo jakoś teraz nie mam czasu.. Przez naukę:roll:
Więc mówimy już dobranoc :)

Posted

Bedzix napisał(a):
o dziękujemy i częściej zapraszamy :)
Jak na razie Dropsik padł po dzisiejszej wycieczce na pola mokotowskie :)
Zdjęcia będą jutro, bo jakoś teraz nie mam czasu.. Przez naukę:roll:
Więc mówimy już dobranoc :)

chodzicie na pola????Często?
My jesteśmy codziennie,tye że teraz Gass ma cieczkę no i musowa przerwa:roll:;)

Posted

gassira napisał(a):
chodzicie na pola????Często?
My jesteśmy codziennie,tye że teraz Gass ma cieczkę no i musowa przerwa:roll:;)

Często :) Jakoś co 2 dni.. Dziś byliśmy i będą fotki tylko muszę zgrać :p

Posted

Witam wszystkich z łzami w oczach. Dziś o godzinie 14 po południu poszłam do weterynarza z mamą. Wcześniej (tydzień) Cherry miała pobieraną krew by zobaczyć czy nie ma jakiś chorób/ robaków. Dzisiejszy dzień jest najgorszym w moim życiu. Tak się zżyłam z tą suką. Tak mi na niej zależało. A tu.. Nie mogę w to uwierzyć, że jej tu nie ma. Nie liże mi ręki i nie zachęca do zabawy. Nagle zrobiło się tak cicho w domu. Każdy domownik ma smutek w oczach.
Suka miała robaczycę serca. Było to podobno bardzo poważne.. Nie chcę pisać co dalej się z nią stało.. W sumie oddaliśmy ją w ręce naszego zaufanego weterynarza. Dziś ma trafić do schroniska w legionowie.. Tam wyślą ją do tęczowego mostu:placz::-( Nie wiem po co to piszę.. Może dlatego, że już nie mam co ze sobą robić. Była u mnie zaledwie 2 tygodnie. A odmieniła moje życie (mojej rodziny). Było tak wesoło. A teraz. Smutek. Płacz. Mam tyle jej zdjęć.. Tle nagrać.. Tule wspomnień.. Powinnam usunąć.. Lecz nie mogę..
Czuję się jak by ktoś wbił mi nóż w serce..

Posted

Nie wiem co napisać, odebrało mi mowę!!!!!!!:-(:-(:-(:-(:-(
W takich wypadkach trzeba myśleć tak ,że odeszła szczęśliwa i zaznała w życiu miłości.
Wszyscy na pewno są z tobą.Trzymaj sie
dla Cherry

Posted

Jak juz sie uspokoiłam to jedno mnie zastanowiło w twoim poście.
czemu nie pojechaliście jej uśpić do weta albo on do was tylko oddaliście do schroniska,nie rozumiem? Skoro ja wzięliście to tym bardziej macie obowiązek być z nią do końca a nie oddawać ja gdzieś do uśpienia, jak zwierze na rzeź.
Sorry,że tak ostro ale to naprawdę nie w porządku, chyba ,że ona tam w schronie nadal jest ...:roll::cool1::-(

Posted

dogo mi nie działało wczoraj więc przepraszam, że nic nie pisałam..
no więc weterynarz, u którego byliśmy powiedział, że w tym schronisku usypiają psy za nie wielkie pieniądze a co najciekawsze "w miłej atmosferze" (:roll::shake:) Załamka. Niby mądry i zaufany weterynarz.. A mówi czasem przerażające głupoty. Niestety nie pojechałam z mamą do schroniska. Cherry jest w biurze z dyrektorką. Jest nie ufna więc spędza tylko z nią czas. Nie została jeszcze uśpiona.. Nie wiem dlaczego. Miało to być wczoraj. Może dziś.. Jednak serce mi się kraja jak pomyślę, co jej się przytrafiło.
W sumie to wielkie szczęście. Znalazła rodzinę i kochający ją dom. Następnie wielkie nieszczęście. Z którego nie może wyjść cało.
Ze mną lepiej, ale wciąż myślę o Cherry. Jednak muszę się zajmować szczeniakami, które potrzebują nowych domków!! [SIZE=2]
Dodam kilka zdjęć..

Norcia.. Mieści się w 2 dłoniach..

śpimy..

słodka kulka..

i Coffe nieco większa..

po kąpieli..

Posted

o i wczoraj jakoś mi się nudziło wieczorem..

:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Jedziemy niedługo z Dropsiowatym do rodzinki. Więc pewnie obkupimy malca i posypią się prezenty w niedziele:loveu: Znaczy mnie się posypią:evil_lol: Ale maluch też na tym skorzysta, bo ja tu nie kupić nowej obróżki lub ubranka dla takiego słodkiego pieska:loveu:
Wracamy wieczorem lub jutro:p