Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

do schroniska trafil ten boksio....jak widac jest sliczny i bardzo przerazony...bo ktory pies chce znalezc sie w takim miejscu? bez swoich ludzi? bez swoich chwil na kanapie z glaszczacac reka na glowie...
po niedzieli maja byc u nas mrozy...:placz:
pomocy...

wiecej info jutro....

kontakt w sprawie pieska
Lidka: 502040293
mail: niki-lidka@tlen.pl
przekształciłam wątek czarnego Rodzynka ze zdjęc powyzej na wątek wszytskiech bokserkow i boksiowatych z naszego schroniska...
nowy piesio na stronie... post nr....

• Replies 235
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

malagos napisał(a):
no właśnie, dowiedzcie się kto zacz, w jakim wieku, w jakim stanie :cool1:

oki oki...watek mialam zakldaca jak juz bede miala wiecej infromacji...ale zmusili mnie zebym od razu zalozyla...bo mam dobre palce, czy reke...cos takiego:)
fajnie ze zajrzalas...ja jak widze "malagos" to jakos dobre przeczucie mam....moze kojarzy mnie sie "malagos, tiki taki i kasztankiiiiiii"...nie wiem...ale jakies dobre fluidy wyczuwam:loveu:

Posted

Psiak urodziwy! WG. mnie szybciutko znajdzie domek, wystarczy tylko odpowiednio pooglaszac..
no i lepsze zdjecia przydalyby sie rowniez! takie do banerka.. ogloszen.. :cool3:

Posted

Niki-lidka napisał(a):
oki oki...watek mialam zakldaca jak juz bede miala wiecej infromacji...ale zmusili mnie zebym od razu zalozyla...bo mam dobre palce, czy reke...cos takiego:)
fajnie ze zajrzalas...ja jak widze "malagos" to jakos dobre przeczucie mam....moze kojarzy mnie sie "malagos, tiki taki i kasztankiiiiiii"...nie wiem...ale jakies dobre fluidy wyczuwam:loveu:

:oops:
nie bierzesz mnie aby "pod siurka" czyli pod włos? :cool3: :evil_lol:
Mam słabość do suczek, głównie małych, ale i do bokserków. Dlatego tak zajrzałam. I czekam na wieści.

Posted

nie wiem czy to pies czy sunia, ale napisalam tekst do ewentualnych ogloszen.
nadalam psiakowi tymczasowe imie : Rodzynek - taki piekny czorny :loveu:

"Piękny..", "Rodzynek..", "Urodziwy napewno znajdzie dom.."

Slysze to ciagle, kiedy ktos podchodzi do boksu.. Kazdy chwali i rozczula sie nad moim losem. Tylko dlaczego wciaz tu siedze..?

Nie wychodze juz z budy, nie mam juz sil aby stawic czola nadchodzacemu dniu..
Przestalem jesc, moze szybciej odejde to lepszego swiata.. Pewnie juz nikomu na mnie nie zalezy, po co zyc? Po co dawac sobie nadzieje, ktora nie istnieje.

Czasami ktos przyjdzie zagladnie czy zyje.. Ale moze juz niedlugo..
Boje sie kazdej chwili, kazdego momentu kiedy nadchodzi dzien, bo wiem, ze nic mnie juz nie czeka.. oprocz glodu i tesknoty.

-Rodzynek- stracil juz nadzieje, boi sie, nie wychodzi z budy. Stan psychiczny tego psa jest bardzo kiepski. W jego oczach widac rezygnacje.. ale jednoczesnie blaganie o litosc.

To prawda, kazdy mysli, ze piekny psiak, ze znajdzie dom, tymczasem bywaja tygodnie kiedy taki wlasnie urodziwy staje sie nikomu niepotrzebny i niechciany.
Psy czesto tracac nadzieje na lepsze jutro przestaja normalnie funkcjonowac - nie jedza, nie pija.. Ich organizm wyniszcza sie.. Trwa to kilka tygodni. Pozniej pies znika.. Umiera w meczarniach..

Czy odmienisz los Rodzynka?

Posted

mam takie wrażenie, ze jednak posty znikają, już na kilku wątkach :cool1:

No cóż, czarnuszku, zaglądamy do Ciebie :razz: Nie wiem, czy tu, ale pytalam, czy sa czarne boksery?

Posted

malagos napisał(a):
mam takie wrażenie, ze jednak posty znikają, już na kilku wątkach :cool1:

No cóż, czarnuszku, zaglądamy do Ciebie :razz: Nie wiem, czy tu, ale pytalam, czy sa czarne boksery?

Pewnie, ze znikaja posty !!! :mad:
Cholera no :|
malgos pytalas juz - ja podpielam link z dogo, w dowod ze czarne boksy tez istnieja.. Ktos napisal, ze one sa pregowane, tylko maja taki bardzo ciemny pigment.

Ale czy to cudo to napewno bokser? takis taki pycholek wydluzony ma.. i te fafelki..-troche ich malo, albo w tym kolorze nie widac (ponoc czarny wyszczulpa) ;)

Ja jestem ciekawa jakie to psisko jest... czy to jest chlop czy babeczka.. WIdac, ze wystraszone na maksa.. ale co dalej..?