agunia76 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Witam wszystkie cioteczki:multi:Mam wiadomości od Portoska:lol:.Portos ma się dobrze,w nowym domku jest poprostu pępkiem świata:loveu:,ma wybieg:lol:,uwielbia spędzać czas z nową panią tak, że pan zaczyna być zazdrosny:evil_lol:.Codziennie odwiedza go lekarz i dba o jego uszka:loveu:.Mam nadzieję że teraz już bedzie szczęśliwy i bedzie mu w końcu dobrze:loveu:. PORTOSKU BARDZO ZA TOBĄ TĘSKNIMY I ŻYCZYMY CI ŻEBYŚ BYŁ SZCZĘŚLIWY. :placz::placz::placz::Dog_run::happy1: Quote
AnkaG Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 Wielki :Rose: za opiekę i znalezienie domku dla Portosa. :lol: Trzymam kciuki aby ten domek był już tym prawdziwym. Quote
malawaszka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 :multi::multi::multi: CUDOWNIE!!!!!!! Portuś bądź grzeczny chłopaku i szczęśliwy :loveu: Quote
Alicja Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [FONT=Arial]przynajmniej Portosik :multi:dobrze trafił bo Nestor to ma totalnego pecha:shake:[/FONT] Quote
malawaszka Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 [quote name='Alicja'][FONT=Arial]przynajmniej Portosik :multi:dobrze trafił bo Nestor to ma totalnego pecha:shake:[/FONT] Nes to ma pecha, że urodził się na końcu świata :-( Quote
agunia76 Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 AnkaG napisał(a):Wielki :Rose: za opiekę i znalezienie domku dla Portosa. :lol: Trzymam kciuki aby ten domek był już tym prawdziwym. Te podziękowania należą się Amikat,bo to ona znalazła dom. Quote
AnkaG Posted July 9, 2008 Posted July 9, 2008 agunia76 napisał(a):Te podziękowania należą się Amikat,bo to ona znalazła dom. To dwa bukiety dla ciebie i Amikat. :lol: Quote
Fasolka Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Portosku, kciuki za stały domek i buziaki dla dziewczyn za znalezienie go :-):-):-) Quote
maggie1971 Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Wspaniałe wieści z nowego domku, Portosku bądź szczęśliwy Quote
szkrabuch Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Portosku, mam mnadzije ze jestes szczesliwy i ze to juz ten ostatni domek.... Czy ktos ma jakies aktualne wiesci o Portosku??? Quote
Fasolka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Puk, puk, może ktos wie co u Portoska? Quote
malawaszka Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 haha też dzisiaj się nad tym zastanawiałam :lol: Quote
amikat Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Portos ma sie świetnie. Jego Pan nadal choruje - ale pies ma sie jak pączek w maśle. Była u niego moja frenda z Krakowa. Trafił świetne. Quote
Fasolka Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Dzieki Amikat za info :loveu: Trzymamy kciuki za zdrowie właściciela Portoska a Portuniowi niech się wiedzie jak najlepiej :loveu: Quote
amikat Posted September 25, 2008 Author Posted September 25, 2008 tłuścioszek z niego bo najlepsza sąsiadka ukochana ma sklep mięsny..... cóż wiecej można powiedzieć! Quote
malawaszka Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 :loveu: fotki dopełniłyby całości ale wiem wiem, że to nie łatwe :multi: Quote
amikat Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 Nie łatwe bo mimo próśb nie przesyłają. Musicie mi wierzyć na słowo - a raczej mojej frendzie - że ma sie dobrze ... i tyje... Quote
malawaszka Posted October 3, 2008 Posted October 3, 2008 oby z tym tyciem to nie było tak na kwadratowo :lol: Quote
Recommended Posts