Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 772
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Blanka cudownie oglądać takie fotki, one zawsze jak widzę w takiej formie Fenderowskiego jestem zawsze jakoś wzmocniony i doładowany .
Tacka dotarła ?
Pozdrowionka dla rodzinki :lol:

Posted

artystyczna tacka dotarla,ogromnie dziekujemy rodzinnie ze do nas mogla trafic (dla niewtajemniczonych na tej tacce jest zdjecie Fendera i jest zrobiona przez urysse), zawisnie na honorowym miejscu w nowym domu

Posted

Tacka musi być super:)
Ale najlepiej że Fenderek się dobrze czuje...
Jakie są szanse że nie będzie *nawrotu choroby?

*nie wiem czy to sie tak dokładnie nazywa:oops:

Posted

wczoraj Fender zakonczyl leczenie przewidziane przez dr Jagielskiego, na ten moment odstawiona jest zupelnie chemia i sterydy, zostaly wylacznie leki typu ranigast / heparegen (odpowiednik hepatilu) plus gdy cos sie dzieje z jelitami ulgastran

jest w dobrej formie, co moga potwierdzic przyjaciele z biglowek

odrastaja juz praktycznie wszystkie wasy, ktore wypadly w lutym-marcu, odrasta siersc

czekaja nas kontrolne kompleksowe badania krwi jeszcze, pewnie niestety nie w tym tygodniu bo one musza byc na czczo a mnie nie bedzie 4 dni w domku, w weekend laboratoria beda pewnie zamkniete, wiec najprawdopodobniej zrobimy je w przyszlym tygodniu

BARDZO DZIEKUJEMY za pomoc wszystkim naszym przyjaciolom, bo bez Was byloby to zwyczajnie niemozliwe

i fotka dziela Spidera z moja sliczna psina:
Picasa Web Albums - Spider - Biglówki Wars...

Posted

chyba wczoraj cos Fender musial cos zlapac na dzialce, albo ktos probuje na nas zly urok rzucic, bo sie odgrywa ze nie oddalam mu pewnego psiaka (takie ciekawe wpisy na dogomanii), w kazdym razie ma znow luzny stolec

wiec sie kciuki przydadza:)

Posted

dzis beda badania kompleksowe krwi, wlasnie psiaki sa w lecznicy z mama

przedwczoraj odszedl jeden z naszych forumowych psiakow leczonych na chloniaka - Levis [']

jutro robimy usg u dr Marcinskiego gdzies na Goclawiu, mam nadzieje ze tam dotre i sie nie zgubie

Posted

Fender ma wlasciwie najlepsze do tej pory wyniki ktore widzielismy, tylko kreatynina i wapn ponizej normy, dopytamy jutro po usg co z tym robic

niepokoimy sie Nikusia, bo u niej za wysoko jest kilka podstawowych wskaznikow

z Ciri wszystko ok

Posted

wrocilismy, dr Marcinski sympatyczny ale malo mowiacy (a ja siedze przy tych badaniach jak na szpilkach nic nie rozumiejac z obrazkow na ekranie)

sa zmiany widoczne na usg ale to efekt tego co przeszedl Fender, nic niepokojacego

mamy zwrocic uwage na jego te ataki wymiotne (bez tresci) bo nie widac ich przyczyny na usg

w ogole usg wyszlo w sumie swietnie :)