Reno2001 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Wesołek - pies dla aktywnych i...dla odchudzających się po prostu idealny :cool3: !!! Quote
ewatonieja Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 wesołek zawsze cieszy sie na widok człowieka, kiedy w koncu ktoś z podobnym entuzjazmem podejdzie do Wesołka? Quote
ciapuś Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 Czasami zastanawiam się czym kierują się ludzie wybierając sobie psa WESOłEK JEST WSPANIAłY -czemu nikt go nie chce Quote
ewatonieja Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 a ja ciapusiu wole nie myslec czym sie kieruje ta banda idiotów no bo jak inaczej ich nazwać skoro po godzinie "zwiedzania" wychodza z pustymi rekami? choć może to i dobrze dla psów Quote
ciapuś Posted April 6, 2008 Author Posted April 6, 2008 no niestety wiele osób myśli że schronisko to wystawa psów i że za 1 zł znajdą super rasowego czyściutkiego i jeszcze wszyscy będą im dozgonnie wdzięczni że się tam osobiście pofatygowali Quote
szajbus Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 A psinom widząc takiego ludzia serca biją przyspieszonym rytmem, bo znów rodzi się w nich nadzieja! Ludzie albo idziecie tam w określonym celu, albo nie chodźcie tam wcale! Quote
szajbus Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Wesołek każdego dnia czeka z nadzieją w sercu. Czy przyjdzie mu resztę życie spędzić w schronisku? Quote
ewatonieja Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 wesoło wita każdego nawet idiotę taki jest nasz Wesołek Quote
Aska25 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Zapomnialam napisac wczoraj. Wesoek mial kartke na budzie, przyklejona tasma tak mocno, ze nie dalo sie odkleic i co??za 2 godziny wesolek lezal z kartka w pysku i ja gryzl :-( Niedobry chlopak ;-) Quote
luka1 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 no tak, to jest psie serce-choćby idiota ale trzeba kochać Quote
ciapuś Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Aska25 napisał(a):Zapomnialam napisac wczoraj. Wesoek mial kartke na budzie, przyklejona tasma tak mocno, ze nie dalo sie odkleic i co??za 2 godziny wesolek lezal z kartka w pysku i ja gryzl :-( Niedobry chlopak ;-) Asiu pewnie mu się zdjęcie nie podobało ;) Quote
Aska25 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Wesolek dostal dzisiaj suchego royala z pucha i can vitem, tak jak prawie wszystkie psy przy budach. Jedyne zdjecia na kt wesolek nie jest rozmazany to te na kt go trzymam i je, wiec takie wklejam. 1. Wesolek czeka na swoja kolej. Ten pies co jest obok niego ma taki lancuch dlugi, ze moze go capnac, ale Wesolek jest odwazny i nie boi sie sasiada. 2. Sliczny pyszczek wesolka i te oczka ... 3. Jedzonko 4. Wesolek prawie skonczyl jedzenie, ale przybiegl na chwile do mnie i co??? Jego sasiad Rabbi zajal sie tym co zostalo ... :-) 5. Wesolek spoglada jak koedzy jedza Quote
bellatriks Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Śliczny psiuniek. Kiedy w końcu znajdzie domek? Quote
szajbus Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Piekny, wesoły psiaczek wypatruje człowiek, którego pokocha całym serce, Zostań nim! Quote
ewatonieja Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 nikt sie nie zakochał w tym słodkim pyszczku? :-( Quote
ciapuś Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 jeszcze troszkę i będzie trzeba zmienić tytuł na "Biedny załamany pies"...i może wtedy ktoś się zainteresuje (chore to niestety) Wesołek ma coś z oczkiem:-( Quote
hanka456 Posted April 10, 2008 Posted April 10, 2008 Wesołkowi oczko dzisiaj zostało zakropione. Lekki stan zapalny. Może zdrapał, może zapruszył. W każdym razie dziś było lepiej niż wczoraj. I był na spacerku. Jednak, naprawdę dom jest mu bezwględnie potrzebny. Szkoda go. To pies, który umie sie zaprzyjaźnić z prawie każdym. Dzisiaj widziałam jak wylizuje mordkę swojemu sąsiadowi po prawej stronie. Quote
Recommended Posts