malawaszka Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 on jest młodziutki i jak będą fajne zdjęcia to migiem będzie domek!!! Mogę podjechać popstrykać fajne fotki jak już będzie wyszykowany :razz: Quote
monita Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Czyli on będzie mieć DT czy idzie do hotelu ?? Quote
maciaszek Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 monita napisał(a):Czyli on będzie mieć DT czy idzie do hotelu ??Czy też do kliniki na Brynowie? Quote
amikat Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 on idzie do kliniki na brynów. Tam go wyczeszemy, wykąpiemy i zobaczymy czego jeszcze potrzebuje!!!!! Dzisiaj chyba uda sie go wyrwać! Quote
Fasolka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Super! Daj znać jak poszło i czego jeszcze potrzeba :-) Trzymam kciuki. Quote
amikat Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 myśle ze fobrej kalorycznej karmy.... Quote
amikat Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Gdzie sie te domki wszystkie pochowały , co? Quote
amikat Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 pieniądze - te zadeklaroane na wątku jeszcze nie spłynęły.... ale pomału... ja go wyciagne a potem bedę sie martwiła. Quote
monita Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Postaram się coś dorzucić, tylko nie wiem ile będę mogła. Ewentualnie zrobię jakiś bazarek na niego. Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Domku nie ma bo on za bardzo nie był ogłaszany jeszcze - potrzebne zdjęcia Quote
amikat Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 nie -atk jak pisałam - t nie jest tak ze mogę isć i zrobić. Jak go wyciagne - to zrobie Quote
Fasolka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Co do deklarowanej wpłaty - przedwczoraj po południu zrobiłam przelew z konta w Pekao SA, może być, że idzie więcej niż dobę :-( Amikat, ile taka dobra, kaloryczna karma kosztuje? I jaka to jest, znasz się na tym? Bo ja zawsze raczej dietetyczne kupowałam, specjalne i teraz też intestinala kupuję… Powiedz, czy jak zrobię przelew na nią kupisz ją i zawieziesz mu? Tak będzie chyba szybciej niż jak ja kupię i wyślę? Proszę… F. Quote
Figi Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Amikat- miałam wpłacić dla Portosa 50 zł., ale po remanencie w finansach udało mi się wyskubaś jeszcze 15. Dzisiaj poszedł przelew -65zł. Pozdrawiam Cię serdecznie i podziwiam. JESTEŚ WIELKA! :loveu::cool2::angel: Quote
malawaszka Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 :multi::multi::multi: cudownie!!! wierzę, że jak będą fotki to migusiem znajdziemy domek dla Portoska :multi: Quote
grazyna9915 Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 Wiem, że oprócz kalorycznej karmy można kupić u weterynarza specjalny proszek z ROYALA. Można rozrabiać go z wodą, jedna saszetka kosztuje chyba 4-y zł. Quote
amikat Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 ten proszek to konwalescent A karma - kupuje Bozite - z reniferem. Dobra i kaloryczna. Jezeli chcecie go wesprzec to prosze o wpłaty na sos dla zwierzat. Quote
monita Posted February 8, 2008 Posted February 8, 2008 A bardzo wychudzony jest ?? Bozita - szwedzka jakość :razz: Quote
amikat Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 jest chudy i taki wycofany.... zrezygnowany. Włosy maskuja ale jak go pogłaskasz - czuć kosteczki. Quote
amikat Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 nie. Dopiero od dzisiaj jest wolne miekjsce. Czeka go jescze kąpiel i strzyzenie! Quote
Recommended Posts