malawaszka Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 ponieważ jestem pierwsa to wstawię fotki - to naprawdę piękny pies!!! pogryziony taki :shake: ostrzyżony przystojniak :loveu: nic, tylko na wystawę z nim :loveu: Quote
malawaszka Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 te fotki są świetne :loveu: bawmy się :multi: taki jestem potężny :cool3: Quote
malawaszka Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 haha te 4 włosy na brodzie są prześmieszne :evil_lol: ale jestem pewna, że w nowym domku jakaś fajniejsza bródka mu urośnie ;) Quote
Panca Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 hehe..nowa fryzura jest ok choc ja wole kudlate:eviltong:ale ten figlarny ogon:diabloti: Quote
maciaszek Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Portos jest przecudny :loveu: :loveu: :loveu:. Quote
papudraczek Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 mam pytanie czy wiadomo jak portosik zachowuje się w stosunku do innych psów i do dzieci?? śliczna z niego psina!! Quote
malawaszka Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Cytuję za Amikat: Portos dla kotów jest obojętny ze wskazaniem "goni z ciekawosci". Do inntych psów goni do zabawy, zaczepia. Chce sie bawić ale nie jest agresywny. Kocha wszystkich ludzi. Tuli sie do każdego che wchodzic na kolana . Przytula sie całą główką. Quote
amikat Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Malawaszko - dziękuję za WSPANIAŁE opiesy zdjęć!!!!! Przystojniak kocha cały swiat..... dzieci, staruszków... każdego. Chce sie pieścić... Widać BARDZO mu tego brakowało w "więzieniu". Inne psy na spacerku zaczepia do zabawy ale w pomiesczeniu - boi sie wycofuje. TA broda, te trzy wlosy na krzyż........ wyglada jakby muu ktoś wyskubał co nie co...... Myślę żę ładnie odrosnie.... Jak sie go głaszcze to wyczuwa sie jescze strupki od pogryzień.... Biedactwo.... A jaki on ma apetyt!!!!!! Do tej pory wydano: 60 zł kąpiel i strzyzenie Pobyt w szptaliku 20 x 5 = 100 zł. Leczenie - 45 zł (krople i zastrzyki) Badanie oczu - 25 zł. KARMA - 2 x25 zł. Na wszystko bedzie zbiorcza faktura po zakończeniu leczenia Dlaczego leczenie? Potros miał ropny wyciek z oczu. Lało sie z nich i trzepał głową. Piszczał przy dotykaniu głowy. Okazało sie ze koszmarny stan zapalny w uszach. MA taki wysiek że pierwsze czyszczenie trwało chyba z 15 minut!!!!!!!!!!!!! Jedna śmierdząca skorupa. Dostał oczywiście antybiotyk, krople i dziennie 2 x czyszczenie uszu abacilem.Biedak - przy tej pierwszej operacji posiusiał sie z bólu... Zrekompensowałam mu to długim spacerkiem.... On jest przekochany . Jak mnie wkurzaja ludzie co dzoią i mówią - "a on sie nadaje do budy"????? Skurczybyki - ksiecia do budy!!! Psa do budy w ogóle!!!!" Kretyni Bardzo dziękuje wszystkim cioteczkom za wsparcie finansowe!!!! Bardzo bardzo. NAjwiecej kosztuje nieszczęsny hotelik/szpitalik. Moze jednak domek sie znajdzie szybciutko? Quote
amikat Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 i taki przymilny. KArmimy go malutkimi porcjami - bo jak 1 x zjadł to zaraz zwymiotował..... nie nauczony... Quote
monita Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Czyli teraz akcja szukania domu :razz: Czy może macie już kogoś na oku ;) Quote
amikat Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 niestety - domu na oku nie mamy , nawet koło oka. TAk jak pisąłm - chcieli go do budy.... Quote
monita Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Tak, bo jak duży, to tylko do jednego się nadaje :shake: Quote
amikat Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 on nie jest bardzo duzy. SIega do kolana - jak średniaczek. Taki kochany spsiak - idealny dla domu z dizeckiem. Na allego - 2 obserujących Quote
amikat Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 duże to on ma SERDUCHO - takie walentylkowe!!!! Quote
Fasolka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Piękny jest, naprawdę przystojniak z niego, ładnie zbudowany ;-) Futerko na pewno odrośnie, zadbany, wyleczony, dobrze odżywiony... I z takim chrakterem na pewno znajdzie dom. Dobry, normalny, ciepły dom. Do budy... No, mają ludzie pomysły... :-( Cudny jest, na kanapę z nim!!! Skąd tu kasę wytrzasnąć? W przyszłym miesiacu na pewno prześlę stówę ale w tym to już nic nie dam rady :-( F. Quote
amikat Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Fasolko kochana - na portoska wydałyśmy 280 zł. Wpłyneło łacznie na niego 250 zł. Jakby znalazł szybko domek - to damyy radę. Zjada ogromne ilości i jak to młody pies szybko sie regeneruje... chwała najwyższemu! Quote
malawaszka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 no to hop!!! kto mu zrobił allegro??? przydałoby się wrzucić tam te nowe fotki najładniejsze :loveu: Quote
amikat Posted February 12, 2008 Author Posted February 12, 2008 Allegro ja zrobiłam! Są tam już nowe fotki! Od dzisiaj Portos jest w domu tymczasowym u Matyldy. Leczymy nadal uchole i oczy! Quote
malawaszka Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 oooo jak fantastycznie że jest w DT :multi: będzie więcej info o charakterze i nie trzeba płacić za boks ufff :multi: Quote
amikat Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Dokłądnie tak. Zakupiłyśmy tylko karme dla Portka. Czekam na wieści z DT. Mam nadziję że Matylda zaloguje sie na dogo i sama bedzie pisała! Quote
monita Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Dobre rozwiązanie :multi: W takim razie czekamy na wieści :razz: Quote
amikat Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 domek melduje ze Portek grzeczny! Na posłanku swoim spać ne chce...wynika z tego jasno ze sie do łóżka pcha. Domek zameldował tez sie drapie (pchełki????). Frontline dostał ale był kompany... dzisiaj powtórka na wszelkie W Quote
Recommended Posts