Edi100 Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Wow cuuuudownie!:multi::multi::multi::multi::multi::loveu::loveu::loveu: Quote
Onaa Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 To wspaniała wiadomość !!!!!!!!!!!!!!!!! Tak bardzo się cieszę, że Portosikowi się udało :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: i życzę mu powodzenia i dużo miłości w nowym domu !!!!!!!!!! :) A skoro tutaj szczęśliwe zakończenie psiej historii to zapraszam na wątek Aresa i Simsona. Dla nich także bardzo bym chciała aby znalazły swoje domki !!! Wątek Aresika: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104532&page=22 Wątek terierowatego Simsona: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71461 Niestety nie umiem wklejać banerków :oops: Quote
monita Posted February 18, 2008 Posted February 18, 2008 Wspaniała wiadomość :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
amikat Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 za kilka dni wkleje foty... umówiłam sie z nowymi włascicielami ze poczekamy ze spotkaniem bo Portos silnie na mnie reaguje. Wyja kiedy odchodzę . Chcemu mu tego oszczędzić. Wkleje rozliczenie za Portosika i poprosze was cioteczki o zgodę na przekazanie srodków które zostały na inna bbiedę.. Quote
Fasolka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Amikat, każdy na Ciebie silnie reaguje :loveu: :evil_lol::evil_lol::loveu: ;-) Ja to Cię po prostu miałam ochotę uściskać za wszytko co robisz :-) :loveu::loveu::loveu: Quote
amikat Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 e tammm. fasolko bo się zarumienie..... Bidulek nadal ma chore uchole..... ale jaka rodzina fajnista.... Quote
malawaszka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 cudownie :multi: a uchole do wesela się zagoją ;) Quote
Fasolka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 A co w tych ucholach jest? jak wygląda leczenie, tzn jak się zapowiada, jakoś jeszcze długo? I eeeee tam, nie ma się co rumienić, to naga prawda ;-) F. Quote
amikat Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 czyszczenie uszu - 2 x dziennie i krople 2 x dziennie Quote
Fasolka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Mam nadzieję, że daje sobie to robić? A jak długo to leczenie potrwa? Quote
amikat Posted February 19, 2008 Author Posted February 19, 2008 dawać daje tylko malutek popiskuje . Boli go szczególnie prawe.... Quote
Fasolka Posted February 19, 2008 Posted February 19, 2008 Maluch bieduś :-( Ale teraz to juz tylko będzie lepiej :-) Trzymam kciuki za wyzdrowienie i wielką miłość Nowego Domku do Portuska :-) Quote
malawaszka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 a jakby ktoś chciał psiaka tak samo pięknie zbudowanego tylko odrobinkę ;) dojrzalszego to o! proszę - też mamy: TEODOREK pilnie szukamy domku - to mix sznaucera, mądry, szybko okazał się psem domowym i cudownym - teraz jest ogolony, ale normalnie ma brodę i sznupkowe kudełki - jest w Warszawie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=105735 Quote
amikat Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Domek pPortoskowy donosi, że Portosik obecnie zwany KOLESIEM, ma sie bardzo dobrze. Szybko sie uczy, jest BARDZO grzeczny i kochany. Rodzinka posłała pierwsze fotki Quote
amikat Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Taki byłem zmeczony po tej adopcji ze zaqsnąłem jak kamień....musze tylko pilnowac wersalki , żeby mi nie zniknęła.... Quote
amikat Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Obudziłem sie ... patrze a mój Pan i Pani są - są tutaj!!!!!! Widziecie jak sie ze szczęścia usmiecham??!! Quote
amikat Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Najfajniejsza w tym domku jest taka mała malutka dziewczynka..... Jak ja ją kocham! Musze jej bardziej pilnować - żeby nie zniknęła - bardziej niż wersalki! Quote
amikat Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Moja Pani często mówi ze jestem śliczny, madry i ze mnie BARDZO kocha! A ja bardzo lubie tego słuchać...... Ale mi tu dobrze! Quote
amikat Posted February 21, 2008 Author Posted February 21, 2008 Domek donosi ponadto że Portosek - Koleś czesto biega po domiu i sprawdza zczy aby miska stoi na swoim miejscu i czy jest pełna..... Nie je - zaglada tylko. Jego Pan pracuje w domu. Podobno Portek stale leży przy nim, na nogach. JUZ NAUCZYŁ SIE chdzić na smyczy!!!!!!! Taki zdolny! Quote
madzia828 Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 no to zdolniacha z Portoska:evil_lol: jaki on szczęśliwy na tych fotkach:loveu::loveu: Quote
Fasolka Posted February 21, 2008 Posted February 21, 2008 Boże.... Pycho, pełne szczęścia... To zdjęcie, po prostu mam świeczki w oczach: Sama radość :-) Nowy domku - serdeczne uściski :-) Amikat - buziak!!!!! Quote
Recommended Posts