Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

no niestety wiele osób myśli że schronisko to wystawa psów i że za 1 zł znajdą super rasowego czyściutkiego i jeszcze wszyscy będą im dozgonnie wdzięczni że się tam osobiście pofatygowali

Posted

A psinom widząc takiego ludzia serca biją przyspieszonym rytmem, bo znów rodzi się w nich nadzieja!
Ludzie albo idziecie tam w określonym celu, albo nie chodźcie tam wcale!

Posted

Zapomnialam napisac wczoraj. Wesoek mial kartke na budzie, przyklejona tasma tak mocno, ze nie dalo sie odkleic i co??za 2 godziny wesolek lezal z kartka w pysku i ja gryzl :-( Niedobry chlopak ;-)

Posted

Aska25 napisał(a):
Zapomnialam napisac wczoraj. Wesoek mial kartke na budzie, przyklejona tasma tak mocno, ze nie dalo sie odkleic i co??za 2 godziny wesolek lezal z kartka w pysku i ja gryzl :-( Niedobry chlopak ;-)

Asiu pewnie mu się zdjęcie nie podobało ;)

Posted

Wesolek dostal dzisiaj suchego royala z pucha i can vitem, tak jak prawie wszystkie psy przy budach. Jedyne zdjecia na kt wesolek nie jest rozmazany to te na kt go trzymam i je, wiec takie wklejam.

1. Wesolek czeka na swoja kolej. Ten pies co jest obok niego ma taki lancuch dlugi, ze moze go capnac, ale Wesolek jest odwazny i nie boi sie sasiada.

2. Sliczny pyszczek wesolka i te oczka ...

3. Jedzonko

4. Wesolek prawie skonczyl jedzenie, ale przybiegl na chwile do mnie i co??? Jego sasiad Rabbi zajal sie tym co zostalo ... :-)

5. Wesolek spoglada jak koedzy jedza

Posted

jeszcze troszkę i będzie trzeba zmienić tytuł na "Biedny załamany pies"...i może wtedy ktoś się zainteresuje (chore to niestety)
Wesołek ma coś z oczkiem:-(

Posted

Wesołkowi oczko dzisiaj zostało zakropione. Lekki stan zapalny. Może zdrapał, może zapruszył. W każdym razie dziś było lepiej niż wczoraj. I był na spacerku.
Jednak, naprawdę dom jest mu bezwględnie potrzebny. Szkoda go. To pies, który umie sie zaprzyjaźnić z prawie każdym. Dzisiaj widziałam jak wylizuje mordkę swojemu sąsiadowi po prawej stronie.