Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maciaszek super ze zrobilas allegro, dziekujemyy;)

Podnosze Rodzynkaaa, ktoryy naprawde pilnie szuak domku:-(
On tam jest taki samotny i smutny....marnuje sie a przeicez jest taki sliczny i jestem pewna ze cudowny i radosny gdyby ktos go tylko pokochal

Posted

Niki-lidka napisał(a):
moi drodzy mialam dwa telefonu w sprawie rodzynka:)
z jedna pania rozmawialam juz pare razy...a dzis zadzwonil jeszcze chetny pan...
prawdopodobnie przyjada w weekend obejrzec Rodzynia:)
trzymajcie kciuki:)

:multi: :multi: :multi: i :thumbs::thumbs::thumbs:

Posted

Superr ze w koncu cos sie ruszylo i ktos sie Rodzynkiem interesuje:multi::multi::multi::lol::lol::lol:
Przeciez ten piesek jest taki cudowny, oryginalnyy, w dodatku pilnie poszukuje osoby ktos go wezmie ze schroniska bo on tam sie meczy, marnuje...a to na niego dobrze nie wplynie:-(

No ale fajnie ze ktos sie nim zainteresowal teraz Trzymam kciuki:lol:

Posted

widze ze marzenka wytrwale podnosi watek:)
dzieki:)
ja niestety mam totalne zawirowanie w moim zyciu i nie mam czasu na nic:(
jutro jade do schroniska do rodzynka, zobacze w jakim jest stanie i czy da sie wogole wyprowadzic z boksu...

Posted

podbijanie watku to takze niezbedna pomoc:)
wiec dzieki:)
ja bylam dzis na sekundke u rodzynka...piesio byl mocno zestresowany ale poprosilam ptracownika zeby wywabil go z klatki...fotek nowych nie mam, ale zobaczylam go w calej okazalosci...
ma krotki ogonek (prawie go nie ma), jest chudziutenki...ma przerzedenia w siersci...niedobrze:(
jutro jade tam z pania z Warszawy...moze zdecyduje sie na niego...zobaczymy, czy Rodzynek bedzie grzeczny i da sie wyprowadzic z boksu...bo jesli nie to sam sobie zabiera szanse:(

Posted

Rodzynku, do gory! modle sie zeby ta Pani sie zdecydowala Cie uratowac!
jetes zadelikatny i wrazliwy, dlatego tak bardzo przezywasz... moze ktos Ci zrobil krzywde, dlatego boisz sie wyjs z boksu... a i zimno ci, i zle sie czujesz.... straciles zaufanie do ludzi, ale szybko go odnajdziesz... tylko sie daj zabrac stamtad, blagam!

Posted

moi drodzy...niestety huragan przeszkodzil...pani dzis nie przyjechala, ale rozmawialysmy telefonicznie...pani jest zdecydowana...zalatwiamy transport..z.a tydzien przyjezdza kolezanka z warszawy po psiaka do mnie...moze uda sie z nia zabrac tez rodzynka:)
mam nadzieje ze psiaki przezyja jakos ta wichure:(