marzenKa Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Rodzynek potrzebujee wiec transportu z Zamoscia do Warszawy Kto moze pomoc????Domek juz czeka tylko ten transport....Rodzynek w schronisku zrezygnowany smutny a w warszawie kochajacy domek na niego czeka... Quote
marzenKa Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Rodzynek sie przypominaa I jak tam z transportem cos sie ruszylo?? Quote
Czaka Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Na transportowym dalej cisza? A może tak zebrać pieniążki na transport dla Rodzynka i ktoś się namyśli. Quote
Tola Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Dobra myśl, bo szkoda psiaka. Ida święta a on nadal w schronisku. Quote
marzenKa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Rodzynek nadal poszukuje transportu,,,lub funduszy na transport...Moze rzeczywiscie tak byloby lepiej i szybciej... Quote
marzenKa Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 Rodzynek sie przypomina i prosi o transport do nowego domkuu Quote
Tola Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Byłam wczoraj w schronisku; Rodzynek jak zwykle wtłoczony w budę, w oczach przerażenie:-( Gdyby on chociaz wiedział, ze juz niedługo wyjdzie z tej klatki, byłoby mu łatwiej. Nie robilam zdjec, bo nie chciałam go stresowac jeszcze bardziej. Quote
sacred PIRANHA Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 dzisiaj Natalia przyjezdza po Rodzynka....miejmy nadzieje, ze wyjdzie z budy i da sie ladnie zapakowac do auta.... Quote
Tola Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Moze zrozumie, ze to początek nowego lepszego życia... Quote
sacred PIRANHA Posted March 9, 2008 Author Posted March 9, 2008 moi drodzy Rodzynek pojechal do domu!!!!! byl bardzo przestraszony, ale tez bardzo grzeczny...poprosilismy o zalozenie mu kaganca...poszlismy na spacerek...zalatawil swoje potrzeby, grzecznie wszedl do auta i juz po krotkiej jezdzie stwierdzilismy ze kaganiec jest zbedny...pojechal spokojnie do domu...droga dluga a ja sie bede stresowac caly czas hehe jest chudszy niz wygladal na fotkach i ewidetnie ma jakas chorobe skory, jutro wizyta u weta...oczywiscie bede tutaj na biezaco wszystko pisac a Natalia bedzie przesylac mi zdjecia:) Quote
maciaszek Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Same dobre wiadomości na Nikowych-lidkowych ;) wątkach :)! Dwa psiaki pojechały do domków! Juhuuuuu :)! Quote
malagos Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Zaraz, zaraz, o tym wiem, a pędzę szukac drugiego nikowo-lidkowego :multi: :multi: :multi: Rodzynku kochany, a ja tak wierzyłam, ze znajdziesz domek!! ;) Quote
Czaka Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Bardzo się cieszę, że i jemu się udało :multi::multi::multi: Quote
marzenKa Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Superrr Rodzynek juz w domuu:multi::multi::multi: Quote
MagYa^^ Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 WOOOW :D ale sie CIESZE!!! :multi::multi::multi: Lidka gratuluje :))) Quote
malagos Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 A może będzie jakaś relacja z nowego domu? Czy raczej nie? Quote
Tola Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Jak nie będzie, to bedziemy prosić; przeciez musimy zobaczyć Rodzynka we własnym domciu:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted March 10, 2008 Author Posted March 10, 2008 fotek narazie nie mam ale... cytuje Natalie : "Rodzynek to stanowczo nejlepszy facet w moim życiu" poza tym nasz Rodzyn nazywa sie teraz Draż :) Quote
marzenKa Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Draż Fajnee imiee:lol:pasuje do tego cudnego czarnulkaa:loveu: Pozdrowienia dla nowego domku i caluski dla Draża:) Quote
malagos Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Aż nie do wiary, jak to historia pisze scenariusze :loveu: Quote
Recommended Posts