Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niestety mam zle przeczucia...osoba z allegro milczy...nie odpowiada na maile ani smsy mimo ze wczoraj o 20:00 logowala sie na Allegro bo sprawdzilam

w jednym negatywnym komentarzu ma cos apropo proby adopcji psa, ale aukcja zostala zakonczona rpzed czasem, psa nie dostala i sie wkurzyla....hmmmm

Posted

Betbet napisał(a):
cholera najwyrazniej to niepowazna osoba....dzis znowu logowala sie na dogo, poltorej godziny temu i co...nie odpowiada na nic:(

po co ludzie to robia????

Widać Baxiowi inny domek pisany ,takich niepoważnych za dużo, o wiele za dużo :mad::mad::mad:

Posted

Betbet napisał(a):
ja juz maniakalnie sprawdzam co chwila maila...ze moze nieslusznie oceniam, telefon moze padl a poczta sie wiesza...no ale ile mozna czekac i wierzyc:(

Jak komuś zależy to na pewno się odezwie czasami wszystko sie sprzeciwia ,tylko że tu faktycznie sytuacja podbramkowa i czas nagli .Nie dziwię się że masz wątpliwości :roll::roll:

Posted

uffffffff jest kontakt z allegro. co oczywiscie nic nie oznacza. Pani nie bylo w domu a logowala sie ponoc corka...

czekam bo Rodzina sie naradza nad Baxem...

zanim sie naradza to chcialabym zeby sie skontaktowali z wlascicielami i zeby wlasciciele sie naradzili czy to odpowiednie osoby:D

Posted

aaaa Pani jest z Gdańska...miala już boxera, ale mial nowotwór, nerki odmówiły posłuszeństwa i pies musiał zostać uśpiony.

to, że to gdańszczanie baaardzo ułatwia właśnie kontrolę adopcji itp.

ja już też trzymam tlyko kciuki i czekam na wieści

Posted

aaaa dogo dzialaaa.nareszcie...

pierwsze spotkanie juz ponoc bylo, jutro właściciele i Bax jadą obejrzeć nowy dom i porozmawiać dalej. byli tak mili by zapytać, czy nie zechcialabym w tym uczestniczyc, oczywiscie jadeeee:)

mam nadzieje, ze ebdzie dobrze...

Posted

Betbet napisał(a):
aaaa dogo dzialaaa.nareszcie...

pierwsze spotkanie juz ponoc bylo, jutro właściciele i Bax jadą obejrzeć nowy dom i porozmawiać dalej. byli tak mili by zapytać, czy nie zechcialabym w tym uczestniczyc, oczywiscie jadeeee:)

mam nadzieje, ze ebdzie dobrze...

No to super na :lol::lol:pewno będzie OK :multi:

Posted

niestety wczoraj cos tam sie wydarzylo i nie mozna bylo jechac, bedziemy probowac dzis. umowa adopcyjna juz lezy kolo mnie od wczoraj...teraz czekam ale nie wiem czy ja z kolei bede mogla dzis pojechac...bo mi sie sprawy osobiste tu nagle komplikuja