Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 619
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

trzymam :kciuki: za akcję i za sprawdzanie domków!!! Amikat a jakby domki nie zdecydowały się na Portosa a byłyby w porządku to www.sznaucery.rix.pl - może któryś ze sznupkowatych ze strony by się spodobał :cool3:

a teraz proszę o kciuki dl mojej Lunki bo jedziemy usuwać przepuklinę :placz:

Posted

i - mały siedzi bezpiecznie w szpitaliku - nie taki malutki bo sięga do kolana. Ma rozkoszna brudkę i...... śmierdzi jak SMOK!!!! Okropnie.

Co ciekawe - bardzo długo tulił sie przed wyjściem do pracowników schroniska.... zmyśle ze doznał od nich dużo dobrego...
Ma zapalenie spojówek. Już dostaje leki. Najadł sie do syta. Podczas podróży samochodem - zasypiał.

Włosy , sierść ma długą i puchatą - grubą ale tez maskuje ona jego chudość. Przy głaskaniu czuje sie zebra.

Na mordce, koło oczu, na nogach ma świeże ranki. Myślę ze to efekt walki o miskę....

Ma długi ogonek - sierść pozlepiana od brudu....

Na smyczy chodzić nie potrafi ale pomalutku łapie. Dużo nad nim pracy....

Posted

Ja oczywiście z techniką na bakier - coś pokicałam przy zgrywaniu zdjęć i qpa........

jutro kolega maż pomoże i wkleję wam tez dzisiaj - jaki był..... i te z jutra o salonie psiej piękności!

On ze sznaucera ma tak ,...... 80 % reszta urok i szarm!

Posted

Cieszę się, że Portosikowi już żaden pies nie będzie dokuczał :multi:! Teraz piesku - po domek !!!! Oby jak najszybciej i jak najlepszy , żeby ktoś cię pokochał tak jak na to zasługujesz.

Wysłałam 50 zł dla "maluszka", tylko że pocztą więc trochę czasu zanim dojdą.

I proszę , wymiziajcie małego ode mnie :loveu: , on potrzebuje dużo miłości !

Posted

Też jestem ciekawa tych zdjęć :-) Na pewno wykąpany, ostrzyżony i zaopiekowany poczuje się znacznie lepiej... Bardzo, bardzo się cieszę, że udało się go wyciągnąć :-)
Teraz odżyje i na pewno znajdzie kochający dom :-)