Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

kochani :D jeszcze raz dziekuje wszystkim za mile slowa w imieniu swoim i jubilatki :D ... czsami zastanawiam sie czy i w przypadku psow nie sprawdza sie teoria ze ,, czlowiek na starosc dziecinnieje'' :roll: :roll:

ona zachowuje sie czesto jak szczeniak..... dzikie gonitwy, zabawy pileczka , szarpanie szmatek i inne takie :-? :-?

ale ciesze sie :P

a & malamuty

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

To bardzo prawdopodobne.Moja ma wprawdzie dopiero 7 lat,ale tez zachowuje sie bardziej jak szczeniak teraz niz jak byla mlodsza. I chetniej sie bawi z psami :wink:

Posted

:D :D ale taka zdziecinnialosc u psa to chyba nie jest niepokojacy objaw :-? ..... widac ze ma chec do zycia i radosc wspolnych zabaw....... zazdroszcze Ci tylko Agaciu tego ze Twoja Azja ma chec do zabaw z innymi pieskami.... bo moja ,, babulenka'' jest potworna egoistka i raczej o zabawach nie ma mowy :-?

natomiast mlodsza suczka ktora nigdy nie umiala i nie miala mozliwosci zabawy z obcymi psami( poniewaz na spacerki chodzila zawsze ze swoja matka ktora pilnowala jej jak oka w glowie i ew. kandydatow do zabaw przeganiala momentalnie)... po ostatniej wizycie u kawalera.... gdzie wreszcie pojechala bez ,, opiekunczej'' matki... zaczela wykazywac zainteresowanie zabawami wlasnie z innymi psami......... chyba w koncu uznala swoja niezaleznosc 8)

a & malamuty

• 1 month later...
Posted

NORTONIK JESTEM NIE NA CZASIE ALE DZIS CIE PODZIWIALAM I JESTES SUPER TATĄ MOJEJ HEXY!!!!!!!!!!!!! CUDOWNIE JEST PATRZEC NA TEN SAM WYRAZ CUDOWNEJ MORDKI:) SZKODA TYLKO ZE HEXA WARKNĘŁA NA TATUSIA:) NORTONIK KOLEJNYCH 7 I JESZCZE WIECEJ!!!!!!!!! :new-bday:

Posted

Nnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjj lepszego wszystkiego dla Nortonika. Śłodki psiak.

Mój REKS 15 kwietnia kończył 4 latka

jadł ciasto jak nie wiem co :lol: :lol: I nie pogardził też wafelkami

wcześniej prezenty - 2 kabanosy z zologicznego, od mojej sistry sznurkowa kośc :-) :-D

30 lat, 30 lat niech żyje żyje nam! niech, żyje nam (nortonik)

Niechaj gwiazdka pomyślności nigdy nie zagasnie, nigdy nie zagaśnie, a kto z nami nie wypije niech pod stołem zaśnie! a kto z nami nie wypije niech go piorun trzaśnie! mojego reksa chyba trześnie ten piorun bo on nie lubi ani wódy, ani piwska. to nietypowy mężczyzna :roll:

Posted

:P Hej!

Dziekujemy wszystkim za zyczenia!

Norton z okazji urodzin w prezencie byl na randce z urocza Nuka!

- mam nadzieje ze zaowocuje ona malymi Nortonkami!!!

• 1 month later...
Posted

dzieki dzieki dzieki!!!!! :D

dostala frotowy granatowy reczniczek do wycierania buzi z napisem CHAPPI :P , pudelko ciasteczek ogroooomna kosc z takimi bulami na koncach i ,, nowa'' stara Flexi ktora dzis bede przedluzala o jakies 1,5 metra :P :P

a & malamuty