sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 do schroniska trafil ten boksio....jak widac jest sliczny i bardzo przerazony...bo ktory pies chce znalezc sie w takim miejscu? bez swoich ludzi? bez swoich chwil na kanapie z glaszczacac reka na glowie... po niedzieli maja byc u nas mrozy...:placz: pomocy... wiecej info jutro.... kontakt w sprawie pieska Lidka: 502040293 mail: niki-lidka@tlen.pl przekształciłam wątek czarnego Rodzynka ze zdjęc powyzej na wątek wszytskiech bokserkow i boksiowatych z naszego schroniska... nowy piesio na stronie... post nr.... Quote
Tola Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Kolejny porzucony psiak... Czy bedzie miał szczeście i znajdzie dobry dom? Quote
Tola Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Tzeba mu nadac imie. To bedzie pierwszy krok po nowe zycie. Ma ktos pomysł? Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 martaa2 napisał(a):Tzeba mu nadac imie. To bedzie pierwszy krok po nowe zycie. Ma ktos pomysł? ja go nazwe ja go nazwe!! tylko czy to on czy ona?:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Nero, Negra...:):):) Ps. dawac pomysly:) ja bede sędzią i bede rzadzic mądrze:) Quote
MagYa^^ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Piekny jest!!! To facet czy kobietka? i Wazne jaki jest dla innych.. czy dominator czy spokojny. Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 MagYa^^ napisał(a):Piekny jest!!! To facet czy kobietka? i Wazne jaki jest dla innych.. czy dominator czy spokojny. wszystko sie dowiemy i tobie przekazemy... nasz Ty...DT:eviltong: Quote
MagYa^^ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 dobra dobra :P wariacie, ja chce spokojna sunie, ewentualnie uleglego psa, ktory mi chaty nie rozniesie (poki mieszkam u mamy, musze uwazac na wszystko..) Quote
malagos Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 no właśnie, dowiedzcie się kto zacz, w jakim wieku, w jakim stanie :cool1: Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 malagos napisał(a):no właśnie, dowiedzcie się kto zacz, w jakim wieku, w jakim stanie :cool1: oki oki...watek mialam zakldaca jak juz bede miala wiecej infromacji...ale zmusili mnie zebym od razu zalozyla...bo mam dobre palce, czy reke...cos takiego:) fajnie ze zajrzalas...ja jak widze "malagos" to jakos dobre przeczucie mam....moze kojarzy mnie sie "malagos, tiki taki i kasztankiiiiiii"...nie wiem...ale jakies dobre fluidy wyczuwam:loveu: Quote
MagYa^^ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Psiak urodziwy! WG. mnie szybciutko znajdzie domek, wystarczy tylko odpowiednio pooglaszac.. no i lepsze zdjecia przydalyby sie rowniez! takie do banerka.. ogloszen.. :cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 beda info, beda zdjecia, bedzie bannerek i sliczny tekst do ogloszen (no nie? <usmiecham sie ladnie>)...i musi byc domek!!!! Quote
malagos Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Niki-lidka napisał(a):oki oki...watek mialam zakldaca jak juz bede miala wiecej infromacji...ale zmusili mnie zebym od razu zalozyla...bo mam dobre palce, czy reke...cos takiego:) fajnie ze zajrzalas...ja jak widze "malagos" to jakos dobre przeczucie mam....moze kojarzy mnie sie "malagos, tiki taki i kasztankiiiiiii"...nie wiem...ale jakies dobre fluidy wyczuwam:loveu: :oops: nie bierzesz mnie aby "pod siurka" czyli pod włos? :cool3: :evil_lol: Mam słabość do suczek, głównie małych, ale i do bokserków. Dlatego tak zajrzałam. I czekam na wieści. Quote
MagYa^^ Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 malgos ... like me :oops: (male sucze i boksery.. heh ) Quote
MagYa^^ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 nie wiem czy to pies czy sunia, ale napisalam tekst do ewentualnych ogloszen. nadalam psiakowi tymczasowe imie : Rodzynek - taki piekny czorny :loveu: "Piękny..", "Rodzynek..", "Urodziwy napewno znajdzie dom.." Slysze to ciagle, kiedy ktos podchodzi do boksu.. Kazdy chwali i rozczula sie nad moim losem. Tylko dlaczego wciaz tu siedze..? Nie wychodze juz z budy, nie mam juz sil aby stawic czola nadchodzacemu dniu.. Przestalem jesc, moze szybciej odejde to lepszego swiata.. Pewnie juz nikomu na mnie nie zalezy, po co zyc? Po co dawac sobie nadzieje, ktora nie istnieje. Czasami ktos przyjdzie zagladnie czy zyje.. Ale moze juz niedlugo.. Boje sie kazdej chwili, kazdego momentu kiedy nadchodzi dzien, bo wiem, ze nic mnie juz nie czeka.. oprocz glodu i tesknoty. -Rodzynek- stracil juz nadzieje, boi sie, nie wychodzi z budy. Stan psychiczny tego psa jest bardzo kiepski. W jego oczach widac rezygnacje.. ale jednoczesnie blaganie o litosc. To prawda, kazdy mysli, ze piekny psiak, ze znajdzie dom, tymczasem bywaja tygodnie kiedy taki wlasnie urodziwy staje sie nikomu niepotrzebny i niechciany. Psy czesto tracac nadzieje na lepsze jutro przestaja normalnie funkcjonowac - nie jedza, nie pija.. Ich organizm wyniszcza sie.. Trwa to kilka tygodni. Pozniej pies znika.. Umiera w meczarniach.. Czy odmienisz los Rodzynka? Quote
MagYa^^ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 ..mam juz banerek o ile Rodzynek okaze sie mezczyzna :P Quote
MagYa^^ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 ten brak zainteresowania jest dobijajacy :placz: Quote
MagYa^^ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ..a tutaj wciaz cisza :( nawset nikt nie zaglada.. Quote
giselle4 Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 ...może zrobić maleństwu allegro:multi:umaszczenie ma piekne:lol:naprawdę jest pieknym boksikiem:multi: Quote
malagos Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 mam takie wrażenie, ze jednak posty znikają, już na kilku wątkach :cool1: No cóż, czarnuszku, zaglądamy do Ciebie :razz: Nie wiem, czy tu, ale pytalam, czy sa czarne boksery? Quote
MagYa^^ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 malagos napisał(a):mam takie wrażenie, ze jednak posty znikają, już na kilku wątkach :cool1: No cóż, czarnuszku, zaglądamy do Ciebie :razz: Nie wiem, czy tu, ale pytalam, czy sa czarne boksery? Pewnie, ze znikaja posty !!! :mad: Cholera no :| malgos pytalas juz - ja podpielam link z dogo, w dowod ze czarne boksy tez istnieja.. Ktos napisal, ze one sa pregowane, tylko maja taki bardzo ciemny pigment. Ale czy to cudo to napewno bokser? takis taki pycholek wydluzony ma.. i te fafelki..-troche ich malo, albo w tym kolorze nie widac (ponoc czarny wyszczulpa) ;) Ja jestem ciekawa jakie to psisko jest... czy to jest chlop czy babeczka.. WIdac, ze wystraszone na maksa.. ale co dalej..? Quote
MagYa^^ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Roboczo nazwalam to cudo Rodzynek i czy to sie komus podoba czy nie zrobilam banerek.. Quote
Recommended Posts