Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i tutaj wypada napisać to samo cyt. amstaffciv:

no cóż , poprostu normalna kołomyja , ale interpretacja zdecydowanie zależy już tylko od odbiorcy i jego nastawienia i czesto wynika z nieznajomości nadawcy :p

jak sugeruje porterin , wszytskie posty zarówno jej jak i seba...należy czytać z podtekstami ? teraz bede już wiedziała .
mam nadzieję że tylko ich.

• Replies 66
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

tomo napisał(a):
i tutaj wypada napisać to samo cyt. amstaffciv:

no cóż , poprostu normalna kołomyja , ale interpretacja zdecydowanie zależy już tylko od odbiorcy i jego nastawienia i czesto wynika z nieznajomości nadawcy :p

jak sugeruje porterin , wszytskie posty zarówno jej jak i seba...należy czytać z podtekstami ? teraz bede już wiedziała .
mam nadzieję że tylko ich.

No patrz, sam grzecznie, kulturalnie, do niczego się nie mieszam, to i mnie wmieszają...ohh losie...:roll:

Posted

seba... sory ale nie ja cie wmieszłam , więc nie mój cytat .

wmieszany to zostałeś tutaj ,

Sebastian, Ty okrutniku, znęcasz się nad Tomo, a Tomo dajesz się wpuszczać. Jak jej 3 razy nie pokroisz to Cię młodzież zaakceptuje, ale młodzi zawsze będą jechać po starych i nie ma w tym nic dziwnego.

Proponuje wypić pół litra

a ja tylko pytam , czy tak jak porterin sugeruje , Twoje posty należy czytać z podtekstami , czy domysłami , bo szczerze - mnie sie myśleć na glupim fo nie chce , wiec walcie raczej prosto z mostu :) plis :)

Posted

Tomo, nie pierwszy raz i pewnie nie ostatni - kompletnie nie rozumiem sedna Twoich postów. Nigdy nie wiedzia lam i dalej nie wiem, czy piszesz do kogoś, czy w powietrze. Może następnym razem podziel post na części, na przykład - do Doroty, do Sebastiana, Do Pani X, do Pana Y, Do niedobrych, Do dobrych, Do ludzkości, Do hodowców i nie mam pojęcia do kogo jeszcze.

Kto kogo nie zna?

Piszesz do mnie, że strona się nie otwiera, piszesz o swojej suczce, jak zwykle nie wiadomo o co chodzi. Dokładnie jak napisałaś - nie wiadomo kto jest adresatem i ja potem zachodzę w głowę o kogo i o co chodzi - o mnie, o ploty, o Sebastiana, o moje psy, o Peny, za cholere nie wiem.

Pozdrawiam, wkrótce z Polski, która odkąd wyjechałam kojarzy mi się z bigosem - jeszcze 6 dni :lol:

Posted

Po ploty, na zielone:eviltong:

Ja kocham nadinterpretować :lol:, ale kurcze nie mamy w zwyczaju wysyłać do siebie maili, a tu wszystko od maila się zaczeło, tomo weź napisz w końcu co Ci leży na wątrobie - wprost ;)

Posted

właśnie, Tobie porterin wydaje sie że mnie leży coś na wątrobie - a mnie kompletnie nic nie leży, a co leży to już napisałam , o głupie ploty. I o nic mi nie chodzi, a już w szczególnosci do Ciebie. troszkę się namieszało , ponieważ w tej chwili jest to dialog mailowo - zielonoforumowo-dogomaniowy :lol: i tylko ja i porterin wiemy o co chodzi , nadinterpretujesz i doszukujesz się jakiś podtekstów w moich postach - a ja nic takiego nie robię i chyba raczej ja Ciebie powinnam zapytać co Tobie na wątrobie leży... za 6 dni bede wiedziała że bigos , chociaż jak do mnie zawitasz na bigosik , to gwarantuje spokojny sen :lol:;)

no ale tak piłaczke to można sobie odbijać...

z czystej troski o Twoje napisałam że Twoja stronka otwiera się bardzo długo - zostałam zbesztana na całego , że w ogole na stronkę weszłam, że nie mam co robić , chodż statystyki forumowe mówią raczej coś zupełnie odwrotnego... no to sory , ale to ja chyba czegoś tutaj nie rozumiem , nie można po internecie chodzić , zadbać o znajomych , no nie można
maila chyba raczej tez nie można napisać, bo aż na forum o tym huczy ... to po co ta strona , po co te maile ? jak nie chcesz żebym się do Ciebie odzwywała to zwyczajnie powiedz...
generalnie wypada przeprosić że się żyje :evil_lol::lol:

proszę o wbicie sobie przez wszystkich do głowy , że NIC DO NIKOGO nIE mAM i NIE GRYZĘ i nie szukać podtekstów bo ja jestem "prosta jak drut" i co mam na języku to mówię, chociaz naprawdę niewiele :evil_lol::lol:

pisze czasem niezrozumiale... tak zdarza się , ale uwierz mi porterin , że Ty też to robisz , czasami dla mnie Twoje wypowiedzi też są niezrozumiałe , a rozumieją je osoby lepiej Cię znające i to jest logiczne, dlatego mówię że jeżeli dobrze się nie znamy , to możemy się doszukiwac różnych rzeczy...tylko po co ?

:loveu:

Posted

ooo!!! to dopiero Seba ... bedzie miał doznań ... resztę zawsze można gazetami pozakrywać :lol: ciekawe czy mu już w uszach piszczy ... powinno :lol:

Biedna Baya , ale sie tematu dorobiła :evil_lol::lol:

Posted

Oj moje Wy wszystkie kochane:loveu:ale ja jestem zaje2bisty!co>?....:crazyeye::eviltong::lol:tylko Seba i Seba...lowju!!!:lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

agnethka napisał(a):
ale OFF'a zrobiliście :evil_lol:

ja proponuję powrócić do tematu postu i proszę o foty ów psiej piękności :loveu:

Nie mądruj się!!! starszyzna o mnie w tej chwili rozmawia!

Posted

o ja cie pier...wiastkuje.

Jak będę chciała, to strona będzie się otwierać 2 godziny. Nigdy nikomu nie łażę po stronach, bo jakoś mało ciekawska jestem. Ci którzy mnie znają mogą potwierdzić, aż tu nagle rozbawiający mnie mail, ze strona otwiera się 4 minuty. Kurcze, niech się otwiera. Ja osobiście na to wiecie co :eviltong: Dynda mi to jak te Wasze silikony hehehe, a Ty Seba się gotuj na autentyki, a nie silikony:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, tylko swoją kobietę poinformuj. I gotować bigos, bo przybywam :multi:

Tomo zamiast filozofować wstaw lepiej zdjęcia, ja mam dosyć tych pierdół.

Posted

tak jest, grunt, żeby coś sie działo!!!

a jak tam Baya, nie spuchła z wrażenia??? uszy czerwone???:loveu:

buźka dla ciociuni naszej prześlicznej :multi:

• 3 weeks later...