Doda_ Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Heh, piszesz o tym co już było,mineło. A nie o tym, co na tym watku jest. Mowy ci zabraklo? Przeprosilam tych ludzi - im nalezaly sie moje przeprosiny, zle zrobilam przepraszajac??:) Quote
ruda76 Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Doda_ napisał(a):Heh, piszesz o tym co już było,mineło. A nie o tym, co na tym watku jest. Mowy ci zabraklo? Przeprosilam tych ludzi - im nalezaly sie moje przeprosiny, zle zrobilam przepraszajac??:) Bardzo dobrze;) Quote
serpico7 Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 Dziękuje za wszelkie rady i pomoc, psa udało mi sie umieścic w dobrych rękach. Quote
Karilka Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Na stałe? Jeżeli tak, to napisz w temacie, że ogłoszenie jest nieaktualne.:cool3: Ruda_76 nie wdawaj sie w dyskusje, które i tak nic nie zmienią i tak... Po co tracić nerwy:roll:. Quote
Recommended Posts