Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agunia76']Ala a moja suka ma na imię Sara :evil_lol:

:evil_lol::evil_lol:wiem ......tylko pisałam u Sabuni którą Amikat wiozła do Krakowa i mi sie tak zapisało :p

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

agunia76 napisał(a):
Pozdrowionka od Portosa:multi:.Dzisiaj już jest lepiej z uszkiem ale nadal boli:razz:,a poztym to jest najukochańszy facet na ziemi :loveu:

Wymiziaj ode mnie Portosika, kochany psiak, :loveu:, a uszko niech się szybciutko zagoi.

Posted

Witam. Nowe wieści od portosika .Jak już wcześniej mówiłam uszko coraz lepiej :lol: noale jeszcze czasem pobolewa:razz:,lecz psiak jest taki dzielny ze znosi wszystko jak i ból tak i łykanie lekarstw:loveu:.Coraz bardziej jest rozbrykany :evil_lol:,lubi zabawy z plastikowa butelką piłką i wszystkim tym co moze pogryść i popodrzucać:evil_lol: każda forma zabawy jest dla niego nowym wydarzeniem.Na spacerach zachowuje sie dobrze ,nie goni za innymi psami ani kotami .Przynajmniej jak narazie.
Nawet nie wiecie jaki to uroczy i świetny Facet .Aha Portosik przybija wszystkim łapkę :loveu::multi:

Posted

malawaszka napisał(a):
cudne wieści od Portoska :loveu::loveu::loveu: czyli chłopak nie ma problemu z zostawaniem w domu? czy jeszcze nie wiadomo?

Jezeli chodzi ci czy może zostawać sam to jeszcze nie wiem :lol:,bo zawsze ktoś z nim jest:multi:.W niedziele przejdzie test i się zobaczy:evil_lol:.Mam nadzieje ze pomyślnie go przejdzie.:loveu:

Posted

malawaszka napisał(a):
Agaaa i co??? dzwonił ktoś do Ciebie?:razz:

Tak dzwoniła Pani z Dąbrowy i jest zainteresowana adopcją Portosika,myśle że to poważne .Dzwoniłam dzisiaj do Amikat i obiecała że postara się jak najszybciej sprawdzic domek ,jeżeli wszystko bedzie ok to może w sobote Portos pojedzie do domu stałego.

Posted

[quote name='agunia76']Tak dzwoniła Pani z Dąbrowy i jest zainteresowana adopcją Portosika,myśle że to poważne .Dzwoniłam dzisiaj do Amikat i obiecała że postara się jak najszybciej sprawdzic domek ,jeżeli wszystko bedzie ok to może w sobote Portos pojedzie do domu stałego.

zaciskam :kciuki:

mówiłam że jak u Agi to długo nie posiedzi ;):evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']Z Dąbrowy Górniczej???? Ja tu mieszkam więc jakby co to i jutro mogę sprawdzić - chyba, że Amikat woli sama to luzik - ja będę miała Portka na oku jakby tu zamieszkał ;)a ja już pisałam Ci na GG :evil_lol:ino weszłam na wątek po linka

Posted

Portos wita dzisiaj wszystkich.Własnie wróciłem ze spaceru szedłem ładnie i nawet bez smyczy:multi:,biegałem tu i tam.Pani rzucała mi patyki a ja zanimi biegałem:eviltong: nawet czasami udało mi sie oddać patyk,żeby Pańcia mogła mi rzucić jeszcze raz:evil_lol:.Jeżeli wam chodzi o moje uszko to dzisiaj zabolało mnie tylko raz, jak chciałem się podrapać.Po drodze spotykałem moich kolegów i koleżanki:lol: i stwierdzam z całą stanowczością że koledzy mogą być :evil_lol:,ale koleżanki nie przypadły mi do gustu:p.Aha jeszcze jedno nielubie wartkich rzek Olza jest stanowczo dla mnie za wartka :shake:i nigdy do niej nie wejde:diabloti:.Pozdrawiam wszystkich wasz Portos.