Vitka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 świetnie!!!!!! gratuluje i trzymam kciuki! Quote
Betbet Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Niestety mam zle przeczucia...osoba z allegro milczy...nie odpowiada na maile ani smsy mimo ze wczoraj o 20:00 logowala sie na Allegro bo sprawdzilam w jednym negatywnym komentarzu ma cos apropo proby adopcji psa, ale aukcja zostala zakonczona rpzed czasem, psa nie dostala i sie wkurzyla....hmmmm Quote
Rybka_39 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Betbet jeśli do jutra się nie odezwie wznow aukcje.:roll: Quote
Betbet Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 wiem wiem:/aukcja trwa.jak cos usune jej oferte...:( Quote
ATLANTYDA Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 HOP po domek ,najlepszy Baxiu :lol::lol: Quote
Betbet Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 cholera najwyrazniej to niepowazna osoba....dzis znowu logowala sie na dogo, poltorej godziny temu i co...nie odpowiada na nic:( po co ludzie to robia???? Quote
ATLANTYDA Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Betbet napisał(a):cholera najwyrazniej to niepowazna osoba....dzis znowu logowala sie na dogo, poltorej godziny temu i co...nie odpowiada na nic:( po co ludzie to robia???? Widać Baxiowi inny domek pisany ,takich niepoważnych za dużo, o wiele za dużo :mad::mad::mad: Quote
Betbet Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 ja juz maniakalnie sprawdzam co chwila maila...ze moze nieslusznie oceniam, telefon moze padl a poczta sie wiesza...no ale ile mozna czekac i wierzyc:( Quote
ATLANTYDA Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Betbet napisał(a):ja juz maniakalnie sprawdzam co chwila maila...ze moze nieslusznie oceniam, telefon moze padl a poczta sie wiesza...no ale ile mozna czekac i wierzyc:( Jak komuś zależy to na pewno się odezwie czasami wszystko sie sprzeciwia ,tylko że tu faktycznie sytuacja podbramkowa i czas nagli .Nie dziwię się że masz wątpliwości :roll::roll: Quote
Betbet Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 tymczasem nowe zdjecia w pierwszym poscie!!1on jest taki cudny... Quote
Betbet Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 uffffffff jest kontakt z allegro. co oczywiscie nic nie oznacza. Pani nie bylo w domu a logowala sie ponoc corka... czekam bo Rodzina sie naradza nad Baxem... zanim sie naradza to chcialabym zeby sie skontaktowali z wlascicielami i zeby wlasciciele sie naradzili czy to odpowiednie osoby:D Quote
la_pegaza Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 kłania się wizyta przedadopcyjna, szczególnie, że pies nie jest wykastrowany :roll: Quote
Betbet Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 spokojnie. wszstko pod kontrola.pytanie o kastracje juz zadalaaam a nie wiem jeszcze skad rodzina jest, moze tu z Trojcity.tez pytalam:) Quote
ATLANTYDA Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 No, to może coś się wyklaruje z domkiem :happy1::kciuki::kciuki: z całych sił ;) Quote
Betbet Posted February 9, 2008 Author Posted February 9, 2008 aaaa Pani jest z Gdańska...miala już boxera, ale mial nowotwór, nerki odmówiły posłuszeństwa i pies musiał zostać uśpiony. to, że to gdańszczanie baaardzo ułatwia właśnie kontrolę adopcji itp. ja już też trzymam tlyko kciuki i czekam na wieści Quote
Rybka_39 Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 No to się cieszę, 3mam kciuki i czekam na dalsze wiesci:razz: Quote
Betbet Posted February 11, 2008 Author Posted February 11, 2008 aaaa dogo dzialaaa.nareszcie... pierwsze spotkanie juz ponoc bylo, jutro właściciele i Bax jadą obejrzeć nowy dom i porozmawiać dalej. byli tak mili by zapytać, czy nie zechcialabym w tym uczestniczyc, oczywiscie jadeeee:) mam nadzieje, ze ebdzie dobrze... Quote
akucha Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Masz szczęśliwą rękę, czarownica jesteś :diabloti: To trzymam za Baxa pięknotę!!!! Quote
ATLANTYDA Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Betbet napisał(a):aaaa dogo dzialaaa.nareszcie... pierwsze spotkanie juz ponoc bylo, jutro właściciele i Bax jadą obejrzeć nowy dom i porozmawiać dalej. byli tak mili by zapytać, czy nie zechcialabym w tym uczestniczyc, oczywiscie jadeeee:) mam nadzieje, ze ebdzie dobrze... No to super na :lol::lol:pewno będzie OK :multi: Quote
Betbet Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 niestety wczoraj cos tam sie wydarzylo i nie mozna bylo jechac, bedziemy probowac dzis. umowa adopcyjna juz lezy kolo mnie od wczoraj...teraz czekam ale nie wiem czy ja z kolei bede mogla dzis pojechac...bo mi sie sprawy osobiste tu nagle komplikuja Quote
Recommended Posts