zuziaM Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 outsi napisał(a):Zuziu, jeśli dowiesz się czegokolwiek dokładniej, to daj znać koniecznie! Adopcje zagraniczne to z jednej strony wielka nadzieja i szansa, a z drugiej wielka niewiadoma... Tak, wiem niestety, ze takie adopcje wzbudzaja tu na dogo bardzo wiele emocji ..... nierzadko niestety zlych ..... Ale zapewniam, ze ta adopcja jest w pelni przemyslana i osoby, ktore zabieraja Maksia do nowego domu sa wspanialymi ludzmi. Pani Ela juz miala okazje ich poznac, kiedy ok. 2 miesiace temu rowniez zabierali do nowych domow kilka psiakow, ktore u nas nie mialy zadnej szansy na adopcje. I powiem jeszcze , ze za te psiaki nikt nie placi oddajacym ( bo czesto sie to zarzuca w przypadku adopcji zagranicznych ), a wrecz przeciwnie - koszty przejazdu pokrywa strona polska. Maksiu bedzie szczesliwy, tego jestem pewna. Quote
outsi Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Miejmy nadzieję, że wszystko będzie dobrze... I że będziemy mieć systematyczne relacje z nowego domu Maksia... Quote
giselle4 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 ....Witam ,bardzo sie ciesze :loveu:że Maksio znalazł szczęście. Zrobiłam tylko jedną mozliwą fotkę ,nie miałam sumienia zabierac jego na deszcz i zimno.Troszkę bolały jego tylne łapki [wilgoć na dworze]ale ma sie dobrze.To wspaniały psiak,zycze jemu duuużo szczęścia.:multi:http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/88c60bc0dc5b8be7.html ciotka nie zapomina o misiu Quote
giselle4 Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 ...zuziaM po Maksia zapraszam 17 maja,w niedziele nasze schronisko nieczynne dla odwiedzających i moze być problem z zabranieniem faceta:multi:Zapraszam i mam nadzieję że wszystko bedzie ok,ja bedę o niego dbac...obiecuje;) Quote
Seaside Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 kochana dziewczyna :loveu::loveu::loveu::loveu::multi::multi::multi: Quote
Lidan Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 Ooo... Jak miło dla odmiany przeczytać coś miłego. Tak długo już Maxiu czekał na domek. Tylko ten nowy domek tak daleko... Pewnie nawet mu się nie śniło, że będzie zwiedzał świat :-) Quote
Wola Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 to ja mocno trzymam kciuki i czekam aż ktoś napiszę że Maxiu już grzeje się we własnym domku. Quote
zuziaM Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 giselle4 napisał(a):...zuziaM po Maksia zapraszam 17 maja,w niedziele nasze schronisko nieczynne dla odwiedzających i moze być problem z zabranieniem faceta:multi:Zapraszam i mam nadzieję że wszystko bedzie ok,ja bedę o niego dbac...obiecuje;) Dziekuje giselle4 :Rose:. Dzieki Tobie ten kochany staruszek nabierze sil i bedzie pod kazdym wzgledem gotow do drogi do nowego wspanialego zycia. Jeszcze miesiac ....... :mdleje: Quote
papudraczek Posted April 11, 2008 Posted April 11, 2008 cuuuuddddnnnie!:multi::multi::multi: trzymam kciuki!! oby wszystko poszło dobrze!! Quote
Daga&Maks Posted April 13, 2008 Posted April 13, 2008 oby ten miesiąc szybko przeleciał dla Maxa Quote
majqa Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 emilia2280 napisał(a):a moze warto by zmienic juz tytul? ...albo lepiej nie zapeszać... Quote
shirrrapeira Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 Zycze Psiakowi powodzenia. Jeszcze miesiac i kawalek i bedzie w cudownym domku. Quote
majqa Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Teraz to się będzie dłużył czas oczekiwania...ale na pewno warto! Quote
giselle4 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 ...tylko miesiąc-Maksio poczeka:loveu: Pogoda wspaniała dla jego nóżek i na spacerek pora:multi: Quote
Daga&Maks Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 majqa napisał(a):Teraz to się będzie dłużył czas oczekiwania...ale na pewno warto! warto czekać jeśli szykuje się domek :) Quote
Recommended Posts