Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Eurydyka, troche offowe pytanie czy wasz beaglowy zlot był może w Zdworzu :razz: miesiąc temu z tej samej perspektywy wyglądał nasz tor agility na obozie :cool3:
i tradycyjnie trzymamy kciuki za Fenderka

• Replies 772
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

to byl weekend pelen psich szalenstw, w lesie i na dzialce, w poszukiwaniu nornic, niektore chyba zginely w psich brzuchach i wolalabym, zeby bezproblemowo z nich wyszly

Posted

jedza tez zaby, ja sie zamorduje normalnie, te zaby to niestety efekt koszenia

rozumiem tarzanie sie w padlinie (fuuuj), ale jej jedzenie w obecnym stanie zoladka Fendera to troche mi lobuz dodatkowych emocji dodaje, tylko ze upilnowac na dzialce sie go ani Nikusi zwyczajnie nie da, podobnie jak z tymi nornicami

niestety na nowo szukamy domu dla jamniora, ktory od 5 tygodni mieszka z dwoma biglami, sytuacja sie skomplikowala bo jamnior chce byc jedynakiem

Posted

Trzymam kciuki za Fendera... Nie wiem czemu, ale jakos tak zapadl mi w pamiec...

pewnie mnie nie pamietasz - o procz moich czerwonych wlosow niewiele rzucalo sie w oczy...

Posted

nie bylo nas kilka dni w domu, psiaki byly pod opieka mojej mamy ale wszystko jest w porzadku a jutro wypad na dzialke

teraz szaleja psiaki za orzeszkami, ktore zebralismy na dzialce, rozgryzaja je i musze latac zbierac kawalki skorupek bo orzeszki sa oczywiscie wyzarte :)

Posted

dlaczego Fender lubi jesc zaby???

dzis musialam go pilnowac mocno bo ratowalismy zaby z pewnej dziury w ziemii, chyba ze 20 sztuk wydostalismy ale niestety on uznal ze za wiele ich przezylo i zaczal na nie polowac. a najlepiej sie w nich jest w ogole tarzac, pelnia szczescia...

skad mu i Niki sie to bierze?