maciaszek Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Jaki fajny chłopczyk :). I rzeczywiście nie taki duży. A co on tam dostawał, że tak ładnie prosił? :) Quote
Fasolka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Nie wiecie jak się cieszę! Nie było mnie na dogo 3 dni a tu takie wieści... Hurrra! Wiekie dzięki za szybką akcję. Gdyby była na coś potrzebna kasa (karma, leki) to moja propozycja pozostaje w mocy. Oby docelowy domek znalazł się jak najszybciej. :-) Quote
Alicja Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Widziałam wczoraj Kumpla / bo na to imię reaguje / przez kamerkę :multi::multi::multi:. Sliczny , posłuszny , pańcia zawołała to trzeba przyjść i się pomiziać ...pańcia powiedziała to idź już spać...to piesio idzie :loveu: Chyba już pokochał Agnieszkę , czuję że będzie płacz przy rozstaniu :razz::razz: Dziś Aga w pracy to opiekę przejmują dzieciaczki i Jacek . Quote
malawaszka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 kochany piesio - oby jego tułaczka się skończyła jak najszybciej! Quote
szkrabuch Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Witam wszystkich. Wbijam sie w ten watek bo los Portosika jest mi szczegolnie bliski..... jak dostalam wiadomosc na maila, potem na gg...to mi swieczki w oczach stanely.. to ja w marcu mialam go wziasc do siebie do Krakowa, po przywizywaniu go do kaloryfera..wrrr... nie bede juz tych ludzi komentowac bo szkoda slow a wszystko co mozna bylo o nich powidziec juz zostalo napisane... Jak dla mnie powinno byc prawo, zeby mozna bylo to samo zrobic ludziom co oni robia psiaczka...moze wtedy by sie nauczyli... ciesze sie z calego serca ze Portosik ma Dt... oby jak najszybciej znalazl sie dla niego prawdziwy.... taki juz na cale zycie domek... Od miesiac mam sznaucusia prawie 4 miesicznego w domu, niestety mieszkamy z cora w bloku i warunki mi ie pozwalaj na wziecie kolejnego...male dziecko i 2 psy to juz by bylo za duzo ... ja ze swojej strony przesylam po znajomych linki do ogloszen... musi sie udac... Quote
maciaszek Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Szkrabuch, witaj na dogo :)! Portos to cudowny pies - nie znam go osobiście, ale tak wnioskuję ze wszystkich wpisów osób, które miały z nim do czynienia - na pewno szybko znajdzie domek! Tego mu życzę :)! Quote
malawaszka Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Witaj na dogo szkrabuch :multi: im nas więcej tym większa szansa na szybkie znalezienie domku dla Portoska!!! Dzięki wielkie! :Rose: Quote
szkrabuch Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 A czy ktos wystawial moze Portosikowi ogloszenie na "MOJ PUPIL", mam tam konto i naprawde duzo ludkow tam zaglada...... nie mama danych na kogo dawac namiary, bo moge tam ogloszonko wystawic...., stad moje pytanko, czy z ogloszenia allegro moge skopiowac dane??? :cool3: Quote
Alicja Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 szkrabuch napisał(a):A czy ktos wystawial moze Portosikowi ogloszenie na "MOJ PUPIL", mam tam konto i naprawde duzo ludkow tam zaglada...... nie mama danych na kogo dawac namiary, bo moge tam ogloszonko wystawic...., stad moje pytanko, czy z ogloszenia allegro moge skopiowac dane??? :cool3: chyba nie było wstawiane :shake:więc wstaw jeśli możesz dane kontaktowe te same ;) Quote
szkrabuch Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 ROBI SIE... heh tu jest link do ogloszonka http://www.mojpupil.pl/psy-oddam-*Rasa_Mieszana,33.html niestety jest tam bardzo malo znakow, tylko 500 do wykorzystania, wiec musialm strasznie okroic to ogloszenie...:oops: Quote
