Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 520
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 4 weeks later...
Posted

:Dog_run:

Dzisiaj moja Queeni kończy :tort: 6 latek
aktualnie futerko nie specialne ale co tam ...
a tak jubilatka prezentowała sie dzisiaj na porannym spacerku

do wiosny zarosnie
:laola:

Posted

dziś Vanity kończy dwa latka :tort: ...jestem szczęśliwa że mam ją przy sobie :loveu:
wszystkim pieskom życzę wszystkiego najlepszego... to dla Was

a to dla Ciebie Vani

a to dla tych u których się urodziła :buzi: :grins:

Posted

mój maluch obchodził w zeszłym tygodniu urodziny :)
już rok hasania po globie a na swoim koncie kury i koty które nabawiły się depresji, 3 drzewka wykopane z korzeniami, kilkanaście obgryzionych, 2 przegryzione obroże i 1 smycz, pantofli sztuk 5 i można by było tak wymieniać i wymieniać ;)

Posted

Dokładnie 2 lata temu w Bytowie urodziły się małe szczeniaczki husky... był wśród nich jeden, szaro-biały, niebieskooki piesek, który jeszcze nie wiedział, że za niecałe dwa miesiące otrzyma imię Arthas i trafi do mojej szalonej rodziny... Ten właśnie pies wrócił w tej chwili z urodzinowego spaceru i śpi na łóżku z moim bratem...

Arthas ma 2 latka! :loveu:

Posted

Ja się trochę w tym miejscu zawstydzę, ale dzisiaj rano, kiedy lataliśmy po parku, przypomniało mi się, że moja Jagienka miała wczoraj urodziny :oops:
Młoda baba jest, bo dopiero co skończyła trzy latka.
Nic, Jaguńci, życzę, żeby była zawsze tak uśmiechnięta i kochana, jak teraz :loveu:
Uwielbiam tę niedobrzycę ze wszystkimi jej dobrymi i ciemnymi stronami. :p

Posted

NigdyNigdy napisał(a):
Dzięki Savannah! :p
Nie rozumiem, co prawda, co oznaczała ta minka---> :cool3: , ale jakoś mi się ona dziwnie z Jagienką kojarzy, więc puszczam płazem ;)
a tak jakoś ja wcisłam:razz: chyba dlatego że to moja ulubiona;)
a minka pokazuje niezaprzeczalnie że Jagna to według mnie bardzo ładna suka:cool3: mam nadzieje ze źle nie zrozumiałas mnie, ja tu chciałam jak najlepiej:cool1:;)
Pozdrawiam

Posted

[quote name='efra-husky']Spóźnione ale jak najbardziej szczere całuski przesyłamy śliczniutkiej Jagience z okazji urodzinek :Rose:

100 lat Jagienko
:BIG: :BIG: :BIG: :new-bday: :BIG: :BIG: :BIG:

Dziękujęmy! :megagrin:

• 2 weeks later...
Posted

:sweetCyb: Chciałam tylko napisac ze mój mamutek dzisiaj skonczył roczek.:BIG: Ten jakze wspaniały dzień spedziliśmy tylko we dwójke u ... weta.5-ć godzin z kroplówką oraz P.doktór i innymi biednymi psiakami.Okazało sie ze Ajsior ma befeszjoze,ale juz jest dobrze.Jutro znowu kroplówa i leki ale za kilka dni bedziemy swietować :)

Wszystkiego najlepszego Aysiorku :new-bday: