Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agunia76 napisał(a):
Portos wita dzisiaj wszystkich.Własnie wróciłem ze spaceru szedłem ładnie i nawet bez smyczy:multi:,biegałem tu i tam.Pani rzucała mi patyki a ja zanimi biegałem:eviltong: nawet czasami udało mi sie oddać patyk,żeby Pańcia mogła mi rzucić jeszcze raz:evil_lol:.Jeżeli wam chodzi o moje uszko to dzisiaj zabolało mnie tylko raz, jak chciałem się podrapać.Po drodze spotykałem moich kolegów i koleżanki:lol: i stwierdzam z całą stanowczością że koledzy mogą być :evil_lol:,ale koleżanki nie przypadły mi do gustu:p.Aha jeszcze jedno nielubie wartkich rzek Olza jest stanowczo dla mnie za wartka :shake:i nigdy do niej nie wejde:diabloti:.Pozdrawiam wszystkich wasz Portos.

To się nazywa zycie!:loveu:

Posted

Właśnie wróciłam.:multi: Portos był dzisiaj sam z Sarą i razem pilnowali domu.:diabloti:Nic nie jest rozwalone :lol:,pogryzione :lol:ani uszkodzone:multi:.Nawet złośliwie nie jest nigdzie narobione(oczywiście była sąsiadka która je wyprowadzała).Czyli z całą odpowiedzialnością mogę stwierdzić że może zostawać sam.:multi::multi::multi::multi:

Posted

Portos przybija łapkę wszystkim:loveu:.Dzisiaj sprawdziłam cały dom i nie znalazłam nic co było by zniszczone:multi:.Pytałam sąsiadki która znimi wychodziła mówiła że był bardzo grzeczny i cały czas czekał na nas ,czyli siedział i wpatrywał się w drzwi:multi:.A dzisiaj był trochę obrarzony że tak beszczelnie go zostawiliśmy,no ale wieczorem wszystko wróciło do normy:evil_lol:.No niestety facet nie miał racji:multi:.

Posted

[quote name='agunia76']Portos przybija łapkę wszystkim:loveu:.Dzisiaj sprawdziłam cały dom i nie znalazłam nic co było by zniszczone:multi:.Pytałam sąsiadki która znimi wychodziła mówiła że był bardzo grzeczny i cały czas czekał na nas ,czyli siedział i wpatrywał się w drzwi:multi:.A dzisiaj był trochę obrarzony że tak beszczelnie go zostawiliśmy,no ale wieczorem wszystko wróciło do normy:evil_lol:.No niestety facet nie miał racji:multi:.

no to referencje Portosika wzrastają ;):multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
Aga a jakieś fotki Portusia???? :razz: dałabym nowe do allegro bo pewnie ma teraz ładniejszą bródkę :razz:

Przykro mi ale nie mam aparatu:placz: a jego bródka jest śliczna :lol:tylko ciągle ociekająca jest wodą:evil_lol:.Aha jeszcze jedno znowu czeka nas wyprawa do weta:angryy:ale tym razem idę do innego, bo ten się nie popisał:angryy:mam nadzieję ze teraz już dostanie dobre lekarstwa.Ucho zaczeło go znowu boleć.:-(:-(