eurydyka Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 dostaje regularnie tj codziennie ranigast i hepatil jako leki oslonowe dzis mial nocne doznania dzwiekowe, rozmawial z psami wiejskimi nadajacymi z daleka:), a rano poszedl sobie sam po dzialce (ogrodzonej) pospacerowac i wrocil chyba po godzinie Quote
eurydyka Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 dzis kolejna dawka tabletek, ale poda ja mama, bo przejmuje na kilka dni psiaki, one lubia byc ze swoja babcia :) Quote
eurydyka Posted June 26, 2008 Author Posted June 26, 2008 pierwsza seria minela ok, teraz zaczynamy kolejna a jutro sie szykujemy na kolejny wypad na dzialke z nocowaniem:) psiakom sie podoba Quote
eurydyka Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 musimy sie dodzwonic do naszych wetow i dopytac kiedy jakas kontrolna morfologia ma byc wczoraj mielismy odwiedziny naszych biglowkowych przyjaciol, 5 beagli razem na jednej dzialce, az sie obcy ludzie bali wejsc na dzialke:) psiaki mi sie wyszalaly, Fender nawet troche przesadzil i ukradl delicje Wedlowskie, na szczescie na razie (minela doba) nie bylo przejsc zoladkowych, jest tylko padniety dzis ma jakby bielsze dziasla ale mam nadzieje, ze to przejsciowe ogolnie cieszymy sie zyciem jego ktore nam daje sil i chcemy zeby tak bylo najdluzej wszyscy patrzac na Fendera (przyjaciele i sasiedzi) nie wierza, ze jest nadal chory; tlumacze im jak atakuje chloniak, ale jesli ktos tego nie przezyl nie rozumie, sama pewnie bym nie rozumiala gdybysmy nie przezyli tego co za nami Quote
joaaa Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 No to poprosimy i fotki szczęśliwego Fenderka. :loveu: Quote
Alicja Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 [FONT=Arial]wspaniałe wieści ..oby takie dalej :cool2:[/FONT] Quote
eurydyka Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 z fotkami bedzie problem, bo baterie padly, sie laduja teraz licze ze namowie meza, zeby maly filmik wrzucil, ale nie wiem czy jutro da rade Quote
eurydyka Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 obejrzyjcie nasz filmik http://www.youtube.com/watch?v=GHPXMZ77Qfs Quote
Alicja Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 :loveu:[FONT=Arial]:loveu::loveu:serce rośnie kiedy patrzy się na Radości Fenderka :loveu:[/FONT] Quote
Aganiok Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Niesamowicie wzruszający filmik. Cudownie patrzeć na uśmiechniętą psią mordkę :loveu::loveu::loveu: Jak się czuje Fenderek? Quote
eurydyka Posted July 8, 2008 Author Posted July 8, 2008 czuje sie ogolnie ok, wlasnie sobie spi, ostatnio duzo sypia na "zabe" albo wszystkim do gory ale pod kolderka:) zajrzalam dzis do jego wetki po recepte (bo Fendera tez na filmiku ogladala) i szybciutko opowiedzialam co u nas (ona teraz zastepuje dr Jagielskiego i biedna nie ma chwili odpoczynku, wiele psow ma raka niestety) ale sie ucieszyla z moich odwiedzin (prosto z lotniska do niej dotarlam), lubie jak sie smieje, rzadko ma takie radosne momenty jak widzi radosnych pacjentow za tydzien robimy morfologie, na weekend jak wszystko bedzie ok jedziemy sobie w Beskid poleniuchowac 3-4 dni Quote
eurydyka Posted July 11, 2008 Author Posted July 11, 2008 dzis robimy kilkudniowy wypad z psiakami, trzymajcie kciuki za podroz, zeby bylo bez zadnych wrazen Quote
Alicja Posted July 11, 2008 Posted July 11, 2008 [FONT=Arial]zaciskamy :kciuki: a jak Beskidy to gdzieś niedaleko nas [/FONT] Quote
eurydyka Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 na jutro poprosze o kciuki, bo badania robimy Quote
Tomo 2 Posted July 17, 2008 Posted July 17, 2008 Czekam z niepokojem ale zarazem z nadzieją że będą w normie Quote
eurydyka Posted July 17, 2008 Author Posted July 17, 2008 a ja czekam jeszcze na komentarz lekarza, ale powinno byc ok, dwa wskazniki nie sa w normie ale blisko i chcialabym wiedziec czy to ok czy moze mamy sie czyms martwic Quote
eurydyka Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 powaznie jest ok :) takie wyniki sa tak niewiarygodne, ze chcialam sobie to potwierdzic z nasza doktor Kasztanowlosa:), udalo mi sie ja przed momentem zlapac, bo piatek to dzien chemikow glownie na Bialobrzeskiej, wiec trudno oczekiwac, ze pani doktor bedzie konwersowac, ale na koniec dyzuru sie udalo i potwierdzila, ze wyniki sa super poplakalam sie ze szczescia, oby bylo z nami a przede wszystkim z Fenderkiem jak najdluzej Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu:[FONT=Arial]:loveu:super [/FONT] Quote
eurydyka Posted July 18, 2008 Author Posted July 18, 2008 poprosilam jefte, zeby nas przeniosla na nowo na Weterynarie, zeby inni ktorzy zaczynaja leczenie, wiedzieli jak to wyglada i ze moze byc dobrze, chociaz na poczatku swiat sie wali tak jak nam w styczniu jak patrze na ostatnie 7 miesiecy, to moje zycie prywatne zupelnie przewartosciowalo sie przez walke o Fendera, tego sie nie da opisac nawet w slowach, inaczej patrze na wszystko dookola, na prace, ludzi, lekarzy, siebie, rodzine, wszystko jest ulotne, ale sa rzeczy najwazniejsze a potem inne zupelnie emocjonalnie nieistotne gdy czasem slucham ludzi w pracy jak rozpaczaja nad soba, ze im sie szef zmienia itp ze swiat taki trudny a jednoczesnie przypomne sobie noce na podlodze przy Fenderze podajac mu tlen kiedy hematokryt mial zaledwie 16 to dopiero wiem co to sa prawdziwe emocje i o co warto walczyc ale to zrozumie tylko ktos kto sie zetknal ze smiercia i zycze sobie, zeby wiele osob nie musialo tego rozumiec i patrzylo na mnie z przymruzeniem oka, wolalabym zeby mnie traktowali jako wariatke niz zeby musieli przezyc to co ja i moja najblizsza rodzina Quote
Alicja Posted July 18, 2008 Posted July 18, 2008 [FONT=Arial]Eurydyko ....dokładnie jest jak piszesz .... życie w zetknięciu ze śmiercią dostarcza innych wartości , zmienia się postrzeganie chwili ... nasze życie przewartosciowało się po chorobach i śmierci Harleya ... a moje spojrzenie na wiele spraw zmieniło się na lepsze ....ale w oczach wielu jestem nienormalna ....[/FONT] Quote
eurydyka Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 dzis byl super spacerek z 4 innymi beaglami, za tydzien wypad na Warmie:) jefta, dzieki :) Quote
Recommended Posts