Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nie wiecie jak się cieszę! Nie było mnie na dogo 3 dni a tu takie wieści... Hurrra! Wiekie dzięki za szybką akcję. Gdyby była na coś potrzebna kasa (karma, leki) to moja propozycja pozostaje w mocy. Oby docelowy domek znalazł się jak najszybciej. :-)

Posted

Widziałam wczoraj Kumpla / bo na to imię reaguje / przez kamerkę :multi::multi::multi:.
Sliczny , posłuszny , pańcia zawołała to trzeba przyjść i się pomiziać ...pańcia powiedziała to idź już spać...to piesio idzie :loveu:
Chyba już pokochał Agnieszkę , czuję że będzie płacz przy rozstaniu :razz::razz:

Dziś Aga w pracy to opiekę przejmują dzieciaczki i Jacek .

Posted

Witam wszystkich. Wbijam sie w ten watek bo los Portosika jest mi szczegolnie bliski..... jak dostalam wiadomosc na maila, potem na gg...to mi swieczki w oczach stanely.. to ja w marcu mialam go wziasc do siebie do Krakowa, po przywizywaniu go do kaloryfera..wrrr... nie bede juz tych ludzi komentowac bo szkoda slow a wszystko co mozna bylo o nich powidziec juz zostalo napisane... Jak dla mnie powinno byc prawo, zeby mozna bylo to samo zrobic ludziom co oni robia psiaczka...moze wtedy by sie nauczyli...

ciesze sie z calego serca ze Portosik ma Dt... oby jak najszybciej znalazl sie dla niego prawdziwy.... taki juz na cale zycie domek...

Od miesiac mam sznaucusia prawie 4 miesicznego w domu, niestety mieszkamy z cora w bloku i warunki mi ie pozwalaj na wziecie kolejnego...male dziecko i 2 psy to juz by bylo za duzo ...

ja ze swojej strony przesylam po znajomych linki do ogloszen... musi sie udac...

Posted

Szkrabuch, witaj na dogo :)!
Portos to cudowny pies - nie znam go osobiście, ale tak wnioskuję ze wszystkich wpisów osób, które miały z nim do czynienia - na pewno szybko znajdzie domek! Tego mu życzę :)!

Posted

A czy ktos wystawial moze Portosikowi ogloszenie na "MOJ PUPIL", mam tam konto i naprawde duzo ludkow tam zaglada......

nie mama danych na kogo dawac namiary, bo moge tam ogloszonko wystawic...., stad moje pytanko, czy z ogloszenia allegro moge skopiowac dane??? :cool3:

Posted

szkrabuch napisał(a):
A czy ktos wystawial moze Portosikowi ogloszenie na "MOJ PUPIL", mam tam konto i naprawde duzo ludkow tam zaglada......

nie mama danych na kogo dawac namiary, bo moge tam ogloszonko wystawic...., stad moje pytanko, czy z ogloszenia allegro moge skopiowac dane??? :cool3:

chyba nie było wstawiane :shake:więc wstaw jeśli możesz
dane kontaktowe te same ;)

Posted

Portosik , bo tak się jednak będzie się nazywał :p

Słucham ochów i ac
hów jaki chłopak jest kochaniutki :loveu::loveu::loveu:
Chłptasiek ma chore uffo :shake:i go boli straszecznie , więc pan pozbył się kłopota , bo uffo chore chorsiejsze :shake:

Posted

On wyglada na dość zaniedbanego , Pan niestety nie dbał o niego w ogóle, był brudny, z kleszczem , nie wyczesany , no i teraz to ucho. Portosku zdrowiej. A na takich właścicieli to nawet szkoda słów, ręce opadają:-(

Posted

Magda , najważniejsze że Potrosik bezpieczny , a wyleczyć trzeba :razz::razz:

A że zapytam on jest na normalnym DT czy pod skrzydłami Fundacji ? Bo może jak fundacji to Aga by mogła za leczenie brać fakturki od weta ?

Posted

Oj jak tu pusto :-o nikt nie zaglądał dzisiaj do Portosika :placz:,a on taki słodziutki.Dzisiaj zrobił mi podutkę plastkową butelką:crazyeye:gdzieś o trzeciej godziny nad ranem:diabloti:.A tak wogóle to żywe srebro:evil_lol:wszędzie go jest pełno:evil_lol:.Wbrew temu co mówił jego "pan:angryy:" to Portos nie robi w domku, a jak zacznie meldować to go chyba cały blok słyszy:lol:.Jezeli chodzi o uszko to dzisiaj byliśmy u weta i powiedział mi że naszczęście to tylko małe zapalenie ucha i do tygodnia powinno być wszystko ok, dał leki i trzeba czekać.NO TO CHYBA NA TYLE PORTOSIK PRZYBIJA WSZYSTKIM ŁAPKĘ:Dog_run::laola:

Posted

agunia76 napisał(a):
Oj jak tu pusto :-o nikt nie zaglądał dzisiaj do Portosika :placz:,a on taki słodziutki.Dzisiaj zrobił mi podutkę plastkową butelką:crazyeye:gdzieś o trzeciej godziny nad ranem:diabloti:.A tak wogóle to żywe srebro:evil_lol:wszędzie go jest pełno:evil_lol:.Wbrew temu co mówił jego "pan:angryy:" to Portos nie robi w domku, a jak zacznie meldować to go chyba cały blok słyszy:lol:.Jezeli chodzi o uszko to dzisiaj byliśmy u weta i powiedział mi że naszczęście to tylko małe zapalenie ucha i do tygodnia powinno być wszystko ok, dał leki i trzeba czekać.NO TO CHYBA NA TYLE PORTOSIK PRZYBIJA WSZYSTKIM ŁAPKĘ:Dog_run::laola:

Kochany Portosik:loveu:

Posted

szkrabuch napisał(a):
Agunia pytanko mam, czy Portosek je sucha karme????

Tak Portos je suchą karme :lol:ale też lubi małe co nieco :lol:a jak ładnie prosi istny szelma:evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']Portosik na pewno Sabuni podjada suchą ;) .
Myślę, że Portos wcina suchą , bo Adze by doby brakło jakby miała gotować ;)
Ala a moja suka ma na imię Sara :evil_lol: