snikops Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Postanowiłam założyć prywatną galerie mojej psiny;) Gdzie będę wklejała zdjęcia Dropsika i tylko Dropsika..:p Owszem pewnie czasem też inne, ale przeważnie jego :) No więc na dobry początek zabawa z piłeczką i frisbee:razz: Quote
snikops Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 kolejne fotki.. narazie tylko 3 ;) Quote
Iza. Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Od razu widać,że dropsik jest bardzo ruchliwym psiakeim ;) Quote
katik Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Świetne fotki. :loveu: Widać jak bardzo Dropsik lubi zabawki. :) Quote
tygra Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 o i poznałam Dropsika :) - lubie sznaucerki :) Quote
Iza. Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Hej, a co tu tak cicho ? Gdzie nowe foteczki ? ;) Quote
snikops Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 no więc trochę zaniedbałam Dropsa galerie.. nowe fotki jutro bo idziemy na trening frisbee.. jak na razie mam filmik z września;) http://pl.youtube.com/watch?v=JhTZShSuJYM Quote
snikops Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 No i fotki z po południa:p Gryząc swój nowy nabytek.. ^^ słodki Dropsik:loveu: Quote
snikops Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 No więc :) 3.02.2008r. odbył się egzamin grup początkujących w klubie cavano. Przyszło 5 psów. Odbył się przebieg agility, typu Jumping i początkowa rozgrzewka tunel, hopka. Pierwsze miejsce zajął Jaszka, drugie Balbina, trzecie Era, czwarte Diora a piąte Dropsik. Nie pytajcie dlaczego ostatnie:eviltong: Zdaniem Eli to przez malucha czarny charakter i jego fochy. Jak nie zapachy na torze to dopadnie go leń:shake: Ale taki już jest mój mały rozrabiaka:p We wtorek byliśmy na naszych pierwszych zajęciach frisbee. Zakupiłam dysk. Aktualnie uczę się rzucać a Dropsik uczy się brać w ząbki dysk. W sumie to brać i puszczać jak powiem ''fe'' lub coś takiego:cool3: Jutro idziemy na długi spacer na pola mokotowskie więc obiecuję dużoo zdjęć;) Poza tym będą jeszcze zdjęcia i filmiki z poprzedniego rzucania frisbee i zabaw na placu Beata(chyba juz opuszczonym). No więc jak narazie mówimy z maluchem wszytskim Dobranoc:diabloti: Quote
tygra Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 o fajnie =- będą foteczki czarnego chłopczyka :) Quote
snikops Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 a no to jutro powklejam, bo najpierw muszę zgrać a komputer szwankuje.. Ale jak jutro będę u szczeniaków to porobię im zdjęcia i mojej suni też no i Dropsikowi :) Jak narazie to mam problem z Sherry.. Strasznie się drapie.. Była kompana w różnych szamponach dla szczenią.. Przeciwpchelnych.. Potem po 3 dniach była odpchlona preparatem od weterynarza, na który wydałam ze swojego kieszonkowego całe 22zł i nic.. Dalej się drapie.. Quote
snikops Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 nowiny nowiny.. no więc Dropsik od jakiegoś tygodnia ma nową koleżankę. Mieszankę owczarkowatą. Ma 12 tygodni. Przed nami w niedzielę jej pierwszy trening agility. W sumie pewnie będziemy się socjalizować :P Dropsik jak to Dropsik. Wszędzie go pełno, ale dziś mnie w pełni zaskoczył. Byłam smutna. W fatalnym stanie. Można powiedzieć, że wręcz w okropnym a tu jak siedziałam w pokoju mój maluch przyszedł do mnie usiadł i zaczął lizać mnie po twarzy. Wyglądało to tak ja by mówił: "nie płacz" takie jego pocieszenie.. i patrzył na mnie tymi swoimi czarnymi ślepiami z pełnym współczuciem jak by wiedział, że trzeba mnie pocieszyć. Nigdy wcześniej nie widziałam go by tak się zachowywał. Jednak chyba psy także się zmieniają. Dostrzegłam w nim inną stronę. Nie rozbrykanego psiaka tylko spokojnego, pełnego miłości psa :) Quote
snikops Posted February 29, 2008 Author Posted February 29, 2008 Jeśli chodzi o sunię ma 12 tygodni 40cm w kłębie waży 9 kg i ma na imię Cherry :) Jest prze słodka i uwielbia się ze mną bawić. Dlaczego tylko ze mną? Ponieważ jest to szczeniak znaleziony. A raczej wzięty od pseudo hodowcy. Jest nieufna wobec ludzi. Ale za to kochana. Tylko trzeba jej poświęcić trochę czasu. Poza tym jej rodzeństwo szuka pilnie domu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 2 pieski (szary i biały w 2 szare łatki), które mają ok. 2 miesięcy i 3 szare sunie, które na moje oko mają kilka tygodni. Może z 6. Sunie są szare. Jedna długowłosa. Jak możecie to POMÓŻCIE!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Mudik Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Ale ona słodka to raczej mix z collie? Zapowiada si e fajna grupka na początki:cool3::cool3: Nasz mały tez sie wybiera:-) Pewnie sie będą fajowo bawić,do zobaczenia! Quote
snikops Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 Jak się oswoi z psami:roll: Jest bardzo nie ufna, ale myślę, że taki mały smyk jak twój przekona ją, że inne psy nie gryzą :loveu: Quote
snikops Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 Witam Witam :D Dzisiejszy trening był nieco inny. Przybyłam na niego z Cherry. Tak naprawdę wsadziłam malca do Bzikowatej klatki i najpierw ćwiczyłam z Dropsem. Było dobrze. Prawie była by gleba. Dużo tuneli i kładka. Jednak hopka więcej nie było, bo je zwiewało:eviltong: Po beganinie z Dropsem była zamiana.. Z trudem wcisnęłam czarnego do klatki z dużą pomocą Ani. Ale poszło. Po jakimś czasie i tak Ela zaniosła go do garażu, bo maluszek urządzał orkiestrę:eviltong: Cherry ładnie szła kładeczka.. Myślałam, że w ogóle będzie się bała przejść przez tłum psów a tu babsztyl mnie zaskoczył.. Co prawda widać było, że się boi, ale dzielnie to zniosła. Jeśli chodzi o tunel to powiem, że maly szedł całkiem całkiem, ale w dużym sucz stwierdziła, że jest jej wygodnie, nie wieje i się kładła spać lub siedziała :) Potem poszłam z Dropsem porzucać talerzyk a Cherry platała się pod nogami i ciągle podgryzała biednego Dropsika. Mam zdjęcia :) Oczywiście za wszytskie bardzo dziękuję Mudikowj :) z jęzorem.. a gdzie smycz się podziała? patrzy się i rozglada.. a gdzie Deli i reszta?:razz: strefa.. i złapanie psa za nim zwieje np. do drapiącej się Salmy:evil_lol: na kładeczkę hop :p jak narazie to wszystko :) Quote
snikops Posted March 3, 2008 Author Posted March 3, 2008 powklejam również kilka fot z oceanarium:p Rybki były śliczne:loveu: Quote
ewka i haker Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 my tu pierwszy raz ale bedziemy zagladac drops jest super wyglada jak moj haker;) zaprasamy do nas i czekamy na wicej fotek;) Quote
Recommended Posts