tomo Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 i tutaj wypada napisać to samo cyt. amstaffciv: no cóż , poprostu normalna kołomyja , ale interpretacja zdecydowanie zależy już tylko od odbiorcy i jego nastawienia i czesto wynika z nieznajomości nadawcy :p jak sugeruje porterin , wszytskie posty zarówno jej jak i seba...należy czytać z podtekstami ? teraz bede już wiedziała . mam nadzieję że tylko ich. Quote
Sebastian Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 tomo napisał(a):i tutaj wypada napisać to samo cyt. amstaffciv: no cóż , poprostu normalna kołomyja , ale interpretacja zdecydowanie zależy już tylko od odbiorcy i jego nastawienia i czesto wynika z nieznajomości nadawcy :p jak sugeruje porterin , wszytskie posty zarówno jej jak i seba...należy czytać z podtekstami ? teraz bede już wiedziała . mam nadzieję że tylko ich. No patrz, sam grzecznie, kulturalnie, do niczego się nie mieszam, to i mnie wmieszają...ohh losie...:roll: Quote
tomo Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 seba... sory ale nie ja cie wmieszłam , więc nie mój cytat . wmieszany to zostałeś tutaj , Sebastian, Ty okrutniku, znęcasz się nad Tomo, a Tomo dajesz się wpuszczać. Jak jej 3 razy nie pokroisz to Cię młodzież zaakceptuje, ale młodzi zawsze będą jechać po starych i nie ma w tym nic dziwnego. Proponuje wypić pół litra a ja tylko pytam , czy tak jak porterin sugeruje , Twoje posty należy czytać z podtekstami , czy domysłami , bo szczerze - mnie sie myśleć na glupim fo nie chce , wiec walcie raczej prosto z mostu :) plis :) Quote
porterin Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Tomo, nie pierwszy raz i pewnie nie ostatni - kompletnie nie rozumiem sedna Twoich postów. Nigdy nie wiedzia lam i dalej nie wiem, czy piszesz do kogoś, czy w powietrze. Może następnym razem podziel post na części, na przykład - do Doroty, do Sebastiana, Do Pani X, do Pana Y, Do niedobrych, Do dobrych, Do ludzkości, Do hodowców i nie mam pojęcia do kogo jeszcze. Kto kogo nie zna? Piszesz do mnie, że strona się nie otwiera, piszesz o swojej suczce, jak zwykle nie wiadomo o co chodzi. Dokładnie jak napisałaś - nie wiadomo kto jest adresatem i ja potem zachodzę w głowę o kogo i o co chodzi - o mnie, o ploty, o Sebastiana, o moje psy, o Peny, za cholere nie wiem. Pozdrawiam, wkrótce z Polski, która odkąd wyjechałam kojarzy mi się z bigosem - jeszcze 6 dni :lol: Quote
Marta Chmielewska Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Jakie ploty? :cool3: Macie coś ciekawego na sprzedaż? :evil_lol: Ja tu widzę jakąś niepotrzebną nadinterpretację postów :cool3: Quote
porterin Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Po ploty, na zielone:eviltong: Ja kocham nadinterpretować :lol:, ale kurcze nie mamy w zwyczaju wysyłać do siebie maili, a tu wszystko od maila się zaczeło, tomo weź napisz w końcu co Ci leży na wątrobie - wprost ;) Quote
tomo Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 właśnie, Tobie porterin wydaje sie że mnie leży coś na wątrobie - a mnie kompletnie nic nie leży, a co leży to już napisałam , o głupie ploty. I o nic mi nie chodzi, a już w szczególnosci do Ciebie. troszkę się namieszało , ponieważ w tej chwili jest to dialog mailowo - zielonoforumowo-dogomaniowy :lol: i tylko ja i porterin wiemy o co chodzi , nadinterpretujesz i doszukujesz się jakiś podtekstów w moich postach - a ja nic takiego nie robię i chyba raczej ja Ciebie powinnam zapytać co Tobie na wątrobie leży... za 6 dni bede wiedziała że bigos , chociaż jak do mnie zawitasz na bigosik , to gwarantuje spokojny sen :lol:;) no ale tak piłaczke to można sobie odbijać... z czystej troski o Twoje napisałam że Twoja stronka otwiera się bardzo długo - zostałam zbesztana na całego , że w ogole na stronkę weszłam, że nie mam co robić , chodż statystyki forumowe mówią raczej coś zupełnie odwrotnego... no to sory , ale to ja chyba czegoś tutaj nie rozumiem , nie można po internecie chodzić , zadbać o znajomych , no nie można maila chyba raczej tez nie można napisać, bo aż na forum o tym huczy ... to po co ta strona , po co te maile ? jak nie chcesz żebym się do Ciebie odzwywała to zwyczajnie powiedz... generalnie wypada przeprosić że się żyje :evil_lol::lol: proszę o wbicie sobie przez wszystkich do głowy , że NIC DO NIKOGO nIE mAM i NIE GRYZĘ i nie szukać podtekstów bo ja jestem "prosta jak drut" i co mam na języku to mówię, chociaz naprawdę niewiele :evil_lol::lol: pisze czasem niezrozumiale... tak zdarza się , ale uwierz mi porterin , że Ty też to robisz , czasami dla mnie Twoje wypowiedzi też są niezrozumiałe , a rozumieją je osoby lepiej Cię znające i to jest logiczne, dlatego mówię że jeżeli dobrze się nie znamy , to możemy się doszukiwac różnych rzeczy...tylko po co ? :loveu: Quote