Alicja Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 http://dziennikmetro.pl/zwierzyniec/oddam-do-adopcji/psy/?&add=1088 Quote
szkrabuch Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Dzialamy dalej... PORTOSIK NAPEWNO ZNAJDZIEMY CI WSPANIALY DOMEK... http://kkrzysiu.win.pl/e-sznaucery/forum/viewtopic.php?p=6605#6605 Quote
Alicja Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Portosik , bo tak się jednak będzie się nazywał :p Słucham ochów i achów jaki chłopak jest kochaniutki :loveu::loveu::loveu: Chłptasiek ma chore uffo :shake:i go boli straszecznie , więc pan pozbył się kłopota , bo uffo chore chorsiejsze :shake: Quote
maggie1971 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 On wyglada na dość zaniedbanego , Pan niestety nie dbał o niego w ogóle, był brudny, z kleszczem , nie wyczesany , no i teraz to ucho. Portosku zdrowiej. A na takich właścicieli to nawet szkoda słów, ręce opadają:-( Quote
Alicja Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Magda , najważniejsze że Potrosik bezpieczny , a wyleczyć trzeba :razz::razz: A że zapytam on jest na normalnym DT czy pod skrzydłami Fundacji ? Bo może jak fundacji to Aga by mogła za leczenie brać fakturki od weta ? Quote
agunia76 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Oj jak tu pusto :-o nikt nie zaglądał dzisiaj do Portosika :placz:,a on taki słodziutki.Dzisiaj zrobił mi podutkę plastkową butelką:crazyeye:gdzieś o trzeciej godziny nad ranem:diabloti:.A tak wogóle to żywe srebro:evil_lol:wszędzie go jest pełno:evil_lol:.Wbrew temu co mówił jego "pan:angryy:" to Portos nie robi w domku, a jak zacznie meldować to go chyba cały blok słyszy:lol:.Jezeli chodzi o uszko to dzisiaj byliśmy u weta i powiedział mi że naszczęście to tylko małe zapalenie ucha i do tygodnia powinno być wszystko ok, dał leki i trzeba czekać.NO TO CHYBA NA TYLE PORTOSIK PRZYBIJA WSZYSTKIM ŁAPKĘ:Dog_run::laola: Quote
Edi100 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 agunia76 napisał(a):Oj jak tu pusto :-o nikt nie zaglądał dzisiaj do Portosika :placz:,a on taki słodziutki.Dzisiaj zrobił mi podutkę plastkową butelką:crazyeye:gdzieś o trzeciej godziny nad ranem:diabloti:.A tak wogóle to żywe srebro:evil_lol:wszędzie go jest pełno:evil_lol:.Wbrew temu co mówił jego "pan:angryy:" to Portos nie robi w domku, a jak zacznie meldować to go chyba cały blok słyszy:lol:.Jezeli chodzi o uszko to dzisiaj byliśmy u weta i powiedział mi że naszczęście to tylko małe zapalenie ucha i do tygodnia powinno być wszystko ok, dał leki i trzeba czekać.NO TO CHYBA NA TYLE PORTOSIK PRZYBIJA WSZYSTKIM ŁAPKĘ:Dog_run::laola: Kochany Portosik:loveu: Quote
szkrabuch Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Kochany Portosik to prawda i kochana Agunia, ktora sie nim teraz zajmuje...:multi::grins::-) Quote
szkrabuch Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Agunia pytanko mam, czy Portosek je sucha karme???? Quote
Alicja Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Portosik na pewno Saruni [ ;)] podjada suchą ;) . Myślę, że Portos wcina suchą , bo Adze by doby brakło jakby miała gotować ;) Quote
agunia76 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 szkrabuch napisał(a):Agunia pytanko mam, czy Portosek je sucha karme???? Tak Portos je suchą karme :lol:ale też lubi małe co nieco :lol:a jak ładnie prosi istny szelma:evil_lol: Quote
agunia76 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Alicja']Portosik na pewno Sabuni podjada suchą ;) . Myślę, że Portos wcina suchą , bo Adze by doby brakło jakby miała gotować ;) Ala a moja suka ma na imię Sara :evil_lol: Quote
Recommended Posts