Onaa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 ojej, szkoda ! Bo przecież ten psiak tam w schronisku marnieje każdego dnia. Rozesłałam wieści o Portosie do znajomych, ale narazie nic :shake:. A co tam u niego słychać ? Może faktycznie by go umieścić w tym szpitaliku ( a gdzie ten szpital jest ? ) czy w hotelu jakimś, też sie dorzucę troszkę, tylko by trzeba podsumować ile by się pieniążków uzbierało, żeby go po kilku dniach nie trzeba z tego szpitalika znowu do schroniska zabierać bo to by byla dla niego katastrofa . Oby ten domek się wreszcie znalazł ! A co z jego zdjęciami ? przydałyby się. Quote
Fasolka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Witajcie, szkoda, że nie ma więcej zdjęć, byłoby go łatwiej ogłaszać. Porozsyłałam link do znajomych. Jeżeli nikt się nie znajdzie w najblizszym czasie, powiedzmy przez tydzień i zechcecie pilotować sprawę hoteliku czy też szpitaliku zobowiązuję się dorzucać do niego stówę miesięcznie dopóki ktoś się nie znajdzie. Tylko tyle mogę zrobić bo jestem daleko. Bardzo mi go szkoda :placz: F. Quote
amikat Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Chce dzisiaj pojechac zrobiść fotki - ubłagam moze mnie wpuszczą A co do hotelui - mam na utrzymaniu - 3 psiaki w hotelu i szpitalu. NIestety o kasę sie wszystko rozbija... Quote
Onaa Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Do Amikat: to może zróbmy taką listę kto ile daje żeby było wiadomo na ile starczy - aha i prosze o info komu to i jak wpłacać, może inni to wiedzą ale ja nie mam pojęcia :shake: Może się uzbiera na cały miesiąc szpitalika dla psiaka ??! Ale ktoś musiałby to konkretnie pilotować, rozumiem że to byłaby Amikat ... ? Quote
amikat Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 Jeżeli chcecie pomóc to BARDZO prosze! WPłaty z dopiskiem dla Portosa - mogłyby wpływac na konto Fundacji SOS dla Zwierzat Nr konta bankowego 93 1560 0013 2367 0569 2079 0001 P{roszę tylko o informnacje kto wpłaca i jaką kwote. Ja go wyciagne, umieszcze w szpitalu ale tak jak pisałam - mamy 3 psy na stanie, za które płacimy. Cholerne pieniadze! Quote
amikat Posted February 5, 2008 Author Posted February 5, 2008 jest barzo biedy..... chudnie. Stoi tempo w koncie i patrzy slepo w kat. Radości życia w niem nie ma..... Quote
malawaszka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 buuuu a taką miałam nadzieję na ten domek! a próbowalaś dzwonić? Quote
maciaszek Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Kurcze, jaka szkoda :( :(. Udało Ci się zrobić fotki? Quote
Fasolka Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Amikat - robię przelew na Portiego, stówkę. pozdrawiam F. Quote
AnkaG Posted February 5, 2008 Posted February 5, 2008 Taki młodziutki a nikt go nie chce ...:-( Quote
Edi100 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 AnkaG napisał(a):Taki młodziutki a nikt go nie chce ...:-( Pewnie jeszcze Jego człowiek, gdzieś tam o Nim nic nie wie:( Człowieku przybywaj! Quote
amikat Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 NIe - fotki przyjdą dzisiaj do mnie na maila. Pani kierownik obiecała. Jutro jak wszystko pójdzie dobrze - a wiem ze pójdzie - zabieram go do szpitalika / hotelika. Quote
Fasolka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Amikat, nie wiesz nawet ja bardzo się cieszę... Wczoraj zrobiłam przelew - dziś najdalej jutro powinnaś mieć tę kaskę. Pisz, jeśli będzie czegos trzeba (karmy, leków itd). Ten miesiąc nie jest najlepszy ale postaram się coś jeszcze dla Portiego wyskrobać. I zdjęcia, gdyby udało się zrobić zdjęcia i czegoś o nim dowiedzieć, byłoby super. F. Quote
amikat Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Kochana Fasolko - dziękuje !!! Mam nadzieję ze pomoc na dłuzszą mete nie bedzie potrzebna... bo bedzie domek!!!! Quote
Figi Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Mam nadzieją, że ta kochana psinka znajdzie domek.Przecież gdzieś musi być ktoś kto Go pokocha. Wysyłam dla Portosa 50zł. tyle mogę. A w niedzielę jadę do Bydgoszczy po HOMERKA. Quote
amikat Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 dzięuje wszystkim którzy chcą go wesprzeć. Wyciągne biedaka i zobaczymy Quote
Fasolka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Amikat, to Ty robisz dla niego najwięcej, tak naprawdę to, że go tam wypatrzyłaś i teraz wyciągniesz pewnie ratuje mu życie... :kiss_2: Jak go wypierzesz i zrobisz mu fajne zdjęcia na pewno ktoś chętny się znajdzie, oby tylko był odpowiedni bo to faktycznie jeszcze chyba dzieciak. :lol: Jeszcze wszystko mu się ułoży, jeszcze będzie szczęsliwy, zobaczycie!!! Z tego co widać jest cudny, ma łagodny chrakter a to już połowa sukcesu. Dzięki :Rose:i z niecierpliwością będę czekać na wieści i fotki. F. Quote
amikat Posted February 6, 2008 Author Posted February 6, 2008 Foteczki ciorteczki bedą w piatek bo nawet jak zrobie jutro to wstawić nie zdażę...., Ja wiem ze tyle sie fanych rzeczy przytrafia i cudów!!!!! Jemu też sie uda! Quote
grazyna9915 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Amikat, jak ty go wyciągniesz to ty go nie oddasz!!! Toż to trzeci samiec będzie w Twoim domu! O rodzinę się nie pytam, ale co na to Twoi psi panowie??? DASZ SOBIE RADĘ? Quote
Recommended Posts