taxelina Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 http://www.pudelek.pl/artykul/12271/edyta_zajac_wita_sie_z_pudelkiem/ Quote
Cheritka Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 deer_1987 napisał(a):http://www.pudelek.pl/artykul/12271/edyta_zajac_wita_sie_z_pudelkiem/ Dziewczyno Ty wielka jesteś, a ja nie widziałam tego Quote
Cheritka Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Nie chciałam wklejać zdjęć z reklamy, zanim się nie ukaże w TV, ale skoro już są zdjęcia w necie to i ja mogę wkleić swoje Quote
Cheritka Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 A to zdjęcia mojego autorstwa :roll: niestety są dużo gorszej jakości :oops: Tutaj akurat obydwa pieski się odwróciły :angryy: do Czarka i Edytki I to narazie tyle :cool3: Quote
Illusion Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 Gratuluję! :multi: Tak sobie oglądałam wcześniej te zdjęcia i dopiero teraz zdałam sobie sprawę, że to jest przy Fashion House, który odwiedzam od czasu, do czasu :cool3:. Kiedy będzie można zobaczyć Twoje pudelki w TV? (jeśli była już taka informacja to przepraszam, ale nie czytałam wszystkiego :oops:) Quote
Cheritka Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Malina. napisał(a):Gratuluję! :multi: Tak sobie oglądałam wcześniej te zdjęcia i dopiero teraz zdałam sobie sprawę, że to jest przy Fashion House, który odwiedzam od czasu, do czasu :cool3:. Kiedy będzie można zobaczyć Twoje pudelki w TV? (jeśli była już taka informacja to przepraszam, ale nie czytałam wszystkiego :oops:) Dokładnie nie wiem :shake: Czekamy na zmontowanie, chyba lada dzień. Quote
millarca Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 Cheritko,cudowne sa te Twoje psy! wyobrazam sobie,jaka jesteś dumna :) Quote
Cheritka Posted September 4, 2008 Author Posted September 4, 2008 millarca napisał(a):Cheritko,cudowne sa te Twoje psy! wyobrazam sobie,jaka jesteś dumna :) J e s t e m ! . :laola: :cunao: Quote
taxelina Posted September 4, 2008 Posted September 4, 2008 a zdradzisz skad sie to zaczelo? ze takie znanepudelki masz? Quote
Cheritka Posted September 5, 2008 Author Posted September 5, 2008 Dziś na TV POLSAT nareszcie dali relkamę z moim pudelkiem :multi::multi::multi: Coprawda reklama trwa dużą :roll: chwilkę , ale i Dajmuś w niej jest chwilkę :multi::multi::multi: deer_1987 a zdradzisz skad sie to zaczelo? ze takie znanepudelki masz? Róznie na wystawie kiedys dałam wizytówkę. :roll: Kiedyś ktoś z TVNu zadzwonił do Związku Kynologicznego i poprosił o namiary pudelka, i tak potem jeden drugiemu dają sobie moje namiary :cool3: Quote
Cheritka Posted September 10, 2008 Author Posted September 10, 2008 Mam jeszcze kilka mniej udanych zdjęć Quote
tygra Posted September 10, 2008 Posted September 10, 2008 widzę że Gwiazdy masz w domu :) gratuluję Quote
Cheritka Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 ewka i haker napisał(a):co tam u gwiazd Będziemy dziś na TV Warszawa o godzinie 21.40 Reportaż o wystawie w Warszawie Quote
Cheritka Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 To zdjęcia, ale robione niestety aparatem z telewizorka :-( To jest debiut telewizyjny Agi od Pana Waldemara, córki po Fanny i moim Cherisiu TVP Warszawa 12 września 2008 reportaż z wystawy w Warszawie. Zdjcia robione z telewizorka (niestety) Quote
Cheritka Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Pobiegłam sobie dziś po gazetę z programem TV i co widze ??? moje kochane znowu w gazetce :multi: Quote
Cheritka Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 ewka i haker napisał(a):wazne ze sa;):) Byłam bardzo, bardzo mile zaskoczona :multi::multi: Quote
agaciaaa Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ooo, pudelki nawet w gazecie są, i to oba! :) :multi: Quote
zuzolandia Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Oooooooooooooooooooooooooooooooo No To Faktycznie Masz PowÓd Dumy!!!!!!!!!!!!!!!! Medialne Te Twoje Futerka!!!!!!!!!!!!!!!! Gratulejszyn!!!!!!!!!!!!!! Quote
Asia & Ginger Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Wow! :-o Gratuluję tak znanych psiaczków. :cool3: :multi: :multi: :multi: A właśnie wczoraj kupiłam gazetę z programem "KurierTV" i było tam zdjęcie Czarka i jego dziewczyny z dwoma pudelkami. I nawet przeszło mi przez myśl, że to mogą być Twoje psiaki. :cool3: :hmmmm: I co się dzisiaj okazuje? Że zgadłam! :multi: :multi: :multi: :laola: :laola: Quote
zuzolandia Posted September 20, 2008 Posted September 20, 2008 siemankooooooooooo ;-) nie cierpie na bezsennosc hihih z pracy wrocilam ;-) Quote
Izabela124. Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 OOOO widzę, że znów pudelki Cheritki sławne, grayuluję :) Quote
Recommended Posts