Dinka Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Dopiero teraz trafilam na ten watek :) A wlasnie kiedys zastanawialam sie czyj to piesek taki ladny:loveu::loveu::loveu: Na vivie czesto leci(al) Ten teledysk i mi sie bardzo podoba i teledysk i Kasia i Piesek:loveu::loveu: Ja poczatkowo tez myslalam, ze pudle to takie glupie psy..:oops::oops::oops: Al;e teraz widze, ze moga byc madre i wogole:p Quote
Czarna_Owieczka Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 [SIZE=1]Zajączek z życzeniami ! [SIZE=1]Kliknij Quote
dadiii Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Pogody, słońca, radości, w niedzielę dużo gości, w poniedziałek dużo wody - to dla zdrowia i urody. Dużo jajek kolorowych, świąt wesołych, oraz zdrowych! Życzy Daria i Psotka :-D:-D Quote
Cheritka Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Bardzo Wam wszystkim dziękujemy i życzymy Wam tego samego :lol: Quote
Cheritka Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Obecnie można zobaczyc też nasze pudelki w teledysku grupy Yummy Cake w piosence pt. Leopard. Piosenka jest w necie .............http://szorty.pl/film/?id=2388 To jest stronka internetowa na której jest teledysk a zdjęcia są też u nas :cool3: te były robione w knajpce na Starym Mieście w Warszawie. Quote
Cheritka Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 moniska napisał(a):Gratuluje następnego sukcesu! To było już dawno w 2006 roku, ale teledysk leci cały czas :cool3:, jutro wstawie jeszcze troche fotek :roll: Quote
szamanga Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Cheritka'][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=blue]Obecnie można zobaczyc też nasze pudelki w teledysku grupy Yummy Cake w piosence pt. Leopard.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=blue]Piosenka jest w necie .............[/COLOR][/SIZE][/FONT][URL="http://szorty.pl/film/?id=2388"][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=black]http://szorty.pl/film/?id=2388[/COLOR][/SIZE][/FONT][/URL] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=blue]To jest stronka internetowa na której jest teledysk[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta]a zdjęcia są też u nas :cool3:[/COLOR][/SIZE][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=magenta]te były robione w knajpce na Starym Mieście w Warszawie.[/COLOR][/SIZE][/FONT] [/quote] Pieski w teledysku wyszły świetnie, Nie wiedziałam że twój pudelek umie prowadzić taką limuzynę :cool3::multi::evil_lol: A tak wogóle, który to był Cheri czy Dajmuś ? :Dog_run: Quote
Cheritka Posted March 27, 2008 Author Posted March 27, 2008 [quote name='szamanga']Pieski w teledysku wyszły świetnie, Nie wiedziałam że twój pudelek umie prowadzić taką limuzynę :cool3::multi::evil_lol: A tak wogóle, który to był Cheri czy Dajmuś ? :Dog_run:[/quote] DIAMOND (biały) prowadził limuzynę, a Cheri jechał w środku :eviltong: Quote
dadiii Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 ale masz zdolne psy :D:D:D tez bym chciala miec psa ktory by mnie wozil autem :D:D az zazdroszcze :p Quote
Cheritka Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [FONT=Comic Sans MS]Znowu nam się coś szykuje,:multi: :multi:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]powiem Wam po niedzieli co,:cool3:[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]narazie nie chcę zapeszyć [/FONT] ...:oops: :eviltong: Quote
dadiii Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 j to kciuki trzymam zeby to cos wypalilo :D:D:D Quote
Cheritka Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='dadiii']ja to kciuki trzymam zeby to cos wypalilo :D:D:D [FONT=Comic Sans MS]Pożyjemy, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]zobaczymy[/FONT] :cool2: :multi::smilecol::cool2: :multi: Quote
Cheritka Posted March 31, 2008 Author Posted March 31, 2008 [quote name='dadiii']ja to kciuki trzymam zeby to cos wypalilo :D:D:D [FONT=Comic Sans MS]Pożyjemy, [/FONT][FONT=Comic Sans MS]zobaczymy[/FONT] :cool2: :multi::smilecol::cool2: :multi: Quote
Dinka Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Taaak.. Takie slicznotki zasluzyly na to :loveu::loveu: Och.. Jakie one sliczne... Gratuluje taaaaaakich poociech.. :razz::razz: Quote
gops Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 pikne ppudelosy :loveu: i fajny klip jakie z nich gwiazdy ;) Quote
Dinka Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Zabojcze :loveu::loveu: Ile one maja lat? :razz::razz: Quote
Atkaaaa Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Dinka napisał(a):Zabojcze :loveu::loveu: Ile one maja lat? :razz::razz: 9? :D Kurcze i znowu!! Jak ja bym chciała tego mojego pudelsona gdzieś wcisnąć:placz: Gratuluje i zazdroszcze:diabloti: Quote
Cheritka Posted April 10, 2008 Author Posted April 10, 2008 [quote name='Dinka']Zabojcze :loveu::loveu: Ile one maja lat? :razz::razz: [FONT=Comic Sans MS]Diamond 17.03.1999 r.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]Cheri 6.10.2000 r.[/FONT] [FONT=Comic Sans MS]czyli razem 17[/FONT] :multi::multi::multi: Quote
Dinka Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Ja tez witam.. moze jeszcze jakies teledyski sie trafia....? :razz::razz: Quote
Recommended Posts