Fasolka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Oooooooooo, jak się cieszę, że maluch w DT!!!! Wielkie dzięki Matyldo :loveu: Mam nadzieję, że to drapanie to nie świerzb :lookarou: Quote
amikat Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 Świerzb na bank nie - skóra była czysta tylko blizny po zębach. Quote
malawaszka Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 haha Portek :lol: Amikat daj linka do allegro Portosa - będzie można kopiować tekst do ogłoszeń i zaraz go wrzucę na alegratkę Quote
amikat Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=306362735 Quote
zala08 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Witam, dziewczyny czy można wysyłać jeszcze dla niego pieniądze? Quote
amikat Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 oczywiście zę tak - bardzo prosimy o wsparcie. CIagle leczymy jego uchole a rozliczenie wpat i kosztów jest na stronie wcześniej Quote
amikat Posted February 13, 2008 Author Posted February 13, 2008 "FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT" 41-303 Dąbrowa Górnicza ul. Kasprzaka 62 m21 Nr konta bankowego 93 1560 0013 2367 0569 2079 0001 Portosik bardzo bardzo dziękuje za wsparcie! Quote
Fasolka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Portuś, pokaż się światu!!!! Do góry!!!! Quote
wanda szostek Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 No to teraz już tylko szukamy i czekamy na domek. Wstawcie w pierwszym poście gdzie oprócz Allegro ogłoszony. Może z DT trochę więcej informacji o piesku do ogłoszenia, bo konkretów mało. Quote
amikat Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Portos jest SUPER GRZECZNYM Pem - domek tymczasowy donosi że to SUPER PIES. Wczoraj odpchlony był po raz drugi... jego chyba swędzi sóra po fryzjerze - bo teraz do niej powietrze dociera!!!!! Quote
malawaszka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/989791_portos_los_dal_mu_druga_szanse_teraz.html jakby ktoś miał ochotę wyróżnić agłoszenie Portosa to: Wyróżnienie ogłoszenia na 7 dni Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Wpisz kod: tylko kod proszę tu wpisać, albo mi na pw bo to ja muszę wpisać w rubryczkę Quote
malawaszka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 na dobry początek wyróżniłam o 3 punkty Portoska Quote
amikat Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 a Portoskowi nikt nie da domku na Walentynki???!!!! Quote
amikat Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Dziewczyny dom tymczasowy mamy tylko do jutra... Do jutra musimy znaleźć inny tymczas .... albo hotel...... Wspólokatorce Matyldy przeszkadza szczekanie.... Quote
malawaszka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 cholera :placz: czyli co? on szczeka żeby szczekać? czy jak to szczekanie wygląda? Quote
Fasolka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 O cholercia, to on jakos tak uciążliwie szczeka? Kurka, biedny mały, przecież to trwa zanim się zaaklimatyzuje... Może on tym szczekaniem wyraża niepewność i strach - przecież dopiero tam trafił - jest w obcym miejscu z nieznanymi ludźmi... Ech, życie. Ja w tym miesiącu naprawdę już nic nie dam rady dorzucić :-( Quote
Edi100 Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Fasolka napisał(a):O cholercia, to on jakos tak uciążliwie szczeka? Kurka, biedny mały, przecież to trwa zanim się zaaklimatyzuje... Może on tym szczekaniem wyraża niepewność i strach - przecież dopiero tam trafił - jest w obcym miejscu z nieznanymi ludźmi... Ech, życie. Ja w tym miesiącu naprawdę już nic nie dam rady dorzucić :-( Szczekanie ( mocne i czeste) świdczy o tym że Pies czuje sie wazny w domku. Ja mam z tym ( a raczej miałam) duzy problem z Foką ( szczekała non stop na wszystko i wszystkich). Zadziałam spryskiwacz z wodą! Kiedy zaczyna japać ja mówiąc nie wolno psikałam ja woda a teraz kiedy zaczyna wystarczy powiedzieć -idę po wode.Działa:evil_lol: Quote
Fasolka Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 Edi100 napisał(a):Szczekanie ( mocne i czeste) świdczy o tym że Pies czuje sie wazny w domku. Ja mam z tym ( a raczej miałam) duzy problem z Foką ( szczekała non stop na wszystko i wszystkich). Zadziałam spryskiwacz z wodą! Kiedy zaczyna japać ja mówiąc nie wolno psikałam ja woda a teraz kiedy zaczyna wystarczy powiedzieć -idę po wode.Działa:evil_lol: Edi, pewnie masz rację, w końcu jak siedział w schronie to chował się za budę i udawał, że go nie ma... Zasugerowałam się moją mini sznautzi, która jak się podekscytuje w nowym miejscu, w obcym mieszkaniu to szczeka jak oszołom, szczeka i się chowa ;-) Ale ona boi się prawie wszystkiego i to szczekanie chyba ma zwrócić na nia uwagę, odegnać te strachy... W domu właściwie nie szczeka, chyba, że właśnie dzieje się coś nietypowego...:diabloti: Kurczę, napiszcie coś dziewczyny o tym szczekaniu Portusia, co się dzieje, jak mu pomóc, w sensie na dłużej, bo przecież DS też może nie zdzierżyć ciągłego dziamgotania :-( Biedna Matylda, biedny Portek :-( Quote
papudraczek Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Potosik ty szczekaczu!!:shake: ja juz sie zakrecilam!! jak to jest portos od dzis jest w nowym DT, w hotelu czy jak!!?? jezeli potrzebujecie pieniazkow na hotel to moge troszke wspomoc tylko przeslijcie mi konto na pw. Quote
malawaszka Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 [quote name='amikat']"FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT" 41-303 Dąbrowa Górnicza ul. Kasprzaka 62 m21 Nr konta bankowego 93 1560 0013 2367 0569 2079 0001 Portosik bardzo bardzo dziękuje za wsparcie! Papudraczku tu jest konto Quote
Recommended Posts