malawaszka Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 kochana psinka! a czy cos wiadomo z tym domkiem? Quote
Edi100 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 agunia76 napisał(a):Portos wita dzisiaj wszystkich.Własnie wróciłem ze spaceru szedłem ładnie i nawet bez smyczy:multi:,biegałem tu i tam.Pani rzucała mi patyki a ja zanimi biegałem:eviltong: nawet czasami udało mi sie oddać patyk,żeby Pańcia mogła mi rzucić jeszcze raz:evil_lol:.Jeżeli wam chodzi o moje uszko to dzisiaj zabolało mnie tylko raz, jak chciałem się podrapać.Po drodze spotykałem moich kolegów i koleżanki:lol: i stwierdzam z całą stanowczością że koledzy mogą być :evil_lol:,ale koleżanki nie przypadły mi do gustu:p.Aha jeszcze jedno nielubie wartkich rzek Olza jest stanowczo dla mnie za wartka :shake:i nigdy do niej nie wejde:diabloti:.Pozdrawiam wszystkich wasz Portos. To się nazywa zycie!:loveu: Quote
szkrabuch Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 zagladamy zagladMY...I TO KILKA RAZY DZIENNIE JAK TYLKO CZAS POZWOLI... CZYTAM CZY SA JAKIES NOWE WIESCI I UCIEAM DO OBOWIAZKOW.... Quote
agunia76 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Niestety domek nie wypalił:placz:,zaczynamy na nowo szukać domku.Jutro ma zadzwonić pani z Katowic może teraz będzie coś z tego.:lol: Quote
malawaszka Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 a wiadomo dlaczego nie wypalił? może wolałby spokojniejszego Teodorka? Teoś jest (jeszcze) w Katowicach więc jakby ktoś chciał podobnego psa tylko spokojniejszego to możnaby podjechać i zobaczyć go http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105735&page=39 Quote
agunia76 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Wolałabym aby Amikat wszystko wyjasniła:cool3:ona jest najlepiej poinformowana:lol: Quote
szkrabuch Posted May 31, 2008 Posted May 31, 2008 :Dog_run::bluepaw::bluepaw::bluepaw: Portosku hop na gore.... hop hop ... Co tam u Portosika????? Quote
agunia76 Posted June 1, 2008 Posted June 1, 2008 Właśnie wróciłam.:multi: Portos był dzisiaj sam z Sarą i razem pilnowali domu.:diabloti:Nic nie jest rozwalone :lol:,pogryzione :lol:ani uszkodzone:multi:.Nawet złośliwie nie jest nigdzie narobione(oczywiście była sąsiadka która je wyprowadzała).Czyli z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić że może zostawać sam.:multi::multi::multi::multi: Quote
szkrabuch Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Portosik...czyli same pozytywy.... HOP W GORE!!! Quote
Alicja Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='Panca']czyli facet co go oddal najzwyczajniej w swiecie sciemnil:mad::mad: zabawka się znudziła :cool1: Quote
Panca Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 czyli facet co go oddal najzwyczajniej w swiecie sciemnil:mad::mad: Quote
agunia76 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Portos przybija łapkę wszystkim:loveu:.Dzisiaj sprawdziłam cały dom i nie znalazłam nic co było by zniszczone:multi:.Pytałam sąsiadki która znimi wychodziła mówiła że był bardzo grzeczny i cały czas czekał na nas ,czyli siedział i wpatrywał się w drzwi:multi:.A dzisiaj był trochę obrarzony że tak beszczelnie go zostawiliśmy,no ale wieczorem wszystko wróciło do normy:evil_lol:.No niestety facet nie miał racji:multi:. Quote
Alicja Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 [quote name='agunia76']Portos przybija łapkę wszystkim:loveu:.Dzisiaj sprawdziłam cały dom i nie znalazłam nic co było by zniszczone:multi:.Pytałam sąsiadki która znimi wychodziła mówiła że był bardzo grzeczny i cały czas czekał na nas ,czyli siedział i wpatrywał się w drzwi:multi:.A dzisiaj był trochę obrarzony że tak beszczelnie go zostawiliśmy,no ale wieczorem wszystko wróciło do normy:evil_lol:.No niestety facet nie miał racji:multi:. no to referencje Portosika wzrastają ;):multi: Quote
maggie1971 Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Wspaniałe wieści, teraz tylko DS dla Portoska kochanego potrzebny:cool3: Quote
malawaszka Posted June 2, 2008 Posted June 2, 2008 Aga a jakieś fotki Portusia???? :razz: dałabym nowe do allegro bo pewnie ma teraz ładniejszą bródkę :razz: Quote
agata51 Posted June 3, 2008 Posted June 3, 2008 Mówią, że jestem twardzielem. Portos, uroniłam łzę. Quote
agunia76 Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 malawaszka napisał(a):Aga a jakieś fotki Portusia???? :razz: dałabym nowe do allegro bo pewnie ma teraz ładniejszą bródkę :razz: Przykro mi ale nie mam aparatu:placz: a jego bródka jest śliczna :lol:tylko ciągle ociekająca jest wodą:evil_lol:.Aha jeszcze jedno znowu czeka nas wyprawa do weta:angryy:ale tym razem idę do innego, bo ten się nie popisał:angryy:mam nadzieję ze teraz już dostanie dobre lekarstwa.Ucho zaczeło go znowu boleć.:-(:-( Quote
maciaszek Posted June 4, 2008 Posted June 4, 2008 Może trzeba by zrobić wymaz z ucha, żeby wiedzieć do dokładnie leczyć i czym dokładnie leczyć... Quote
Recommended Posts