Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

"FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT"
41-303 Dąbrowa Górnicza
ul. Kasprzaka 62 m21

Nr konta bankowego
93 1560 0013 2367 0569 2079 0001

Portosik bardzo bardzo dziękuje za wsparcie!

Posted

Portos jest SUPER GRZECZNYM Pem - domek tymczasowy donosi że to SUPER PIES.

Wczoraj odpchlony był po raz drugi... jego chyba swędzi sóra po fryzjerze - bo teraz do niej powietrze dociera!!!!!

Posted

http://ale.gratka.pl/ogloszenie/989791_portos_los_dal_mu_druga_szanse_teraz.html

jakby ktoś miał ochotę wyróżnić agłoszenie Portosa to:

Wyróżnienie ogłoszenia na 7 dni

Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt
Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:
Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty
Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:
Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów
Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:
Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów
Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie
Wpisz kod:
tylko kod proszę tu wpisać, albo mi na pw bo to ja muszę wpisać w rubryczkę

Posted

Dziewczyny dom tymczasowy mamy tylko do jutra... Do jutra musimy znaleźć inny tymczas .... albo hotel......
Wspólokatorce Matyldy przeszkadza szczekanie....

Posted

O cholercia, to on jakos tak uciążliwie szczeka? Kurka, biedny mały, przecież to trwa zanim się zaaklimatyzuje... Może on tym szczekaniem wyraża niepewność i strach - przecież dopiero tam trafił - jest w obcym miejscu z nieznanymi ludźmi... Ech, życie. Ja w tym miesiącu naprawdę już nic nie dam rady dorzucić :-(

Posted

Fasolka napisał(a):
O cholercia, to on jakos tak uciążliwie szczeka? Kurka, biedny mały, przecież to trwa zanim się zaaklimatyzuje... Może on tym szczekaniem wyraża niepewność i strach - przecież dopiero tam trafił - jest w obcym miejscu z nieznanymi ludźmi... Ech, życie. Ja w tym miesiącu naprawdę już nic nie dam rady dorzucić :-(

Szczekanie ( mocne i czeste) świdczy o tym że Pies czuje sie wazny w domku. Ja mam z tym ( a raczej miałam) duzy problem z Foką ( szczekała non stop na wszystko i wszystkich). Zadziałam spryskiwacz z wodą! Kiedy zaczyna japać ja mówiąc nie wolno psikałam ja woda a teraz kiedy zaczyna wystarczy powiedzieć -idę po wode.Działa:evil_lol:

Posted

Edi100 napisał(a):
Szczekanie ( mocne i czeste) świdczy o tym że Pies czuje sie wazny w domku. Ja mam z tym ( a raczej miałam) duzy problem z Foką ( szczekała non stop na wszystko i wszystkich). Zadziałam spryskiwacz z wodą! Kiedy zaczyna japać ja mówiąc nie wolno psikałam ja woda a teraz kiedy zaczyna wystarczy powiedzieć -idę po wode.Działa:evil_lol:

Edi, pewnie masz rację, w końcu jak siedział w schronie to chował się za budę i udawał, że go nie ma... Zasugerowałam się moją mini sznautzi, która jak się podekscytuje w nowym miejscu, w obcym mieszkaniu to szczeka jak oszołom, szczeka i się chowa ;-) Ale ona boi się prawie wszystkiego i to szczekanie chyba ma zwrócić na nia uwagę, odegnać te strachy... W domu właściwie nie szczeka, chyba, że właśnie dzieje się coś nietypowego...:diabloti:
Kurczę, napiszcie coś dziewczyny o tym szczekaniu Portusia, co się dzieje, jak mu pomóc, w sensie na dłużej, bo przecież DS też może nie zdzierżyć ciągłego dziamgotania :-( Biedna Matylda, biedny Portek :-(

Posted

Potosik ty szczekaczu!!:shake:
ja juz sie zakrecilam!! jak to jest portos od dzis jest w nowym DT, w hotelu czy jak!!??
jezeli potrzebujecie pieniazkow na hotel to moge troszke wspomoc tylko przeslijcie mi konto na pw.

Posted

[quote name='amikat']"FUNDACJA S.O.S. dla ZWIERZĄT"
41-303 Dąbrowa Górnicza
ul. Kasprzaka 62 m21

Nr konta bankowego
93 1560 0013 2367 0569 2079 0001

Portosik bardzo bardzo dziękuje za wsparcie!

Papudraczku tu jest konto