Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kurcze znow taka historia?!?!!?!?!?!ludzie sa niepowazni :angryy::angryy::angryy:jak mozna robic cos takiego psu - przeciez on juz sie przywiazal i bedzie mial traume:shake:.Moim zdaniem powinny byc jakies konsekwencje takiego nieodpowiedzialnego traktowania zwierzat....

Posted

NIe da sie rozmawiać. Jakoś tak.... mówimy różnymi jezykami....... Poprosiłam żeby go zatrzymał na czas szukania domu -
Powiedział - "nie jestem potworem"

Posted

amikat napisał(a):
NIe da sie rozmawiać. Jakoś tak.... mówimy różnymi jezykami....... Poprosiłam żeby go zatrzymał na czas szukania domu -

tiaaa po prostu anioł - cudowny anioł nam się objawił a my tacy niewdzięczni :angryy:

Posted

malawaszka napisał(a):
tiaaa po prostu anioł - cudowny anioł nam się objawił a my tacy niewdzięczni :angryy:

Ano właśnie, nosz qurde bele :angryy::mad: Co z tym Portosikiem będzie????
:placz::placz::placz:

Posted

Malawaszka, odwaliłaś kawał roboty!!! :loveu: :Rose: Mam nadzieję, że odezwą się wreszcie rozsądni ludzie... :roll:
I... świetne to psiątko z Twojego awatarka ;) pomponik na wietrze :loveu:
F.

Posted

malawaszka napisał(a):
nr telefonu w allegro maciaszka jest do Amikat?

amikat napisał(a):
numer na allegro od 7 .... jest do mnie

malawaszka napisał(a):
od 7 czy od 8 :cool3::lol:
Tak, to numer do Amikat.
Był na 8..., bo nie wiedziałam który dać, ale ponieważ widzę, że Amikat przyznaje się do tego na 7... to na ten zmieniłam :evil_lol:.

Posted

amikat napisał(a):

Brak słów :shake:

Posted

Anetko nie wiem co powiedzieć...czasem chciałoby się mieć karabin..
moze zaproponować tym ludziom takiego pluszowego? Siedzi w miejscu kłopotów nie sprawia nie trzeba wychodzić, karmić i bąków wąchac..
Szlag mnie trafia jak czytam takie rzeczy..smutne

Posted

Glutofia napisał(a):

moze zaproponować tym ludziom takiego pluszowego? Siedzi w miejscu kłopotów nie sprawia nie trzeba wychodzić, karmić i bąków wąchac..

Zgadzam się z Glutofią najlepiej niech kupią sobie pluszaka :mad:
Niesprawi to żadnych problemów i niebędą musieli się zastanawiać gdzie tym razem go przywiązać :angryy:
A przynajmniej dziecko będzie się cieszyć z zabawki :diabloti:

Posted

Raz mieliśmy do adopcji sznaucerke (też z Katowic :razz:) i się zgłosiło mnóstwo domów!!! Szkoda, że to dość dawno było i kontakty się zdeaktualizowały :shake: