Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 271
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

wieeem... rozumiem co czujesz.Ja mialam dubla na tymczasie 2 tygodnie i rozpaczalam strasznie jak drzwi sie za nim zamknely.Pozdrawiam bardzo serdecznie i trzymaj sie!mam nadzieje ze jeszcze obie pomozemy nie jednemu psiakowi oferujac mu tymczas(ja mam od prawie miesiaca Fryzia:loveu: z Zamoscia) bo to piekna sprawa choc bolesna dla obu stron,ale zawsze lepsza niz schronisko-ja tak uwazam.Jak bedziesz juz miala sile to napisz co u Norinka

Posted

Herspri napisał(a):
jak dobrze znowu tego czarnuszka zobaczyć :loveu:
Super że ma się dobrze :)

Słuchaj, o 6-tej ma spacer i bieganie- pan jogging, Norin sikanie po krzakach, płoszenie bażantów, bo mieszkaja na skraju z Puszczą. Powrót - pani napełniła miski.Wszyscy śniadaniują. Czochranie i czesanie. Wycieczki do puszczy. Obiad. Rowery. Wędkowanie. Kolacja. Spacer. Wcina 3 razy dziennie, wybiega się. No i ta kanapa. Na upartego po dobrej imprezie każda z nas by się tam wyspała. Dziś maja tam mnóstwo śniegu.

Posted

3 miesiące, kupa czasu to takie uczucie jakby się własnego psa oddawało.

Rozstania są trudne ( nawet z Feniksem się rozstałam z nutka smutku mimo że dał mi popalić diabeł jeden :diabloti: ) za Jamniczką to się niemal popłakałam, ale widziałam zdjęcia ma się dobrze i to człowieka uspokaja :)

Norin jest w swoim żywiole :loveu: właśnie... nadal nazywa się Norin :razz: ?

Posted

Powinnyście się cieszyć a nie płakać. Norin dostał od Eli nowe życie, ba! dostał życie w ogóle. Ela wypatrzyła go w schronie, zorganizowała mieszkanie u siebie i przygarnęła na tymczas psa w trakcie leczenia z niewyraźną przyszłością. Spójrzcie teraz na niego! Udało się uszczęśliwić nie tylko Norina ale i jego nowych opiekunów ;) To nie lada sukces, pogratulować ;)

Posted

to oczywiste ze sie wszyscy ciesza ale rozumiem smutek Eli bardzo dobrze...pokochala psiaka i teraz za nim teskni...ale przy okazji cieszy sie ze Norin dobrze trafil.Ela:loveu::loveu::loveu:wiesz ze jestem z Toba!

Posted

Witokret napisał(a):
Elzbietko nie placz... taki juz nasz los...
Psiak mial wyjatkowe szczescie :loveu:
Masz rację, ale serce nie sługa. dobrze, że mój mąż tego nie czyta, bo cały czas mi mówił, że zwariowałam na jego punkcie-teraz by się utwierdził w tym

• 1 month later...
  • 6 months later...