Savannah Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 zpr napisał(a)::tort: Dziś moja malutka Nokia Brazil Z Pierwszej Ręki kończy roczek - ale ten czas szybko płynie :loveu: :loveu: :loveu: :new-bday: sto lat dla NOKII!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
piotrjan Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Szczęścia , zdrowia , pomyślności dla Nokii życzy Piotr , Milosz i Kuba . Quote
SH Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 :cunao: STO LAT!!! :cunao: :laola: :new-bday: :BIG: Quote
zpr Posted July 31, 2006 Posted July 31, 2006 Dziękuję wszystkim za życzenia, przekażę solenizantce :loveu: Quote
Daisunia Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 duzo zdrowka , radości w zyciu , kolejnych sukcesow wystawowych i ślicznych szczeniorkow ;))) Pozdr. Quote
Śnieżna-Rakieta Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 :new-bday: Dziś moje psiaki Princ i Cukiereczek skończyli 2 latka. :tort: Wszystkiego Najlepszego Moje Kochane Słoneczka !!! :laola: A to właśnie oni :) Quote
Savannah Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Śnieżna-Rakieta']:new-bday: Dziś moje psiaki Princ i Cukiereczek skończyli 2 latka. :tort: Wszystkiego Najlepszego Moje Kochane Słoneczka !!! :laola: A to właśnie oni :) WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO, DUżO ZDRóWKA I WIELE WIELE ZWYCIESTW DLA PRINCA I CUKIERECZKA:loveu: odemnie i psiaków:multi: Quote
Śnieżna-Rakieta Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Bardzo, bardzo dziękuję w ich imieniu. :buzi: Quote
Savannah Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Śnieżna-Rakieta napisał(a):Bardzo, bardzo dziękuję w ich imieniu. :buzi: napewno jakiś ekstra prezent mam nadzieje że dostały:loveu: Quote
SrebroPółnocy Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 :new-bday: STO LAT DLA WSZYSTKICH SOLENIZANTÓW !!!:tort: :laola: :laola: Quote
Śnieżna-Rakieta Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Savannah']napewno jakiś ekstra prezent mam nadzieje że dostały:loveu: No właśnie, dostali dziś chyba za dużo tych smakołyków.:cool3: Bo już nie chcieli wieczorem jeść jedzonka. Quote
rOOn7 Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 Śnieżna-Rakieta napisał(a)::new-bday: Dziś moje psiaki Princ i Cukiereczek skończyli 2 latka. :tort: Wszystkiego Najlepszego Moje Kochane Słoneczka !!! :laola: Wszystkiego najlepszego dla Śnieżnych Rakietek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Savannah Posted August 23, 2006 Posted August 23, 2006 [quote name='Śnieżna-Rakieta']No właśnie, dostali dziś chyba za dużo tych smakołyków.:cool3: Bo już nie chcieli wieczorem jeść jedzonka. ah jedyny taki dzień w roku, mogli się przejeść:evil_lol: Quote
zpr Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 [quote name='Śnieżna-Rakieta']:new-bday: Dziś moje psiaki Princ i Cukiereczek skończyli 2 latka. :tort: Wszystkiego Najlepszego Moje Kochane Słoneczka !!! :laola: A to właśnie oni :) JA TEŻ PRZYŁĄCZAM SIĘ DO ŻYCZEŃ!!! :bye: :bye: :bye: 100 LAT I SAMYCH SUKCESÓW :multi: :multi: :multi: :tort: :BIG: Quote
SH Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Dla Princa i Cukiereczka :new-bday: :Rose: :tort: :Rose: :new-bday: :cunao: :BIG: :cunao: Quote
Śnieżna-Rakieta Posted August 24, 2006 Posted August 24, 2006 Bardzo Wam Wszystkim dziękuję za życzenia. Miło było je czytać. Myślę że pieski też się ucieszą. :lol: ;) Quote
chicken Posted August 25, 2006 Posted August 25, 2006 A ja spoznione ale najlepsze zyczenia dla psiakow!!!! :klacz::smilecol::klacz: :klacz::smilecol::klacz: :BIG::BIG::tort::tort::BIG::BIG: :BIG::BIG::tort::tort::BIG::BIG: :new-bday::new-bday::new-bday: Quote
NigdyNigdy Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 No i rok minął, jak z bata strzelił! A przyznam, że trochę miałam obawy, czy się uda kolejne urodziny Bursztynka świętować, ale jak widać..... :multi: Dzisiaj mój Sztysio ukochany i pierworodny (;) ) kończy 12 latek. Z tej okazji tulam go mocno i życzę, żeby jeszcze drugie tyle dane nam było razem przeżyć :loveu: (choć to może życzenia bardziej dla mnie, niż dla niego :roll: ) Impreza u nas pełną parą- wstawiam dwie fotki, co byście nam pozazdrościli :wink: Sesja przytulankowa dla jubilata: I jeszcze inni na tym skorzystali ;) Quote
zpr Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 [quote name='NigdyNigdy']No i rok minął, jak z bata strzelił! A przyznam, że trochę miałam obawy, czy się uda kolejne urodziny Bursztynka świętować, ale jak widać..... :multi: Dzisiaj mój Sztysio ukochany i pierworodny (;) ) kończy 12 latek. Z tej okazji tulam go mocno i życzę, żeby jeszcze drugie tyle dane nam było razem przeżyć :loveu: (choć to może życzenia bardziej dla mnie, niż dla niego :roll: ) Impreza u nas pełną parą- wstawiam dwie fotki, co byście nam pozazdrościli :wink: Sesja przytulankowa dla jubilata: I jeszcze inni na tym skorzystali ;) STO LAT DLA BURSZTYNKA!!!! :tort: :bday: :new-bday: Quote
piotrjan Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Bursztyn ! - jeszcze raz drugie tyle - w Poznaniu pudła ( najlepiej najwyższego ) ale impreza , wszyscy już leżą pokotem na podłodze .... Quote
NigdyNigdy Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Serdeczne dzięki, Kochani :-) Impreza taka, że.... :drink1: Niektórzy już o 11-ej legli na dywanie ;) Quote
jolka11 Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 Niech nam żyje Bursztyś....!!! :new-bday::Rose::Rose::Rose: Kasiu jeszcze nie jeden roczek spędzisz z Bursztynkiem . Psiulo doskonale się trzyma.:multi: Quote
NigdyNigdy Posted November 1, 2006 Posted November 1, 2006 jolka11 napisał(a):Niech nam żyje Bursztyś....!!! :new-bday::Rose::Rose::Rose: Kasiu jeszcze nie jeden roczek spędzisz z Bursztynkiem . Psiulo doskonale się trzyma.:multi: Dziękujemy Mariolo :rolleyes: Obyś miała rację :cool2: Quote
Recommended Posts