monita Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Zrobi się piękniś :razz: Jak jest taki chudy, to nie strzyżcie go bardzo :p Quote
amikat Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Jasne - choc śmierdzi jak 100 bandytów... ta sierść jest taka aż nieprzyjemna w dotyku. Quote
monita Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Na zdjęciu nie wyglądał na bardzo zarośniętego :shake: A stan sierści i skóry jest dobry ?? Nic mu się nie dzieje ?? Quote
amikat Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 taki czrny kocmołuch .... ech... SIerść jest aż sztywna, stercząca. Wykapiemuy. fryzjer oporzadzi i zobaczymy Quote
monita Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Sznaucery mają sztywną, szorstką sierść. Jak będziesz robić zdjęcia, to ustaw go obok nogi. Quote
amikat Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 hehehe -jasne! Przyjęłam do wiadomości. Z allegro 2 osoby sie zgłaszaja ! Będę sprwdzała domki! Quote
malawaszka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 trzymam :kciuki: za akcję i za sprawdzanie domków!!! Amikat a jakby domki nie zdecydowały się na Portosa a byłyby w porządku to www.sznaucery.rix.pl - może któryś ze sznupkowatych ze strony by się spodobał :cool3: a teraz proszę o kciuki dl mojej Lunki bo jedziemy usuwać przepuklinę :placz: Quote
amikat Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 jasne ze przekaze!!!!!!! moze inna bieda znajdzie miejsce... Quote
Fasolka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Zrobiłam przelew - 50 złociszy na karmę dla Portiego. Mam nadzieję, że cała ta operacja się powiedzie i psiak odżyje a potem znajdzie cudo-domek :-) Quote
amikat Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 dzieuję bardzo bardzo! w imieniu Portosa Quote
amikat Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 i - mały siedzi bezpiecznie w szpitaliku - nie taki malutki bo sięga do kolana. Ma rozkoszna brudkę i...... śmierdzi jak SMOK!!!! Okropnie. Co ciekawe - bardzo długo tulił sie przed wyjściem do pracowników schroniska.... zmyśle ze doznał od nich dużo dobrego... Ma zapalenie spojówek. Już dostaje leki. Najadł sie do syta. Podczas podróży samochodem - zasypiał. Włosy , sierść ma długą i puchatą - grubą ale tez maskuje ona jego chudość. Przy głaskaniu czuje sie zebra. Na mordce, koło oczu, na nogach ma świeże ranki. Myślę ze to efekt walki o miskę.... Ma długi ogonek - sierść pozlepiana od brudu.... Na smyczy chodzić nie potrafi ale pomalutku łapie. Dużo nad nim pracy.... Quote
malawaszka Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 ahhh pojechałabym go zobaczyć :loveu: ale nie mam jak się ruszyć z domu bo muszę siedzieć z Luną :shake: Quote
Lidan Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Powodzenia malutki! Teraz już powinno być "z górki". Elegancki i czysciutki piesek szybciej znajdzie pewnie nowego pana :-) Quote
maciaszek Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Ale fajnie, że już nie siedzi w schronie :). Może tytuł zmień, Amikat? Napisz, że potrzebne wsparcie finansowe i oczywiście DT! Quote
amikat Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Ja oczywiście z techniką na bakier - coś pokicałam przy zgrywaniu zdjęć i qpa........ jutro kolega maż pomoże i wkleję wam tez dzisiaj - jaki był..... i te z jutra o salonie psiej piękności! On ze sznaucera ma tak ,...... 80 % reszta urok i szarm! Quote
Onaa Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Cieszę się, że Portosikowi już żaden pies nie będzie dokuczał :multi:! Teraz piesku - po domek !!!! Oby jak najszybciej i jak najlepszy , żeby ktoś cię pokochał tak jak na to zasługujesz. Wysłałam 50 zł dla "maluszka", tylko że pocztą więc trochę czasu zanim dojdą. I proszę , wymiziajcie małego ode mnie :loveu: , on potrzebuje dużo miłości ! Quote
Fasolka Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 Też jestem ciekawa tych zdjęć :-) Na pewno wykąpany, ostrzyżony i zaopiekowany poczuje się znacznie lepiej... Bardzo, bardzo się cieszę, że udało się go wyciągnąć :-) Teraz odżyje i na pewno znajdzie kochający dom :-) Quote
Recommended Posts