Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czy ja dobrze zrozumialam, Rodzynek ma dom???Ta pani jest chetnaa napewno????
Jezeli tak to superrrrrr:multi::multi::loveu::loveu: Oby byla dobrym domkiem dla tego cudnego psiaka....

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie mow hop...
ja jestem scpetyczna zawsze do samego konca...
pani chce bardzo dac dom wlasnie jemu...ale czy on wyjdzie z budy, czy nie przestraszy jej jego strach,powarkiwanie?
okaze sie na miejscu dopiero...niestety...:(

Posted

Nom nie dziwie sie ale mam ogromnaa nadzieje ze on jest przestraszony ta cala sytuacja schroniskowa i jak zobaczy ze komus znow mu na nim zalezy ze dba o niego daje jesc i poczuje sie pewniej to bedzie cudowny:loveu::loveu:
mam nadzieje ze ta pani bedzie miala duzo cierpliwosci do naszegoo Rodzynka i sie oboje zakochaja w sobie:lol:

Rodzynkuu wyjdz z budy nie badz smutasek...:cool3:

Posted

rozmawialam z Natalia (pania ktora chce adoptowac Rodzynka) na gg...
jest zdecydowana, chce sie nim zaopiekowac i pokazac mu ze nie kazdy czlowiek to cierpienie, bol i strach...szykujemy sie na kazda ewentualnosc, czyli wybieramy porzadny kaganiec miedzy innymi:)

Posted

To superrr:multi:
fajnie ze Pani mimo wszystko ( tego ze moze warczec i byc nieufny) chce mu podarowac kochajacy domek i daje mu szanse:loveu::loveu:

Rodzynkuu szykuje ci sie domekk, juz niedlugoo bedziesz miejmy nadzieje grzal swoja cudna pupcie:cool3::lol:

Posted

no narazie szukamy transportu do warszawy...
a w ta sobote przyjezdza pani po Szczote:)
a ja jutro jade do lublina do Norda(ustalac kastracje)
dalam tez znac jednym ludziom o Magii...moze cos z tego bedzie...znow sie rozkrecilam hihihi

Posted

Niki nie badz taaka skromna:cool3: To co robisz to jest baardzo duzoo, nawet gdyby cos poszlo nie tak to juz przynajmniej byl juz jakis ruch, jakies zainteresowanie Psiakami:lol:

Posted

marzenKa napisał(a):
Niki nie badz taaka skromna:cool3: To co robisz to jest baardzo duzoo, nawet gdyby cos poszlo nie tak to juz przynajmniej byl juz jakis ruch, jakies zainteresowanie Psiakami:lol:
Zgadzam się w 100%!

Posted

marzenKa napisał(a):
Popieram i trzymam kciuki za dobre wiesci:lol:

Posted

ona jest zdecydowana w 100%...tylko transport nam nie wypalil:(
no i oczywiscie bedzie wizyta przedadopcyjna, ale szczerze watpie zeby cokolwiek zmienila:)
kombinujemy transport na ten weekend...ale cigale cos nam wypada:(
dalam juz na transportowym ale cisza:(
a smycz,obroza i kaganiec juz zamowione:)

Posted

Rodzyn jest w Zamosciu...caly czas siedzi w schronisku...
a jak sie dal wyciagnac? pan pracownik wszedl do boksu otworzyl klape z budy i Rodzyn zwyczajnei zwial z budy...i zobaczylam go calego:)
ma krotki ogonek:) jest chudziutki i bardzo przestraszony:(
ale domek chetny juz jest...tylko ten transport:(