Szczurosława Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 widziałam teledysk;) jako ,że chciałam obejrzec Diamonda to wyjątkowo nie zmieniłam kanału;) ale morda mu się śmiała:loveu: Quote
Atkaaaa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Szczurosława napisał(a):widziałam teledysk;) jako ,że chciałam obejrzec Diamonda to wyjątkowo nie zmieniłam kanału;) ale morda mu się śmiała:loveu: kanał tvp polonia tak?:roll: Quote
Szczurosława Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Atkaaaa napisał(a):kanał tvp polonia tak?:roll: nie, teledysk s.o.s na mtv;) Quote
Cheritka Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Atkaaaa napisał(a):No i co? nie bylo go... :( ^^ Nie dali powtórki z poniedziałku tylko jakis inny program :-(, Ale jak zaczęliśmy od 1 stycznia w TV to napewno zaraz znowu beda :lol: Quote
Atkaaaa Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Cheritka napisał(a):Nie dali powtórki z poniedziałku tylko jakis inny program :-(, Ale jak zaczęliśmy od 1 stycznia w TV to napewno zaraz znowu beda :lol: kurcze jakąś bajke dla dzieci oglądałam!! Pt. Budzik:evil_lol: Quote
Cheritka Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Znowu nam się coś szykuje, ale powiem Wam za 3 dni :evil_lol: Quote
Cheritka Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Cheritka napisał(a):Znowu nam się coś szykuje, ale powiem Wam za 2dni :evil_lol: Właśnie w tej sprawie miałam telefon :Cool!::Cool!::Cool!: Quote
Atkaaaa Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Cheritka napisał(a):Właśnie w tej sprawie miałam telefon :Cool!::Cool!::Cool!: a wiec??!!!!! Szczesciarze! Quote
Cheritka Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Była dzis u nas pani Izabela Zborowska fotograf z gazety Naj" i robiła zdjęcia, na głównym planie był.......pewien Pan. (nie wiem czy mogę powiedzieć kto :roll:) Pudelki nasze będa w gazecie "Naj nr 10" mam nadzieję, że zdjęcia beda ładne :cool3: A to Walentynka dla tych co tu zaglądają :multi:..:multi:..:multi:..:multi:..:multi: Quote
Atkaaaa Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Znowu???!!!:crazyeye::evil_lol::evil_lol: No pewnie, że fotki piękne bedą!! Quote
Cheritka Posted February 16, 2008 Author Posted February 16, 2008 [quote name='Atkaaaa']Znowu???!!!:crazyeye::evil_lol::evil_lol: No pewnie, że fotki piękne bedą!! A to moje prywatne zdjęcie, wiecie kto jest na tym zdjęciu ??? Chyba trudno będzie zgadnąć :evil_lol: Quote
katik Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 [quote name='Cheritka']A to moje prywatne zdjęcie, wiecie kto jest na tym zdjęciu ??? Chyba trudno będzie zgadnąć :evil_lol: ja wiem :cool3: przecież to jest Chavalier i Diamond. :loveu: ;) Quote
Cheritka Posted February 17, 2008 Author Posted February 17, 2008 katik napisał(a):ja wiem :cool3: przecież to jest Chavalier i Diamond. :loveu: ;) Dzięki, dzięki ale ja myślałam o tle :oops: Quote
katik Posted February 17, 2008 Posted February 17, 2008 Psy to ciekawsze obiekty do oglądania i podziwiania. :cool3: :lol: ale może ktoś zgadnie tło, bo sama jestem ciekawa. :) Quote
Cheritka Posted February 18, 2008 Author Posted February 18, 2008 To może wstawie jeszcze jedno zdjęcie :cool3::eviltong:(coprawda zdjęcie jest nieudane, ale nie mogłam zajmować się psami i robić zdjęć) i podam dla ułatwienia, że ten PAN nie pracuje w telewizji i jest dla niektórych bardzo kontrowersyjną osobą. Ale Pudelek mu się podoba - jak widać Quote
katik Posted February 20, 2008 Posted February 20, 2008 Izabela124. napisał(a):Nie mam pojecia kto to jest ja też nie :shake: Quote
Cheritka Posted February 20, 2008 Author Posted February 20, 2008 [quote name='Izabela124.']Nie mam pojecia kto to jest katik cytat: ja też nie :shake: No to poczekajcie jeszcze jeden tydzień, i już będzie gazetka :multi::multi::multi: Quote
Cheritka Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Martinee napisał(a):redaktor naczelny Naj ? I tym razem nie :shake:. :oops: Quote
Martinee Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 a jak ty to robisz ,że twoje psiaki sa wszedzie ?? Quote
agaciaaa Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 One po prostu mają 'to coś' ;) i są rozchwytywane ;) :loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted February 22, 2008 Posted February 22, 2008 Nie mam pojęcia kim jest ta osoba :PROXY5: Quote
Cheritka Posted February 25, 2008 Author Posted February 25, 2008 Jeszcze chwileczkę, już a następnym numerze będziemy :laola: Quote
Recommended Posts