Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

outsi napisał(a):
Zuziu, jeśli dowiesz się czegokolwiek dokładniej, to daj znać koniecznie!
Adopcje zagraniczne to z jednej strony wielka nadzieja i szansa, a z drugiej wielka niewiadoma...

Tak, wiem niestety, ze takie adopcje wzbudzaja tu na dogo bardzo wiele emocji ..... nierzadko niestety zlych .....

Ale zapewniam, ze ta adopcja jest w pelni przemyslana i osoby, ktore zabieraja Maksia do nowego domu sa wspanialymi ludzmi.
Pani Ela juz miala okazje ich poznac, kiedy ok. 2 miesiace temu rowniez zabierali do nowych domow kilka psiakow, ktore u nas nie mialy zadnej szansy na adopcje.

I powiem jeszcze , ze za te psiaki nikt nie placi oddajacym ( bo czesto sie to zarzuca w przypadku adopcji zagranicznych ), a wrecz przeciwnie - koszty przejazdu pokrywa strona polska.

Maksiu bedzie szczesliwy, tego jestem pewna.

• Replies 446
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

...zuziaM po Maksia zapraszam 17 maja,w niedziele nasze schronisko nieczynne dla odwiedzających i moze być problem z zabranieniem faceta:multi:Zapraszam i mam nadzieję że wszystko bedzie ok,ja bedę o niego dbac...obiecuje;)

Posted

Ooo... Jak miło dla odmiany przeczytać coś miłego. Tak długo już Maxiu czekał na domek. Tylko ten nowy domek tak daleko... Pewnie nawet mu się nie śniło, że będzie zwiedzał świat :-)

Posted

giselle4 napisał(a):
...zuziaM po Maksia zapraszam 17 maja,w niedziele nasze schronisko nieczynne dla odwiedzających i moze być problem z zabranieniem faceta:multi:Zapraszam i mam nadzieję że wszystko bedzie ok,ja bedę o niego dbac...obiecuje;)

Dziekuje giselle4 :Rose:.
Dzieki Tobie ten kochany staruszek nabierze sil i bedzie pod kazdym wzgledem gotow do drogi do nowego wspanialego zycia.
Jeszcze miesiac ....... :mdleje: