Cheritka Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Moje kochane pudelki czasem występują w telewizji. Aktualnie mój DIAMOND Chewan występuje w teledysku z Kasią Cerekwicką :multi: w piosence p.t. S.O.S Quote
Cheritka Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Po nadaniu w telewizji teledysku S.O.S. był również w gazecie Teledysk mozna ogladać w internecie na onet.pl Quote
Cheritka Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 4 lutego w telewizji na 1, o godzinie 9 rano !!! Zapraszam do obejrzenia i posłuchania mojego Dajmusia w piosence "Pudelek" , będzie ją śpiewał z moim pudelkiem Jacek Wójcicki jako "Pan Tenorek" (oczywiście program był już kilka razy) Wstawie kilka zdjęć, a reszte możecie zobaczyć w TV :roll: Quote
Cheritka Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 BlackSheWolf napisał(a):Gratuluje :) slodkie psiaki Dziękujemy :loveu: lothia szalejecie:loveu: Staram się jak mogę rozpropagować pudelki, bo niestety ludzie ich nie znają i mamy problem zeby sprzedać szczeniaczki, bo chodzą po (pare groszy) na allegro bezpapierowe :mad::angryy: Quote
Ulaa Posted February 1, 2008 Posted February 1, 2008 Slodkie pieseczki :loveu: Fajnie, gdyby pudelki znow staly sie popularne. Sa chyba o wiele zdrowszymi i latwiejszmi w wychowaniu pieskami rodzinnymi, niz np wszechobecne yorki :roll: Gratuluje pociech :) Quote
BlackSheWolf Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Cheritka napisał(a):Dziękujemy :loveu: a prosze bardzo :cool3: pisze co widze :loveu: a jakiegos fotobloga na DGM masz psiaków ?? :cool3: Quote
Cheritka Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 BlackSheWolf napisał(a):a prosze bardzo :cool3: pisze co widze :loveu: a jakiegos fotobloga na DGM masz psiaków ?? :cool3: Mamy tu na dogo http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=78810&goto=newpost zapraszam dużo zdjęć i filmiki. Quote
Atkaaaa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Jeśli mozna wieedziec... :D jak to sie stalo ze on tam trafil... był jakiś casting czy cos takiego :lol:? Quote
Cheritka Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Atkaaaa napisał(a):Jeśli mozna wieedziec... :D jak to sie stalo ze on tam trafil... był jakiś casting czy cos takiego :lol:? Tak byliśmy kiedys kilka lat temu na astingu :cool3:, a potem to juz jakoś tak jednie drugim przekazują :multi: Quote
Cheritka Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 DIAMOND własnie jest teraz z Kasią Cerekwicką na TVP Polonia w teledysku S.O.S. Quote
Atkaaaa Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 [quote name='Cheritka']Tak byliśmy kiedys kilka lat temu na astingu :cool3:, a potem to juz jakoś tak jednie drugim przekazują :multi: a szukają jeszcze "pudlowatych" :evil_lol: ?? Sztuczki opanowane :D hehe teledysk: http://youtube.com/watch?v=0bmndlMhlCg Quote
Cheritka Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 [quote name='Atkaaaa']a szukają jeszcze "pudlowatych" :evil_lol: ?? Sztuczki opanowane :D hehe teledysk: http://youtube.com/watch?v=0bmndlMhlCg O :loveu: dzięki że wstawiłaś link do teledysku, ale jest jeszcze jeden w którym jest więcekj pieska (i ja jestem :roll::oops:), też S.O.S. tylko przygotowawczy. Zaraz wstawie zdjęcia które niestety robiłam z ekranu telewizorka :shake: jak dzię był móm Mundiś w telewizji :multi::multi::multi: Quote
Cheritka Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Wstawie zdjęcia, bardzo nieudane, ale innych nie mam :oops:. Pan [SIZE=5]Jacek Wójcicki :ylsuper: śpiewa piosenkę z moim pudelkiem :painting: DIAMONDem :sweetCyb: p.t. "PUDELEK":klacz::klacz::klacz: Quote
Cheritka Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Wstawie zdjęcia, bardzo nieudane, ale innych nie mam :oops:. Pan [SIZE=5]Jacek Wójcicki :ylsuper: śpiewa piosenkę z moim pudelkiem :painting: DIAMONDem :sweetCyb: p.t. "PUDELEK":klacz::klacz::klacz: Narazie więcej nie mam, dali tylko połowę piosenki oryginalnej :-( Quote
agaciaaa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 http://images33.fotosik.pl/131/6ae2217fa74fd1ffmed.jpg wygląda na zadowolonego ;) :loveu: Quote
Cheritka Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 7 lutego o godz 17,15 na TV POLONIA ,:Cool!::Cool!::Cool!::Cool!: DIAMOND znowu będzie w telewizji :laola::Cool!: Quote
Atkaaaa Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 :loveu:zazdroszcze:loveu::diabloti: mam nadzieje że teraz uda mi sie obejzec :D Quote
Cheritka Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Atkaaaa napisał(a)::loveu:zazdroszcze:loveu::diabloti: mam nadzieje że teraz uda mi sie obejzec :D Nie zazdrość ,:cool3: tylko ogladaj :evil_lol: Quote
Atkaaaa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Cheritka napisał(a):Nie zazdrość ,:cool3: tylko ogladaj :evil_lol: 17;12!! Zaraz się zacznie :D:cool3: Quote
Recommended Posts