Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 772
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dostaje regularnie tj codziennie ranigast i hepatil jako leki oslonowe

dzis mial nocne doznania dzwiekowe, rozmawial z psami wiejskimi nadajacymi z daleka:), a rano poszedl sobie sam po dzialce (ogrodzonej) pospacerowac i wrocil chyba po godzinie

Posted

musimy sie dodzwonic do naszych wetow i dopytac kiedy jakas kontrolna morfologia ma byc

wczoraj mielismy odwiedziny naszych biglowkowych przyjaciol, 5 beagli razem na jednej dzialce, az sie obcy ludzie bali wejsc na dzialke:)
psiaki mi sie wyszalaly, Fender nawet troche przesadzil i ukradl delicje Wedlowskie, na szczescie na razie (minela doba) nie bylo przejsc zoladkowych, jest tylko padniety
dzis ma jakby bielsze dziasla ale mam nadzieje, ze to przejsciowe
ogolnie cieszymy sie zyciem jego ktore nam daje sil i chcemy zeby tak bylo najdluzej
wszyscy patrzac na Fendera (przyjaciele i sasiedzi) nie wierza, ze jest nadal chory; tlumacze im jak atakuje chloniak, ale jesli ktos tego nie przezyl nie rozumie, sama pewnie bym nie rozumiala gdybysmy nie przezyli tego co za nami

Posted

czuje sie ogolnie ok, wlasnie sobie spi, ostatnio duzo sypia na "zabe" albo wszystkim do gory ale pod kolderka:)

zajrzalam dzis do jego wetki po recepte (bo Fendera tez na filmiku ogladala) i szybciutko opowiedzialam co u nas (ona teraz zastepuje dr Jagielskiego i biedna nie ma chwili odpoczynku, wiele psow ma raka niestety)

ale sie ucieszyla z moich odwiedzin (prosto z lotniska do niej dotarlam), lubie jak sie smieje, rzadko ma takie radosne momenty jak widzi radosnych pacjentow

za tydzien robimy morfologie, na weekend jak wszystko bedzie ok jedziemy sobie w Beskid poleniuchowac 3-4 dni

Posted

a ja czekam jeszcze na komentarz lekarza, ale powinno byc ok, dwa wskazniki nie sa w normie ale blisko i chcialabym wiedziec czy to ok czy moze mamy sie czyms martwic

Posted

powaznie jest ok :) takie wyniki sa tak niewiarygodne, ze chcialam sobie to potwierdzic z nasza doktor Kasztanowlosa:), udalo mi sie ja przed momentem zlapac, bo piatek to dzien chemikow glownie na Bialobrzeskiej, wiec trudno oczekiwac, ze pani doktor bedzie konwersowac, ale na koniec dyzuru sie udalo i potwierdzila, ze wyniki sa super

poplakalam sie ze szczescia, oby bylo z nami a przede wszystkim z Fenderkiem jak najdluzej

Posted

poprosilam jefte, zeby nas przeniosla na nowo na Weterynarie, zeby inni ktorzy zaczynaja leczenie, wiedzieli jak to wyglada i ze moze byc dobrze, chociaz na poczatku swiat sie wali tak jak nam w styczniu

jak patrze na ostatnie 7 miesiecy, to moje zycie prywatne zupelnie przewartosciowalo sie przez walke o Fendera, tego sie nie da opisac nawet w slowach, inaczej patrze na wszystko dookola, na prace, ludzi, lekarzy, siebie, rodzine, wszystko jest ulotne, ale sa rzeczy najwazniejsze a potem inne zupelnie emocjonalnie nieistotne

gdy czasem slucham ludzi w pracy jak rozpaczaja nad soba, ze im sie szef zmienia itp ze swiat taki trudny a jednoczesnie przypomne sobie noce na podlodze przy Fenderze podajac mu tlen kiedy hematokryt mial zaledwie 16 to dopiero wiem co to sa prawdziwe emocje i o co warto walczyc

ale to zrozumie tylko ktos kto sie zetknal ze smiercia i zycze sobie, zeby wiele osob nie musialo tego rozumiec i patrzylo na mnie z przymruzeniem oka, wolalabym zeby mnie traktowali jako wariatke niz zeby musieli przezyc to co ja i moja najblizsza rodzina

Posted

[FONT=Arial]Eurydyko ....dokładnie jest jak piszesz .... życie w zetknięciu ze śmiercią dostarcza innych wartości , zmienia się postrzeganie chwili ... nasze życie przewartosciowało się po chorobach i śmierci Harleya ... a moje spojrzenie na wiele spraw zmieniło się na lepsze ....ale w oczach wielu jestem nienormalna ....[/FONT]