Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Niki-lidka']jak go zobacze to bede cos robic...ja go nie widzialam na zywo wiec nie bede oceniac czy to labek czy mix boksera czy co jeszcze...

:crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ty dzwon do schronu-czy SZNUREK mu zdjeli z szyi!! Rasa najmnej wazna ale ten sznurek!!!

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='MagYa^^']..mnie tez to na boksia nie wygladalo - ale ja na rasach to tak sie znam, ze lepiej sie nie odzywac :-?

dzieki ARKA, za wrzucenie go w "branze" ...

Lidka wiec i tytul przydaloby sie zmienic..

On jestt taki piekny! Musi szybko znalesc dom!

Dom??Ten pies potrzebuje NATYCHMISTOWEJ pomocy, zdjecia tego sznura!!

Posted

...wy przestancie krzyczec, bo sie zamkne w sobie! :angryy:

Ja jestem z Wroclawia.. do Zamoscia jakos nie po drodze, ale tel. istnieja tak samo u mnie ja i u Was..
Zadzwoncie tam i pokrzyczcie troche na pracownikow, to moze zaczna cos myslec..

Posted

moi drodzy spokojnie...to nie jest sznur wzynajacy sie temu psiakowi w szyje...pies ma obroze lancuszkowa ktora jest przerwana i zwiazana sznurkiem...jest luzna...pies zostal tak znaleziony...nie zdjeli jej mu, bo nie maja schroniskowych obrozy a nie beda przeciez przerazonego psiaka lapac na chwytak i wyprowadzac w razie potrzeby...

Posted

[quote name='MagYa^^']...wy przestancie krzyczec, bo sie zamkne w sobie! :angryy:

Spokojnie, a kto ma klucz aby Cie otworzyc, chyba ja;)

Ja jestem z Wroclawia.. do Zamoscia jakos nie po drodze, ale tel. istnieja tak samo u mnie ja i u Was..

No wlasnie, wlasnie-dzwonilam. Powiedzieli mi,ze pies ma zdjety sznurek i juz jest w nowym domu:crazyeye: a ze w zamojskim schronie 'róóóóóżne cuda' bywaly to tylko ktos, kto tam bywa moze to potwierdzic albo i nie.:shake:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
moi drodzy spokojnie...to nie jest sznur wzynajacy sie temu psiakowi w szyje...pies ma obroze lancuszkowa ktora jest przerwana i zwiazana sznurkiem...jest luzna...pies zostal tak znaleziony...nie zdjeli jej mu, bo nie maja schroniskowych obrozy a nie beda przeciez przerazonego psiaka lapac na chwytak i wyprowadzac w razie potrzeby...

:roll: no to sami widzicie dwie sprzeczne informacje..jak zwykle, niestety..
To on jest w schronisku czy nie?

Posted

Niki-lidka napisał(a):
wlasnie dlatego ARKO ja nie dzwonilam...bo przez telefon raczej sie nie dogadasz o jakiego psa chodzi...

No to czekam na info po zobaczeniu, czy pies jest czy go nie ma,w schronisku.

Posted

w ramach wyjasnienia dla przejetych losem psiaka...mowiac, ze bede robic cos jak go zobacze mialam na mysli zmienianie tytulu watku (jesli chodzi o jego ewentualna rase), proszenie o ogloszenia itp...
dzis poprosilam kolezanke zeby pojechala tam i odwiedzila psiaki...zwrocila uwage na tego boksio-labka...
psiak jest-ma obroze caly czas ta sama i ma sie tak samo jak pare dni temu...siedzi w budzie i nie wychodzi prawie wcale...jak dostane fotki a maila to wkleje...w czwartek planuje dluzsza wizyte w schronie...bede wiedziec wtedy wszytsko juz z pierwszej reki, czyli od pana kierownika....

Posted

Romek-Zamość napisał(a):
Myślę, że taki piękny pies ma dużą szansę na adopcję.

...ehhh chcialabym rowniez tak myslec.
To co prosimy o wystawienie allegro? skoro wiemy, ze to chlopczyk?