marzenKa Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Czy ja dobrze zrozumialam, Rodzynek ma dom???Ta pani jest chetnaa napewno???? Jezeli tak to superrrrrr:multi::multi::loveu::loveu: Oby byla dobrym domkiem dla tego cudnego psiaka.... Quote
sacred PIRANHA Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 nie mow hop... ja jestem scpetyczna zawsze do samego konca... pani chce bardzo dac dom wlasnie jemu...ale czy on wyjdzie z budy, czy nie przestraszy jej jego strach,powarkiwanie? okaze sie na miejscu dopiero...niestety...:( Quote
marzenKa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Nom nie dziwie sie ale mam ogromnaa nadzieje ze on jest przestraszony ta cala sytuacja schroniskowa i jak zobaczy ze komus znow mu na nim zalezy ze dba o niego daje jesc i poczuje sie pewniej to bedzie cudowny:loveu::loveu: mam nadzieje ze ta pani bedzie miala duzo cierpliwosci do naszegoo Rodzynka i sie oboje zakochaja w sobie:lol: Rodzynkuu wyjdz z budy nie badz smutasek...:cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 rozmawialam z Natalia (pania ktora chce adoptowac Rodzynka) na gg... jest zdecydowana, chce sie nim zaopiekowac i pokazac mu ze nie kazdy czlowiek to cierpienie, bol i strach...szykujemy sie na kazda ewentualnosc, czyli wybieramy porzadny kaganiec miedzy innymi:) Quote
marzenKa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 To superrr:multi: fajnie ze Pani mimo wszystko ( tego ze moze warczec i byc nieufny) chce mu podarowac kochajacy domek i daje mu szanse:loveu::loveu: Rodzynkuu szykuje ci sie domekk, juz niedlugoo bedziesz miejmy nadzieje grzal swoja cudna pupcie:cool3::lol: Quote
Czaka Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Lidka strasznie się cieszę , że znalazłaś kogoś chętnego na Rodzynka. :multi: Trzymam kciuki żeby wszystko się udało! :loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 no narazie szukamy transportu do warszawy... a w ta sobote przyjezdza pani po Szczote:) a ja jutro jade do lublina do Norda(ustalac kastracje) dalam tez znac jednym ludziom o Magii...moze cos z tego bedzie...znow sie rozkrecilam hihihi Quote
marzenKa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Niki jestes Wielkaaaa, nie ocenionaaa:loveu::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 oj marzenka hehe nie mowmy hooop... pozyjemy zobaczymy:):):) Quote
marzenKa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Niki nie badz taaka skromna:cool3: To co robisz to jest baardzo duzoo, nawet gdyby cos poszlo nie tak to juz przynajmniej byl juz jakis ruch, jakies zainteresowanie Psiakami:lol: Quote
maciaszek Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 marzenKa napisał(a):Niki nie badz taaka skromna:cool3: To co robisz to jest baardzo duzoo, nawet gdyby cos poszlo nie tak to juz przynajmniej byl juz jakis ruch, jakies zainteresowanie Psiakami:lol:Zgadzam się w 100%! Quote
Tola Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 marzenKa napisał(a):Niki nie badz taaka skromna:cool3: To co robisz to jest baardzo duzoo, nawet gdyby cos poszlo nie tak to juz przynajmniej byl juz jakis ruch, jakies zainteresowanie Psiakami:lol:Popieram i trzymam kciuki za dobre wiesci:lol: Quote
marzenKa Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Niki widzisz ile osob poparlo moej zdanie, wiec teraz nie mozesz sie z nami nie zgodzic:evil_lol::evil_lol: Cudny boksiu, trzymam kciuki za domek:) Quote
Czaka Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 Czekajcie bo już się pogubiłam, ta Pani z Warszwy jest zdecydowana w 100% na Rodzynka? Quote
giselle4 Posted March 4, 2008 Posted March 4, 2008 .......Brawo Niki:multi: Szczęscia Rodzynku;) Quote
sacred PIRANHA Posted March 4, 2008 Author Posted March 4, 2008 ona jest zdecydowana w 100%...tylko transport nam nie wypalil:( no i oczywiscie bedzie wizyta przedadopcyjna, ale szczerze watpie zeby cokolwiek zmienila:) kombinujemy transport na ten weekend...ale cigale cos nam wypada:( dalam juz na transportowym ale cisza:( a smycz,obroza i kaganiec juz zamowione:) Quote
malagos Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 a jak Rodzynek, dał się wyciagnąć z budy? ciekawe jak on wyglada :cool3: Quote
marzenKa Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 No to Rodzynekk poszukujee pilniee transportu z Lublina do Warszawy, dobrze pisze Niki ze to taka trasa???? Quote
sacred PIRANHA Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 Rodzyn jest w Zamosciu...caly czas siedzi w schronisku... a jak sie dal wyciagnac? pan pracownik wszedl do boksu otworzyl klape z budy i Rodzyn zwyczajnei zwial z budy...i zobaczylam go calego:) ma krotki ogonek:) jest chudziutki i bardzo przestraszony:( ale domek chetny juz jest...tylko ten transport:( Quote
Czaka Posted March 5, 2008 Posted March 5, 2008 A ta Pani z Warszawy nie może wybrać się do Lublina? Quote
sacred PIRANHA Posted March 5, 2008 Author Posted March 5, 2008 pani caly czas szuka...nie ma swojego auta...a znajomym dziwnym zbiegiem okolicznosci ciagle cos wypada...:( Quote
Recommended Posts