Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

Dwa lata temu przyszedł na świat mój kochany skarb :loveu: Aż nie chce mi się wierzyć, że minęły prawie 24 miesiące, odkąd dzielimy wspólnie czas :lol:
Gdy Aldan do nas dotarł, wyglądał tak:

..i w zasadzie od tego czasu niewiele się zmienił :razz:

Mój pierwszy i jak na razie jedyny pies... cudowny, doskonały i niezastąpiony :loveu: to dzięki niemu zdobyłam i zdobywam wiedzę, poznałam i poznaję nowych wspaniałych ludzi.. dostarczył mi wielu wzruszeń, radości... nauczył dokładnie słowa "obowiązek" ;), pokazał, jak wspaniałe jest dzielenie życia z husky..
...zawdzięczam mu wiele :) Mam nadzieję, że razem spędzimy jeszcze nie jedne i jego i moje urodziny i będę mogła wspominać z uśmiechem, jak to było na początku... :lol:

Razem.. na zawsze :loveu:

• 2 weeks later...
Posted

Korzystając z dostępu do sieci i działającej dgm...

Najlepszego dla Azjatki = jubilatki !!!
[SIZE=2]
I spóźnione info...

27 stcznia 11 latek skończył mój FLASH Burda Kenel
a 10 lutego 9 latek skończyła VANILLA Syberyjska Rapsodia

:new-bday: :BIG: :laola: :BIG: :new-bday:

Posted

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA BABUSZEK AZJATKI I WANILLI ORAZ DLA DZIADKA FLASHA:lol::lol::lol::lol::lol::lol::new-bday:[SIZE=2] :BIG: :laola: :BIG: :new-bday:

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Perełce i wszystkim psiakom, które niedawno obchodziły swoje urodziny życzę jak najwięcej radosnego machania ogonem:grins:.

Dzis Vanity kończy 4 latka... i nadal jest moim kochanym skarbem i maleństwem;):iloveyou::BIG:

Posted

[quote name='zpr']

:loveu: Moje dziewczyny Niagara i Nunami Fortunatus kończą dziś 13 lat :loveu:

Wszystkiego najlepszego babuniom - weterankom!!! Niech nie zabraknie im słodziutkich kosteczek i drapanka za uszkami do końca ich dni!

:new-bday:
:laola:

Posted

[quote name='Cyraneczka']

Wszystkiego najlepszego babuniom - weterankom!!! Niech nie zabraknie im słodziutkich kosteczek i drapanka za uszkami do końca ich dni!

:laola:

Dziękuję serdecznie w imieniu solenizantek, również chciała bym by były ze mną jeszcze jak najdłużej :loveu:

Posted

[FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=DarkOrange][I][B]Najczulsze drapanka dla Jubilatek i Jubilata!!!

[/B][/I][/COLOR][/SIZE][/FONT]