ogromek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Eurydyka, troche offowe pytanie czy wasz beaglowy zlot był może w Zdworzu :razz: miesiąc temu z tej samej perspektywy wyglądał nasz tor agility na obozie :cool3: i tradycyjnie trzymamy kciuki za Fenderka Quote
eurydyka Posted September 30, 2008 Author Posted September 30, 2008 Fender byl na zlocie wlasnie w Zdworzu, stad jest filmik :) za jakis czas bedzie kolejny z lasu, ale musze meza pomeczyc:) Quote
Tomo 2 Posted September 30, 2008 Posted September 30, 2008 A jak wy sobie wyobrażaliście by zlocik był bez Fenderka i jego rodzinki. Przeszkody też zaliczył. W końcu to nasza maskotka Quote
eurydyka Posted October 2, 2008 Author Posted October 2, 2008 znow potrzebne kciuki, bo dzis wrocila biegunka Quote
eurydyka Posted October 3, 2008 Author Posted October 3, 2008 w sumie ok tylko sie przestal zalatwiac po lekach na biegunke i czekamy co wydali :) Quote
Tomo 2 Posted October 4, 2008 Posted October 4, 2008 Oj bidulek , ale jak jest lepiej to super. Trzymaj się Quote
eurydyka Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 to byl weekend pelen psich szalenstw, w lesie i na dzialce, w poszukiwaniu nornic, niektore chyba zginely w psich brzuchach i wolalabym, zeby bezproblemowo z nich wyszly Quote
Goldek Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Trzymamy kciuki aby wszystko poszło dobrze... Quote
Aganiok Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 łojojoj prawdziwe psy myśliwskie :diabloti: biedne nornice Quote
eurydyka Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 jedza tez zaby, ja sie zamorduje normalnie, te zaby to niestety efekt koszenia rozumiem tarzanie sie w padlinie (fuuuj), ale jej jedzenie w obecnym stanie zoladka Fendera to troche mi lobuz dodatkowych emocji dodaje, tylko ze upilnowac na dzialce sie go ani Nikusi zwyczajnie nie da, podobnie jak z tymi nornicami niestety na nowo szukamy domu dla jamniora, ktory od 5 tygodni mieszka z dwoma biglami, sytuacja sie skomplikowala bo jamnior chce byc jedynakiem Quote
Iras Posted October 8, 2008 Posted October 8, 2008 Trzymam kciuki za Fendera... Nie wiem czemu, ale jakos tak zapadl mi w pamiec... pewnie mnie nie pamietasz - o procz moich czerwonych wlosow niewiele rzucalo sie w oczy... Quote
eurydyka Posted October 14, 2008 Author Posted October 14, 2008 nie bylo nas kilka dni w domu, psiaki byly pod opieka mojej mamy ale wszystko jest w porzadku a jutro wypad na dzialke teraz szaleja psiaki za orzeszkami, ktore zebralismy na dzialce, rozgryzaja je i musze latac zbierac kawalki skorupek bo orzeszki sa oczywiscie wyzarte :) Quote
Alicja Posted October 14, 2008 Posted October 14, 2008 uffffffffffffffffffffffffffffffffffff :multi::multi::multi: Quote
Goldek Posted October 15, 2008 Posted October 15, 2008 Fenderek wraca do zdrowia, jupi!:loveu::multi: Quote
eurydyka Posted October 15, 2008 Author Posted October 15, 2008 dlaczego Fender lubi jesc zaby??? dzis musialam go pilnowac mocno bo ratowalismy zaby z pewnej dziury w ziemii, chyba ze 20 sztuk wydostalismy ale niestety on uznal ze za wiele ich przezylo i zaczal na nie polowac. a najlepiej sie w nich jest w ogole tarzac, pelnia szczescia... skad mu i Niki sie to bierze? Quote
Recommended Posts