Alicja Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='agunia76']Ala a moja suka ma na imię Sara :evil_lol: :evil_lol::evil_lol:wiem ......tylko pisałam u Sabuni którą Amikat wiozła do Krakowa i mi sie tak zapisało :p Quote
szkrabuch Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 A czy ktos z okolic Krakowa wybiera sie moze do Cieszyna w okolice Aguni76??? Quote
Alicja Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Portosik , pobudka , co tu tak cicho :razz::razz: Quote
agunia76 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Pozdrowionka od Portosa:multi:.Dzisiaj już jest lepiej z uszkiem ale nadal boli:razz:,a poztym to jest najukochańszy facet na ziemi :loveu: Quote
maggie1971 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 szkrabuch napisał(a):A czy ktos z okolic Krakowa wybiera sie moze do Cieszyna w okolice Aguni76??? A czemu pytasz?:evil_lol: Quote
maggie1971 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 agunia76 napisał(a):Pozdrowionka od Portosa:multi:.Dzisiaj już jest lepiej z uszkiem ale nadal boli:razz:,a poztym to jest najukochańszy facet na ziemi :loveu: Wymiziaj ode mnie Portosika, kochany psiak, :loveu:, a uszko niech się szybciutko zagoi. Quote
Alicja Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='maciaszek']Amikat, zmień tytuł! sluszna sugestia ;) Quote
agunia76 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 Witam. Nowe wieści od portosika .Jak już wcześniej mówiłam uszko coraz lepiej :lol: noale jeszcze czasem pobolewa:razz:,lecz psiak jest taki dzielny ze znosi wszystko jak i ból tak i łykanie lekarstw:loveu:.Coraz bardziej jest rozbrykany :evil_lol:,lubi zabawy z plastikowa butelką piłką i wszystkim tym co moze pogryść i popodrzucać:evil_lol: każda forma zabawy jest dla niego nowym wydarzeniem.Na spacerach zachowuje sie dobrze ,nie goni za innymi psami ani kotami .Przynajmniej jak narazie. Nawet nie wiecie jaki to uroczy i świetny Facet .Aha Portosik przybija wszystkim łapkę :loveu::multi: Quote
malawaszka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 cudne wieści od Portoska :loveu::loveu::loveu: czyli chłopak nie ma problemu z zostawaniem w domu? czy jeszcze nie wiadomo? Quote
agunia76 Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 malawaszka napisał(a):cudne wieści od Portoska :loveu::loveu::loveu: czyli chłopak nie ma problemu z zostawaniem w domu? czy jeszcze nie wiadomo? Jezeli chodzi ci czy może zostawać sam to jeszcze nie wiem :lol:,bo zawsze ktoś z nim jest:multi:.W niedziele przejdzie test i się zobaczy:evil_lol:.Mam nadzieje ze pomyślnie go przejdzie.:loveu: Quote
malawaszka Posted May 27, 2008 Posted May 27, 2008 ja też trzymam :kciuki: bo to ważna informacja przy szukaniu domku Quote
amikat Posted May 28, 2008 Author Posted May 28, 2008 dzwonia do mnie ludzie i pytaja. Udzielam informacji - i odsyłam do Agi! Quote
madzia828 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 prosze zajrzyjcie tutaj Mopek chory na raka ma trafić do schroniska:-(pilnie DT http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110563 Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='amikat']dzwonia do mnie ludzie i pytaja. Udzielam informacji - i odsyłam do Agi! :kciuki: ....... Quote
agunia76 Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 malawaszka napisał(a):Agaaa i co??? dzwonił ktoś do Ciebie?:razz: Tak dzwoniła Pani z Dąbrowy i jest zainteresowana adopcją Portosika,myśle że to poważne .Dzwoniłam dzisiaj do Amikat i obiecała że postara się jak najszybciej sprawdzic domek ,jeżeli wszystko bedzie ok to może w sobote Portos pojedzie do domu stałego. Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='agunia76']Tak dzwoniła Pani z Dąbrowy i jest zainteresowana adopcją Portosika,myśle że to poważne .Dzwoniłam dzisiaj do Amikat i obiecała że postara się jak najszybciej sprawdzic domek ,jeżeli wszystko bedzie ok to może w sobote Portos pojedzie do domu stałego. zaciskam :kciuki: mówiłam że jak u Agi to długo nie posiedzi ;):evil_lol: Quote
malawaszka Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 Z Dąbrowy Górniczej???? Ja tu mieszkam więc jakby co to i jutro mogę sprawdzić - chyba, że Amikat woli sama to luzik - ja będę miała Portka na oku jakby tu zamieszkał ;) Quote
Alicja Posted May 28, 2008 Posted May 28, 2008 [quote name='malawaszka']Z Dąbrowy Górniczej???? Ja tu mieszkam więc jakby co to i jutro mogę sprawdzić - chyba, że Amikat woli sama to luzik - ja będę miała Portka na oku jakby tu zamieszkał ;)a ja już pisałam Ci na GG :evil_lol:ino weszłam na wątek po linka Quote
szkrabuch Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Portosku kochany trzymam kciuki zebys sie udalo... juz na zawsze domek znalezc...:Dog_run::happy1: Quote
agunia76 Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 Portos wita dzisiaj wszystkich.Własnie wróciłem ze spaceru szedłem ładnie i nawet bez smyczy:multi:,biegałem tu i tam.Pani rzucała mi patyki a ja zanimi biegałem:eviltong: nawet czasami udało mi sie oddać patyk,żeby Pańcia mogła mi rzucić jeszcze raz:evil_lol:.Jeżeli wam chodzi o moje uszko to dzisiaj zabolało mnie tylko raz, jak chciałem się podrapać.Po drodze spotykałem moich kolegów i koleżanki:lol: i stwierdzam z całą stanowczością że koledzy mogą być :evil_lol:,ale koleżanki nie przypadły mi do gustu:p.Aha jeszcze jedno nielubie wartkich rzek Olza jest stanowczo dla mnie za wartka :shake:i nigdy do niej nie wejde:diabloti:.Pozdrawiam wszystkich wasz Portos. Quote
Recommended Posts