Marta Chmielewska Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Pani Port Erin, stronka faktycznie otwiera się długo :eviltong: i jest na niej za mało zdjęć mojej Penny :eviltong: Sebastian, trzeba rozdzielić, kobiety się biją w kisielu! Quote
Marta Chmielewska Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Oj nie wiem czy chciałabym was w topless zobaczyć :megagrin: Quote
tomo Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 to ma przecież Seba... oglądać a nie TY , Baye sprzedam , to sobie takie silikony zapodam że Hej ;) :D:sweetCyb: Quote
Marta Chmielewska Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 :evil_lol: może nawet trzy silikony, jak szaleć to szaleć ;) Quote
tomo Posted June 12, 2008 Author Posted June 12, 2008 ooo!!! to dopiero Seba ... bedzie miał doznań ... resztę zawsze można gazetami pozakrywać :lol: ciekawe czy mu już w uszach piszczy ... powinno :lol: Biedna Baya , ale sie tematu dorobiła :evil_lol::lol: Quote
Sebastian Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Oj moje Wy wszystkie kochane:loveu:ale ja jestem zaje2bisty!co>?....:crazyeye::eviltong::lol:tylko Seba i Seba...lowju!!!:lol::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
Sebastian Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 agnethka napisał(a):ale OFF'a zrobiliście :evil_lol: ja proponuję powrócić do tematu postu i proszę o foty ów psiej piękności :loveu: Nie mądruj się!!! starszyzna o mnie w tej chwili rozmawia! Quote
Sebastian Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Aha i niczego nie będę zakrywał! wolę wszystko odkryte!!!:evil_lol:;):lol: Quote
Sebastian Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 agnethka napisał(a):uznam to za komplement :eviltong: ...jak tam sobie wolisz:lol: Quote
porterin Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 o ja cie pier...wiastkuje. Jak będę chciała, to strona będzie się otwierać 2 godziny. Nigdy nikomu nie łażę po stronach, bo jakoś mało ciekawska jestem. Ci którzy mnie znają mogą potwierdzić, aż tu nagle rozbawiający mnie mail, ze strona otwiera się 4 minuty. Kurcze, niech się otwiera. Ja osobiście na to wiecie co :eviltong: Dynda mi to jak te Wasze silikony hehehe, a Ty Seba się gotuj na autentyki, a nie silikony:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, tylko swoją kobietę poinformuj. I gotować bigos, bo przybywam :multi: Tomo zamiast filozofować wstaw lepiej zdjęcia, ja mam dosyć tych pierdół. Quote
AMFI Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 tak jest, grunt, żeby coś sie działo!!! a jak tam Baya, nie spuchła z wrażenia??? uszy czerwone???:loveu: buźka dla ciociuni naszej prześlicznej :multi: Quote
Marta Chmielewska Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Mam nadzieję, że owa starszyzna to obie w kisielku, nie ja :mad: Sebastianie... Dorotka, toć wiadomo, że największą oglądalność stron nabija konkurencja :evil_lol: Gdzie te fotki? Quote
Alojzyna Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 A gdzie fotki szczeniaczków? (bo na stronie jest informacja, że już są błękitki);) Quote
tomo Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Dobrze Alu wyniuchałaś :-D: Baycia z Kentem nam się sklonowali :laola: Quote
AMFI Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 uuu jakie cuuuda :-) :iloveyou::iloveyou::iloveyou: Justynka, gratulacje :multi: Quote
strumyk Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Fiu fiu, ale obrodzilo. Niech zdrowo rosna :) Quote
Smile of Red Witch Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Ojoj jakie piekne blekitne cudenka, ja chce takiego slicznego Staffika ;) Quote
Recommended Posts