Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To wspaniała wiadomość !!!!!!!!!!!!!!!!!
Tak bardzo się cieszę, że Portosikowi się udało :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: i życzę mu powodzenia i dużo miłości w nowym domu !!!!!!!!!!
:)
A skoro tutaj szczęśliwe zakończenie psiej historii to zapraszam na wątek Aresa i Simsona. Dla nich także bardzo bym chciała aby znalazły swoje domki !!!
Wątek Aresika:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=104532&page=22
Wątek terierowatego Simsona:
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=71461

Niestety nie umiem wklejać banerków :oops:

Posted

za kilka dni wkleje foty... umówiłam sie z nowymi włascicielami ze poczekamy ze spotkaniem bo Portos silnie na mnie reaguje. Wyja kiedy odchodzę . Chcemu mu tego oszczędzić. Wkleje rozliczenie za Portosika i poprosze was cioteczki o zgodę na przekazanie srodków które zostały na inna bbiedę..

Posted

Amikat, każdy na Ciebie silnie reaguje :loveu: :evil_lol::evil_lol::loveu: ;-) Ja to Cię po prostu miałam ochotę uściskać za wszytko co robisz :-) :loveu::loveu::loveu:

Posted

Domek pPortoskowy donosi, że Portosik obecnie zwany KOLESIEM, ma sie bardzo dobrze. Szybko sie uczy, jest BARDZO grzeczny i kochany.
Rodzinka posłała pierwsze fotki

Posted

Najfajniejsza w tym domku jest taka mała malutka dziewczynka..... Jak ja ją kocham! Musze jej bardziej pilnować - żeby nie zniknęła - bardziej niż wersalki!

Posted

Domek donosi ponadto że Portosek - Koleś czesto biega po domiu i sprawdza zczy aby miska stoi na swoim miejscu i czy jest pełna..... Nie je - zaglada tylko. Jego Pan pracuje w domu. Podobno Portek stale leży przy nim, na nogach. JUZ NAUCZYŁ SIE chdzić na smyczy!!!!!!! Taki zdolny!