anyia Posted March 13, 2004 Posted March 13, 2004 kochani :D jeszcze raz dziekuje wszystkim za mile slowa w imieniu swoim i jubilatki :D ... czsami zastanawiam sie czy i w przypadku psow nie sprawdza sie teoria ze ,, czlowiek na starosc dziecinnieje'' :roll: :roll: ona zachowuje sie czesto jak szczeniak..... dzikie gonitwy, zabawy pileczka , szarpanie szmatek i inne takie :-? :-? ale ciesze sie :P a & malamuty Quote
agacia Posted March 13, 2004 Author Posted March 13, 2004 To bardzo prawdopodobne.Moja ma wprawdzie dopiero 7 lat,ale tez zachowuje sie bardziej jak szczeniak teraz niz jak byla mlodsza. I chetniej sie bawi z psami :wink: Quote
kubolot Posted March 13, 2004 Posted March 13, 2004 i ja się dołączam do życzonek wraz z moją dziewczyną i haszczakiem Nanukiem który jest jeszcze szczeniakiem wszystkiego naj i smacznego Quote
anyia Posted March 14, 2004 Posted March 14, 2004 :D :D ale taka zdziecinnialosc u psa to chyba nie jest niepokojacy objaw :-? ..... widac ze ma chec do zycia i radosc wspolnych zabaw....... zazdroszcze Ci tylko Agaciu tego ze Twoja Azja ma chec do zabaw z innymi pieskami.... bo moja ,, babulenka'' jest potworna egoistka i raczej o zabawach nie ma mowy :-? natomiast mlodsza suczka ktora nigdy nie umiala i nie miala mozliwosci zabawy z obcymi psami( poniewaz na spacerki chodzila zawsze ze swoja matka ktora pilnowala jej jak oka w glowie i ew. kandydatow do zabaw przeganiala momentalnie)... po ostatniej wizycie u kawalera.... gdzie wreszcie pojechala bez ,, opiekunczej'' matki... zaczela wykazywac zainteresowanie zabawami wlasnie z innymi psami......... chyba w koncu uznala swoja niezaleznosc 8) a & malamuty Quote
TANANA Posted April 29, 2004 Posted April 29, 2004 :P Hej! Moj NORTON konczy dzisiaj 7 lat !!! A tak niedawno czekalam az sie urodzi i kiedy zabiore go do domu! ale czas leci www.tanana.w.pl Quote
SZAMAN Posted April 29, 2004 Posted April 29, 2004 Życzonka urodzinowe dla Nortona :new-bday: :BIG: Quote
Agnieszka_ Posted April 29, 2004 Posted April 29, 2004 Wszystkiego najlepszego dla Nortona :D :drinking: :new-bday: :BIG: Quote
agacia Posted April 29, 2004 Author Posted April 29, 2004 WSzystkiego naj dla Norka zycze ja i jego rowiesnica Azja :new-bday: Quote
Nat Posted April 29, 2004 Posted April 29, 2004 wszystkiego naj-naj-naj ode mnie i od Aquy :BIG: :B-fly: :new-bday: Quote
husky-regan Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 No to ja też przyłączam się do życzeń ! Wsjego najlepszego ! Quote
SH Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 Piękny wiek :laola: Dla szanownego jubilata :tort: A za jego zdrówko :beerchug: Quote
andrew Posted April 30, 2004 Posted April 30, 2004 Wszystkiego naj najlepszego ode mnie i od mojej Astry ktora za 3 dni konczy poltorej roku :) :new-bday: Quote
Agnieszka_Hexa Posted May 1, 2004 Posted May 1, 2004 NORTONIK JESTEM NIE NA CZASIE ALE DZIS CIE PODZIWIALAM I JESTES SUPER TATĄ MOJEJ HEXY!!!!!!!!!!!!! CUDOWNIE JEST PATRZEC NA TEN SAM WYRAZ CUDOWNEJ MORDKI:) SZKODA TYLKO ZE HEXA WARKNĘŁA NA TATUSIA:) NORTONIK KOLEJNYCH 7 I JESZCZE WIECEJ!!!!!!!!! :new-bday: Quote
PaYooK Posted May 1, 2004 Posted May 1, 2004 ELO!!! gratuli dla nortona :) moj najstarszy pies w tym roku w lipcu ma 6 latkoff Quote
Sheep Posted May 2, 2004 Posted May 2, 2004 Nnnnnnnnnnnnnnnnnnnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjj lepszego wszystkiego dla Nortonika. Śłodki psiak. Mój REKS 15 kwietnia kończył 4 latka jadł ciasto jak nie wiem co :lol: :lol: I nie pogardził też wafelkami wcześniej prezenty - 2 kabanosy z zologicznego, od mojej sistry sznurkowa kośc :-) :-D 30 lat, 30 lat niech żyje żyje nam! niech, żyje nam (nortonik) Niechaj gwiazdka pomyślności nigdy nie zagasnie, nigdy nie zagaśnie, a kto z nami nie wypije niech pod stołem zaśnie! a kto z nami nie wypije niech go piorun trzaśnie! mojego reksa chyba trześnie ten piorun bo on nie lubi ani wódy, ani piwska. to nietypowy mężczyzna :roll: Quote
TANANA Posted May 3, 2004 Posted May 3, 2004 :P Hej! Dziekujemy wszystkim za zyczenia! Norton z okazji urodzin w prezencie byl na randce z urocza Nuka! - mam nadzieje ze zaowocuje ona malymi Nortonkami!!! Quote
anyia Posted June 4, 2004 Posted June 4, 2004 kochani... dzis moja mlodsza pociecha konczy 6 lat niby niewiele ale tez okazja do swietowania:)) a oto solenizantka a & malamuty Quote
PaYooK Posted June 4, 2004 Posted June 4, 2004 ELO!! gratulacje :drinking: :drinking: :drinking: Quote
AniaP Posted June 4, 2004 Posted June 4, 2004 Ale piękny puchatek! Wszystkiego najlepszego :popcorn: . A co dostanie na urodzinki :wink: :P ? Quote
SH Posted June 4, 2004 Posted June 4, 2004 Dla solenizantki :tort: Oraz zyczenia dalszych lat w zdrowiu :thumbs: Quote
anyia Posted June 4, 2004 Posted June 4, 2004 dzieki dzieki dzieki!!!!! :D dostala frotowy granatowy reczniczek do wycierania buzi z napisem CHAPPI :P , pudelko ciasteczek ogroooomna kosc z takimi bulami na koncach i ,, nowa'' stara Flexi ktora dzis bede przedluzala o jakies 1,5 metra :P :P a & malamuty Quote
Recommended Posts