modliszka84 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 i nawet zaden z czytelników "Przyjaciel pies" sie Totkiem nie zainteresował... NAzwa czasopisma mówi sama za siebie, szkoda ze żaden z czytelników sie nim nie okazał i nie zainteresował losem Totka. Quote
kasia14 Posted June 27, 2008 Posted June 27, 2008 A może by spróbować w ''mój pies''? Dla Loli ogłoszenie tam było szczęśliwe... Narazie żaden domek się niestety dla TOtka nie zapowiada, więc można spróbowac, najwyżej się troche w kolejce poczeka... Jak sie tam daje prośbe o ogłosznie? trzeba wysłać emaila? Quote
modliszka84 Posted June 27, 2008 Author Posted June 27, 2008 Trzeba wysłac maila do redakcji albo zadzwonic i czekac chyba. Zaznaczyc trzeba do jakiego działu ma byc, krótki opis na kilka zdań i zdjęcie. Kasia...dasz rade napisac? Quote
kasia14 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 modliszka84 napisał(a):Trzeba wysłac maila do redakcji albo zadzwonic i czekac chyba. Zaznaczyc trzeba do jakiego działu ma byc, krótki opis na kilka zdań i zdjęcie. Kasia...dasz rade napisac? Do redakcji... jak klikam na stronie w redakcje, ty wyswietlaja mi sie emaile do wydawcy, redaktora naczelnego, sekretara redakcji, serwisu WWW, reklamy, marketingu, public relations, produkcja i dystrubucja... to do wydawcy? Quote
modliszka84 Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 do wydawcy chyba nie... ja bym obstawiała redaktora naczelnego :roll: ale sama nie wiem Quote
kasia14 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 modliszka84 napisał(a):do wydawcy chyba nie... ja bym obstawiała redaktora naczelnego :roll: ale sama nie wiem w takim razie spróbuje znaleźć wątki psów, które miały ogłoszenie tam, bo widziałam nie jednego z dogo i zapytam co i jak... jeśli te wątki odnajde:roll: Quote
modliszka84 Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 Totek - 4 lata w schronisku...czy to za mało ????? Czy nie nalezy mu sie dom ?????? Quote
kasia14 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 smutny jest los zapomnianego i niechcianego psiaka...:( Quote
Recommended Posts